Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sad krenuo keca da igram... ne deluje lose za sad, mada sam ocekivao jeziviju atmosferu. Al videcemo kako ce se prica razvijati :D
Jedan od najboljih serijala koje sam igrao. Biće creepy, ne brini. Dvojka, pogotovo. :)
Mada, III deo kad predješ, imaš ponovo da igraš, i možeš da biraš zlog buraza, da budeš on. Meni taj drugi put vid'lo horora nije, iz prostog razloga što sa njime nemaš čega jebeno da se plašiš i cimaš, jer je on najveće zlo igre. Nikad sa većim uživanjem nisam klao u nekoj igri. :D
Trebaju mi neke reli trke da mogu na samsung nc10 lap top. Takođe ako ima neki street fudbal ili basket :D
Au cokuliću mnogo loš procesor na tom čudu, možeš eventualno da probaš WRC ako i nju potera... GTR 2 nije loša za slabiji komp, to bi trebalo da mož' da poteraš. To je od relija. A ulično ništa nema za računar (bez emulatora), to su sve konzolaške ekskluzive.
Leri, ja bi volio u fazonu trke po šumama i gorama :D
WRC ti je uglavnom po zabitima ako me služi sećanje. :D
Probaj da to nabaviš/skineš, pogledaj na Tjubu gejmplej (za keca, druga dva sigurno ne možeš da pokreneš). Ili neki stariji Kolin, oni su isto po vrletima.
Daj torent toga, ćutuk sam za to :D
Imaš pvt za WRC torent, probaj, ne garantujem da će da radi; i za Kolina iz 2005, to će ti raditi sigurno, jeste malo lošija grafika ali voziš po gorama. :)
Cilj za preko leta: Ustekati pare za graficku i procesor
http://www.youtube.com/watch?v=Bf38HiYPMiI
Kako ce ovo da razvaljuje...
Штекаћеш и преко зиме како је кренуло.... Још није најављен датум изласка верзије за комп....
U pravu si, i za cetvorku je razmak bio oko pola godine koliko se secam. Izasla igrica Oktobar - Novembar.
Papete isplati ti se da uzmes xbox ili cak i soni,vise nego graficku i procesor, a i konzole su za igranje vise nego komp da jebe orla...
Ne igram ja igrice bas. Opicim ponekad Dotu sa drugovima (to nema za konzole), a od igrica igram FIFA-u, NBA, GTA i Hitmana. Tj. igram ove sportske, a one kad izadje nastavak :)
Treba tu investirati i za TV. Nije samo konzola.
Ni ja, cak ni Dotu, ali ono ako vec ulazes mozes xbox sa dobrim monitorom od 22'' inca da izbudzis za nekih 350 jura, e al to iz moje perspektive gde mi je merak igrati te sportske samo pes i nba a na nekoj konzoli...
Hvala ti na predlogu, ali je meni nekako komp ipak komp :)
Imam XBox kod druga u lokalu, pa kad se zazelim, odem tamo i igram.
Ne isplati se uzimati konzole sada jer ce izaci nove do kraja godine verovatno, a sto se kompa tice, pa jeste mora da se budzi dosta jebiga
I takodje da se nadovezem na prethodnu stranu, postoje emulatori ps3 da se igra GoW na kompu al treba vam zmaj masina (hiljadu i po evra barem)... a za ostalo koga sta zanima sto se video igara tice, nek sibne pvt slobodno :DD
I jos jedno Makaron Masteru: Alan Wake-a ako jos nisi igrao, igraj obavezno! Jedna od najboljih ako ne i najboljih psiho trilera do sada, jos plus sto ti igru u cut scaenama prati kao film
Alan Vejk sabija, imaš i prikvel igranu mini-seriju na Tjubu ako nisi gledao.
Pukla me nostalgija pa sam skinuo Titan Quest
http://www.hcl.hr/wallpapers/titan-quest/1024x768/titan-quest-1.jpg
i ekspanziju Immortal Throne
http://pcbyone.com/wp-content/uploads/products_img/8cfbbcaac53f8a36e423a06278ae82ab-titan_quest__immortal_throne.jpg
Jebe keve! Ne odvajam se od kompa.
Mene u takvim igricama mnogo smara sto su uglavnom tipa: Udji u sobi, pobij ih sve, idi u sledecu sobu, pobij ih sve... X50, pa onda otvori kovceg, uzmi to nesto sto ti treba, pa nazad. I tako u nedogled.