ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ 2011!!!
  • Л0Л

Председник Тадић је управо изјавио да је због великог притиска опозиције био приморан да распише ванредне изборе за децембар!
    Чему се надате од ових избора, а шта мислите да је реалност?

• дупло в

Sjaši Kurta da najaši Murta. Ne vidim razlog za ovako bombastichan naslov, dechko.

• nem0

Какви избори? Председнички? Парламентарни? И хоће Ђоковић да буде нови председник? Збуњена сам, не знам како да се понашам, ово ће бити први пут да излазим на гласање.

• P

Jel zajebavaš ili stvarno?
    daj neki link

• Tulumbac

Збуњена сам, не знам како да се понашам, ово ће бити први пут да излазим на гласање.

Bash si mlada, devojchice. Hocesh da se druzhimo?

• Negroidno Govedo

isto pitanje ko Pjer...

• dusan1001

nema ništa ni na mondu ni na blicu

• дупло в

Ne mozhe Djokakoka da bude precednik, kad NE PLATJA POREZ!

• P

LOLe nevaljalče!

• Ronnin

Drka droplja.

• Remac

O ne, sta cu sada sa svog zivota...

• дупло в

lole trole! sram te bilo!

• kizo

Ja mislim da Tadić slabo jebe. Slabo do nikako.

• [

nem0 je žensko?

• Bruce

http://www.danas.rs/danasrs/politika/vanredni_izbori_18_decembra.56.html?news_id=212640

eto linka, kad slože kampanju onda izbori, ako se ne ispune uslovi za kampanju onda možemo oči da izbijemo s izborima... ne troluje LOL, troluje Tadić...

EDIT: i još hoće da mi za Svetog Nikolu pravi izbore, zna li on koliko ja posla imam taj dan?

• Tužni Lijam

Nije ni čudo što pedeset odsto građana smatra da nema potrebe glasati, sve će biti isto ko god da dođe.

• Фрањо Дивљак

Раде Лацковић за преЦедника!

• свjecна свега

Biće isto,samo će se zamijeniti vlast i opozicija,a tako će u narodu drugi biti zadovoljni a ostali ne.I tako u nedogled.

• Ariel Ultra

Izbore zaista planiraju za decembar, to je provereno. Vrlo je jasno i zašto: tada je zadovoljstvo naroda najveće, slavi se, kupuju se pokloni, kurci-palci, tuki-maki, suše-muše i mozak ode u želudac a žuti i ne budu tako loši.

• Negroidno Govedo

Раде Лацковић за преЦедника!

Jedino ako Rade postane predsednik, biće jasno da se Srbija konačno pomerila iz gliba u kom se nalazi još od onda kad je Đurađ Branković ispalio Janjoša Hunjadija u Drugom Kosovskom Boju.