Коју игру следећу да скинем?

1. Civilization 5. Igram trenutno, nije loša samo zahteva malo jači komp, inače baguje. Eh kad se setim da sam sate i sate proveo uz Mount & Blade. :D

2. Zaрata
    Може неко да ми препоручи игрицу која испуњава следеће критеријуме:

1. Да је шуњалица слеш пуцачина али да није Хитмен или Сплинтер сел.
    2. Да не захтева много јаку машину, 'начи старија.
    3. Да није много велико говно.

goran92
    Manhunt 1, Manhunt 2, Velvet Assassin

Те, а и ове:
    http://www.youtube.com/watch?v=j-QzedfgoeU

http://www.youtube.com/watch?v=dY0-v2pRQrU

3. Osim PES-a na komp ne igram ništa, ali na preporuku mog druga sam instalirao The Walking Dead Game (PS3, XBOX, PC, iOS) i mogu vam reći da je jedna od najboljih igara koju sam igrao u životu!

Prvo sam bio skepičan kada sam video da ima zombija, ali sam progrešio jer nije klasično trslačenje zombija kao u ostalim igrama. Jedna od retkih igara gde tvoje odluke utiču na dalji tok igre! Toliko, neću da smaram. Ima na youtube dostra trailer-a, gameplay-a i primetićete sve pozitivne komentare za ovu igru.

I što je najvažnije, nije previše zahtevna.

http://www.youtube.com/watch?v=ZIq1bpzxCZw

4. Ридик је тешко говно од игрице, сто пута се враћаш на иста мјеста и стааално причаш са затвореницима, сморчина. Нисам играо наставак али контам да је исто срање ко и први дио. И да, ако се неко ипак одлучи да скида, нека скине други дио и уз њега ваљда дође и први дио са побољшаном графиком.

Кад смо већ код враћања на иста мјеста, колико се ја сјећам то се појављује код Devil May Cry 4 и Prince of Persia - Warrior Within (садашњост-прошлост тако те зајебанције).

5. 3GB RAM-a? Aukurac.

EDIT: Mislim na ove zombije.

6. Никако се не слажем, од свих набројаних Ридик је можда и најбоља коју сам играо....

7. Već sam rekla bar dva puta ovdje, al nea veze, da se ponovim:
    God of War je najboljšija igrica na svijetu.

8. Ubedljivo najbolje dve igre su Medieval Total War i Skyrim, onda jedno deset mesta prazno pa sve ostalo. Ridik je dosta dobar, ukusi su različiti.

edit: E da, Hitman Contracts na trećem mestu, pa onda deset mesta prazno. :)

9. Чух гомилу хвалоспева о ГоЊ-у, ал' је мана те игре што је само за конзоле.... Јебо их ћаћа, исто као и за РДР.... Асгард избацише за ПЦ, а ово не меру....

10. Imaju emulatori neki silni i meščini da se može i gadovor igrati preko kompa.

11. @selenijum
    Jedino imam emulator za ps1 koji radi normalno. Sve emulatore za ps2 koje sam nalazio ne valjaju, tj. daju nedovloljno fps i puni su bagova, ako imaš neki dobar link emulatora za ps2 pusti mi u pvt ili okači ovde, svejedno.

12. Nema, jebiga, ja igrala na soniju...
    Znaš li ti imaju li emulatori za PSP?

13. Ne znam stvarno, nikad ih nisam tražio, nisu mi trebali.

14. samo da vam javim da je Downguard mlogo dobra ekspanzija za Skajrim. ja pre 10 tak dana počo ponovo skajrimicu, stigo tek do 30lvl (jebiga, mogu ja to i jače hehe),a da nisam počo još mejn kvest, samo sam otključo zmajove da bih mogo da budžim šautove i obrnuo daungard, pomoću kog sam nabavio jebeni krosbou, i mnogo sam dobar arčer. samo snik i arčeri drukam, samo snik x12b beksteb demidž!
    hehe, šanse da me ne vide dok se šunjam, s ajtemima i skilom mi je 105%, trenutno:)

15. Meh, ja više volim heavy armor style, mač, štit, a i lakše mi je kad krenu da me napadaju na malom prostoru oni podzemni kenjci. Sećam se da kad sam počinjao da igram, medved me je jeo za užinu kad kod sam naleteo na njega. :) Ali igra stvarno je ekstra, bukvalno nemam ni jednu zamerku.

16. meh, samo lajt armor tipa najtingejl, samo ninja skil i enčantovani dual vild. sjebem katakombe,fortove i pećine da me ič ne vide, ne znaju šta ih snašlo. takođe i zmajeve, beksteb iz jednog udarca i pada mrtav, skoro. mada, cimam se s dragon pristevima, s njima nema zajebancije,bar još uvek..

17. Nađoj pre dobar sajt sa raznoraznim emulatorima ako uspem da nađem ponovo postovaću ovde.Al tačno je da su svi emulatori za ps2 teško izbagovani čitao sam na nekom forumu da bi dobar emulator koji bi lepo šljakao na PC-u mogao da se očekuje tek za 7,8 godina ako ne i više
    EDIT evo i ovde ima dosta mada nije taj sajt koji sam pre našao http://www.emulator-zone.com/

18. Хвала, Биг Дипер!

19. Ja sam igrao Mortal Kombat, onaj za ps2, na nekom emulatoru. E sad da bi igra radila lepo treba najmanje 60 fps, a nabolje što sam ja uspeo bilo je od 45 do 55 fps. Igra nije seckala ali je radila sporije nego što bi trebalo. Sam emulator je imao jedno pedesetak opcija i podešavanja, a ni jedno kasvetno uputstvo šta čemu služi, tako da sam ga podešavao dva dana i na kraju sam uspeo, sa nekim manjim grafičkim bagovima ali je najveći problem ipak ostala nedovoljna brzina igre (u zavisnosti od terena).

20. Jel igrao neko ceo F.E.A.R. serijal?
    Ja sad krenuo keca da igram... ne deluje lose za sad, mada sam ocekivao jeziviju atmosferu. Al videcemo kako ce se prica razvijati :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.