Коју игру следећу да скинем?

1. probajte da skinete neku zensku...

2. ја сад чекам драгон ејџ ориџинсм, видим у коментарима на кикесторенцу неку тешку расправу о иснсталирању, па ћемо да видимо. иначе игрица јебе по гејмплеју на јућубу.

Драгон ејџ најбоља игрица откако је света и века. Не говорим овакве ствари иначе ал ово је прегенијално.

3. probajte da skinete neku zensku..

Мех, не исплати се.
    Чуо сам да је Dishonored боготац игрица, јел играо неко?

4. world of warplanes

5. Царе, последњи пост на прошлој страни.

6. dajte neku dobru strategiju i link po mogucstvu, zajebavaju me torrenti nesto ovih dana, pa da usput vidim da li je do mene

7. i da, stronghold kingdoms nije losa

8. Dishonered je odlicna igra... Jbga, nemam sad vremena da je igram... Grafika je dobra, ne znam sta se zalis, stilizovana je... Igra ima neku mracnu atmosferu koja bi trebala vremenom da se popravi ako je igras bez ubijanja... A ako ides i koljes sve redom bi trebala da bude jos mracnija, pa ko voli nek izvoli... Gameplay me podseca na Deus Ex Human Revolution, samo sto je Dishonored steampunk, a Deus Ex cyberpunk... Sve u svemu mene je prijatno iznenadila Bethesda sa igrom nakon razocaravajuceg Skyrima... Inace, Dishonored nije Bethesda razvijala, oni su distributeri i ulozili su kintu u pravljenje igre, ali samu igru je radio neki drugi tim...

9. Sevastokrator_95 World in Conflict: Complete Edition ili Total War: Shogun 2 zavisno od omiljenog zanra

10. Севастократоре
    http://thepiratebay.se/torrent/4074483/ParaWorld_%5BPC%5D_%5BEnglish%5D_
    Изува игра, нећеш се покајати.

11. Севастократоре
    http://thepiratebay.se/torrent/4074483/ParaWorld_%5BPC%5D_%5BEnglish%5D_
    Изува игра, нећеш се покајати.

Дај нешто реално, ал да је преопширно... Војска, економија, дипломатија и тако то...

12. To je to, hval dzordi i blackarrow

13. Teбра Бачје, нисам очекивао да ти играш игру због графике...

14. Skinuo sam juče Dishonored, al tek treba da probam.

15. dobra je Dishonored, vido kod ortak dok igra,vredi. al ja nem kompa za tako nešto.

16. Teбра Бачје, нисам очекивао да ти играш игру због графике...

Не играм, само кажем да је срамота за тим који је правио да толико заостају за конкуренцијом. Иначе, игра ваља, играо сам мало јутрос.

17. Nisam upucen, sta je konkurencija Bethesdinim igrama? Da nije mozda CoD? I ponavljam, tim nije isti, Bethesdin tim je radio Skyrim i ostale igre, ovu su oni iskesirali... Zarazna je igra, mada su malo pravila konfuzna... Trebalo bi da je moguce da se cela igra predje a da nikog ne ubijes i to je definitivno najzanimljiviji nacin, ali svakako treba dobro mucnuti glavom kako da se to sprovede u delo...

18. Trebalo bi da je moguce da se cela igra predje a da nikog ne ubijes

I moguce je. Posle Thief 2 najbolja stealth igra definitivno. Mark of the ninja je takodje dobra stealth igra, skrolujuca kvazi 2D, u fazonu Shank-a.

19. Dishonored....i jeste odlicna igra,ali nije bez mana. Vidim,ovde svi navode sta valja,niko da kaze sta ne. Avaj...da krenem.... AI vojnika koji te traze je ocajan: primete te,jure te,ti se popenjes na banderu i kao da se nista nije ni desilo...nastavljaju da patroliraju po skripti. Tako da "sunjanje pristup" uopste nije tezak.....teleport,zaustavi vreme,teleport i presao si igru.Takodje, stealth je prilicno dosadan za razliku od manijakalnog ubijanja svega sto se krece....mogli su jos poraditi na njemu...ubaciti jos neko oruzje,udarac...nesto. I to, da kraj zavisi od toga da li si ubio nekog,ili ne, je prilicno glupo......

Od strategija preporucujem Rome:Total War.....al' sa Roma Surrectum modom....igrica i ovako razbija,a sa modom je duplo bolja. http://www.moddb.com/mods/roma-surrectum-ii

ed:

Nisam upucen, sta je konkurencija Bethesdinim igrama? Da nije mozda CoD?

tesko je to tvrditi.....cod je drugacijeg zanra od vecine (stvarno ne znam da li imaju neki fps) bethesdinih igara....za cod su konkurencija bf,moh............Za Bioware se moze reci da pravi Bethesdi konkurenciju.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.