Коју игру следећу да скинем?

1. Jel igrao neko ceo F.E.A.R. serijal?
    Ja sad krenuo keca da igram... ne deluje lose za sad, mada sam ocekivao jeziviju atmosferu. Al videcemo kako ce se prica razvijati :D

Jedan od najboljih serijala koje sam igrao. Biće creepy, ne brini. Dvojka, pogotovo. :)

Mada, III deo kad predješ, imaš ponovo da igraš, i možeš da biraš zlog buraza, da budeš on. Meni taj drugi put vid'lo horora nije, iz prostog razloga što sa njime nemaš čega jebeno da se plašiš i cimaš, jer je on najveće zlo igre. Nikad sa većim uživanjem nisam klao u nekoj igri. :D

2. Trebaju mi neke reli trke da mogu na samsung nc10 lap top. Takođe ako ima neki street fudbal ili basket :D

3. Au cokuliću mnogo loš procesor na tom čudu, možeš eventualno da probaš WRC ako i nju potera... GTR 2 nije loša za slabiji komp, to bi trebalo da mož' da poteraš. To je od relija. A ulično ništa nema za računar (bez emulatora), to su sve konzolaške ekskluzive.

4. Leri, ja bi volio u fazonu trke po šumama i gorama :D

5. WRC ti je uglavnom po zabitima ako me služi sećanje. :D
    Probaj da to nabaviš/skineš, pogledaj na Tjubu gejmplej (za keca, druga dva sigurno ne možeš da pokreneš). Ili neki stariji Kolin, oni su isto po vrletima.

6. Daj torent toga, ćutuk sam za to :D

7. Imaš pvt za WRC torent, probaj, ne garantujem da će da radi; i za Kolina iz 2005, to će ti raditi sigurno, jeste malo lošija grafika ali voziš po gorama. :)

8. Cilj za preko leta: Ustekati pare za graficku i procesor
    http://www.youtube.com/watch?v=Bf38HiYPMiI
    Kako ce ovo da razvaljuje...

9. Штекаћеш и преко зиме како је кренуло.... Још није најављен датум изласка верзије за комп....

10. U pravu si, i za cetvorku je razmak bio oko pola godine koliko se secam. Izasla igrica Oktobar - Novembar.

11. Papete isplati ti se da uzmes xbox ili cak i soni,vise nego graficku i procesor, a i konzole su za igranje vise nego komp da jebe orla...

12. Ne igram ja igrice bas. Opicim ponekad Dotu sa drugovima (to nema za konzole), a od igrica igram FIFA-u, NBA, GTA i Hitmana. Tj. igram ove sportske, a one kad izadje nastavak :)
    Treba tu investirati i za TV. Nije samo konzola.

13. Ni ja, cak ni Dotu, ali ono ako vec ulazes mozes xbox sa dobrim monitorom od 22'' inca da izbudzis za nekih 350 jura, e al to iz moje perspektive gde mi je merak igrati te sportske samo pes i nba a na nekoj konzoli...

14. Hvala ti na predlogu, ali je meni nekako komp ipak komp :)
    Imam XBox kod druga u lokalu, pa kad se zazelim, odem tamo i igram.

15. Ne isplati se uzimati konzole sada jer ce izaci nove do kraja godine verovatno, a sto se kompa tice, pa jeste mora da se budzi dosta jebiga

16. I takodje da se nadovezem na prethodnu stranu, postoje emulatori ps3 da se igra GoW na kompu al treba vam zmaj masina (hiljadu i po evra barem)... a za ostalo koga sta zanima sto se video igara tice, nek sibne pvt slobodno :DD

17. I jos jedno Makaron Masteru: Alan Wake-a ako jos nisi igrao, igraj obavezno! Jedna od najboljih ako ne i najboljih psiho trilera do sada, jos plus sto ti igru u cut scaenama prati kao film

18. Alan Vejk sabija, imaš i prikvel igranu mini-seriju na Tjubu ako nisi gledao.

19. Mene u takvim igricama mnogo smara sto su uglavnom tipa: Udji u sobi, pobij ih sve, idi u sledecu sobu, pobij ih sve... X50, pa onda otvori kovceg, uzmi to nesto sto ti treba, pa nazad. I tako u nedogled.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.