Pitajte moderatore

1. Interesantno.
    Kao i svaki clan, imam pravo da iznesem svoje misljenje, a ako je to uvredljivo nekome sta da mu radim. Koliko je ovde definicija i postova meni uvredljivo pa ne koristim svoje "moci" da to sankcionisem.
    O tome da li radim svoj posao moda kako treba ili ne nisi ti da sudis niti clanovi nego zna se ko. Jedino se slazem da ne radim svoj posao kako treba jer ne delim dovoljno banova onima koima treba.
    Ako se ne stavi smajli u svaku recenicu svi pomisle da je neko ko zna kakav. A sada daj primere svih tih vredjanja ovde pa da vidimo koliko je to strasno ako vec pricas tako.
    Izmedju ostalog, ovo nije moje vidjenje vukajlije ali nema veze, ti verovatno bolje znas od mene, narocito da znas kako mod treba da vidi ovaj sajt.
    Ako mislis da ce me potresti ako se dogodi to da me kaizen skine sa mesta moda grdno se varas, i ako mislis da ce to nesto promeniti u mom nacinu na koji iskazujem osecanja prema datim temam/definicijama/clanovima i ostalome.
    Kako doslo tako otislo, lepo mi je da sam mod, lepo mi je bilo dok nisam bio - nema razlike. Ali opet ne odlucjemo ni ti ni ja o tome.

2. Umalo da zaboravim. Iako nisam rekao "OPROSTITE MOLIM VAS, MENI UBOGOME NISTAKU" bar sam rekao nesto sto ukazuje na moje nerazumevanje ponetcijalne valjanosti ove teme. A ti si poceo da me pljuckas - nije bilo pljuvanje da se razumemo - koje je bilo isto tako cinicno. Zar nebi trebalo da se pozalim mozda na tebe ovde? Necu jer mi ne pada na pamet da ti menjam misljenje koje je u tom trenutku verovatno iskreno. Mozda cu te tuziti samo svojoj mami... cim je neko mod i ako sedne sa pola dupeta na stolicu ne valja... mislim stvarno...

Jos jedna stvar. Tamo si rekao indirektno da ne obavljam svoj posao kako treba (ispravi me ako gresim). Apsolutno se sada slazem sa tobom. Da ga obavljam tema bi otisla pod lock jer siri negativnu propagandu. Evo, ja koji sam ovde duze vreme nisam shvatio temu "kako treba". Zamisli sada neki novajlija dodje i vidi temu i pocne da razmislja isto kao ja. Ispace da su modovi klan koji mora da se obozava i da im se prinose zrtve. Izvinjavam se sto nisam obavio svoj posao, ali da ne ispadnem sada licimer pa da zakljucavam "iz osvete" ili zbog svojih kompleksa, ostavicu to nekom modu koji "radi" svoj posao, iako znam da ga svi rade savrseno dobro.

3. Lepo sto si sacekao da budem offline, pa da mi tek tad odgovoris. Ovo spominjanje banova bi kao trebalo da predstavlja prikrivenu pretnju? A? Ja ovu temu i jesam postavio zbog kaizena, sigurno necu ja da te razmodujem. A sto se vredjanja i tvog ponasanja tice, sta se pravis blesav? Necu da uvlacim ostale modove u pricu, ali mislim da se secas kad je jedan od njih zakljucao svoju temu koju si ti nazivao gomilom gluposti? Pa prozivanje za spacebookovanje? Jos tad sam probao da ti indirektno stavim do znanja da se ne slazem sa tobom, ali ti nisi nasao za shodno da mi odgovoris! Pojacis se tu i tamo, istreses frustraciju, ponasas se kao da je sajt tvoj. Secas se svoje recenice: nema me dva dana i sajt se pretvori u jebeni spacebook? Iako je u to vreme bila aktivna gomila drugih modova? Ponasas se kao da si bogom dan, iako ja vise uopste ne vidim tvoj doprinos sajtu. Siguran sam da imas stare zasluge, ali ne mozes na konto toga da se ponasas ko bog i batina. Dalje, za moderisanje ne odgovaras samo kaizenu, nego i nama, jer je sajt ovde zbog nas (ako nisam u pravu, ispravi me), zato i postoji tema zamerke na moderaciju...

4. E, da, idem da izbrisem tamo sve sto sam napisao povodom tebe, da ne bude posle, jadan ti, ovo, ono, sve sam ovde rekao!

5. E, i da, koliko vidim, ti si bas zabrinut za buducnost vuke, toliko da si u toj temi koja bi iskvarila novajliju pises: "Одговорно тврдим да је ово једна од (можда и нај)ретардиранија тема од свих до сада.
    Све схватам али толико шлихтање моду ми није јасно.
    Можда нисам у току али ништа смисленије нисам могао да срочим. Просветлите ме не би ли ми дошло из дупета у главу шта сам пропустиo". Sta bi tek novajlija pomislio kad vidi moda da se tako ponasa?

6. Nemam net 2 dana i jebe me i sada tako da je dobro sto uopste mogu da kucam...
    Prvo i osnovno, ne zelim da mislis da te mrzim ili da zelim da ti se svetim zbog ovoga sto pricas. Hocu da pricamo normalno kako bi se razumeli i kako ne bi isli dalje u ambis.

Nego, ban dajem vrlo retko, ovo ne da nije za ban nego je sasvim ok. I nisam od onih koji ce da prete i da se vade na svoju poziciju. Malo mi je jadno to...
    Sto se tice spacebook. Da sam se ja pitao ne bih ni jednu dirao ili bih zakljucao nekoliko pa bih se smorio - a da ih ne volim to je tacno. Ali znam sta je receno i to postujem, a receno je bilo da dok se ne uvedu podforumi ovih tema nece biti. Da li sam i jednog trenutka nesto reako za spacebook kada je uveden podforum upoznavanje? Mislim da to daje objasnjenje za sebe. Eventualno u sali. Dok nije bilo podforuma sam zakljucavao, i da ga nema i dan danas bi ako bi naredjenja bila nepromenjena.

Sto se tice mog doprinosa tesko da ga mozes i videti jer si relativno nov, no to nema ni veze.
    Mozda tebi deluje bezopasno sve ovo, ali meni tako ne deluje jer se ipak trudim da razmisljam o novim clanovima. Mozda gresim.

7. sve je ovo pocelo zbog mene. i ja sam svoje rekao, dotteru.

'Одговорно тврдим да је ово једна од (можда и нај)ретардиранија тема од свих до сада.
    Све схватам али толико шлихтање моду ми није јасно.
    Можда нисам у току али ништа смисленије нисам могао да срочим. Просветлите ме не би ли ми дошло из дупета у главу шта сам пропустио.

@En_Dotter: divni komplimenti ('slihtanje modu', 'najretardiranija tema' itdetc), ali nije do toga. pogledaj definiciju Artemida, tj, komentare, pa onda sudi.

i hvala na razumevanju!'

evo sad je i ovde, gde treba da bude. kulturno, civilizovano. a ti si se prema meni ophodio na malo drugaciji nacin. kao sto 2pi rece, sta bih trebao da pomislim o modu kao takvom? ili bilo ko drugi.
    ja imam postovanja za sve, zato molio bih i da ga drugi imaju. pozdrav!

8. Lako je sad pricati: Hteo sam ovo, hteo sam ono, nisam mislio tako itd... Ja pricam da je u odredjenim trenucima tvoje ponasanje bilo nekorektno i neprimereno, i da je ono moglo da ugrozi ugled vukajlije isto kao i pojave koje si kritikovao. Ne sumnjam da imas dosta rada ulozenog u vuku, ali tvoje ponasanje (koje se vidi) kao moda baca senku na tvoj eventualni rad (koji ja, kao obican clan ne vidim, naravno). Sad pokusavas da spustis loptu, ok, nek ti bude. Necu da nastavljam raspravu, da ne bi otisla u nekorektnom pravcu. Medjutim, i dalje tvrdim da sam nezadovoljan tobom i zvanicno molim kaizena da te smeni. Ostatak rasprave molim da on zavrsi, tj, nek presudi ko je u pravu, a ko gresi. Jesam kratko ovde, ali mislim da sam dao i ja neki doprinos radu sajta, kako definicijama, tako i inicijativama, od kojih su neke i prihvacene i dale su pozitivne rezultate. Dakle, ovde zavrsavam, na tati je da presudi.

9. Neka se ovo završi na javnoj opomeni. En_Dotter nemoj vređati autore i učesnike tema koje ti se ne dopadaju.

10. Slažem se da Dotter povremeno pretera da ispadne da vređa, ali da nema njega koji spušta na otvoren način, mislim da bi ljudi dosta krivudali na ovom sajtu i išli u neke krajnosti.Kad kažem ljudi mislim ja.
    Ja mislim da se Dotter uopšte ne ponaša ni arogantno, ni prepotentno, a i u pravu je, uglavnom za sve - samo što to spušta grubo i realno, pa ispadne drugačije nego što treba.
    Čini mi se da si malo preterao 2pane.Malo.

11. Kako god, imam pravo na svoje misljenje. Ako sam negde preterao, to je na temi na kojoj je sve i pocelo, i za to se izvinjavam. Stojim iza svega sto sam na ovoj temi rekao i molim da se zavrsi ova rasprava

12. Dotteru vidim da se radujes sto mi je shiva zakljucala one dve teme!
    Ako su ti toliko isle na kurac sto ih nisi ti zakljucao?!Manjak hrabrosti ili nesto drugo?!:D:D:D:D:D
    Cekas drugi da te oraspoloze!?
    Sto ne ucinis ti nesto za sebe?!
    Nisam u pitanju ja.Boli me uvo sto su zakljucane teme nije mi to prvi put da mi se zakljucavaju teme,u pitanju si ti u tvoj stav.Ne valja to!
    Kidas i razaras sam sebe.
    Iskreno da ti kazem nije 2pan jedini kojem smeta tvoje ponasanje!
    Smeta i meni!
    Ali ko sam ja da te osudjujem!
    Ne verujem da sve to radis iz lose namere.Ti zelis da sve bude savrseno,sve pod konac!
    To se mozda moze postici sa grafikom ovog sajta,sa forumom i drugim tehnickim stvarima,ali ne mozes sve ljude i ideje tih ljudi staviti da budu pod konac.
    Ovde je puno razlicitih ljudi i ideja i svako je zasebna jedinka.
    Tolerancija nam omogucava da se svi tako razliciti lepo slazemo.
    Ne trazim ti da se menjas,taman posla.Ja te prihvatam takvog kakav jesi,ali prihvati i ti druge onakvima kakvi jesu i prvo saslusaj tudje misljenje i ideje.:D
    Nije resenje da budes opomenut nije tebi to potrebno.

13. Ne slušaj ih Dotteru, ti si savršeno sassy-ciničan ...

14. alo! završili smo. svaki naredni post vezan za ovo će biti obrisan. :mršti se:

15. Ja se izvinjavam ali moram da uskocim jer nije bilo nacina da bilo sta kazem od juce. Imao sam velikih problema sa netom.
    Prihvatam opomenu i smiricu se sto se toga tice.
    @Echi:
    Ne radujem se. Samo mi je bilo smesno uskakanje shive. Neka se zavrsi na tome.
    Sto se tice tudjeg misljenja i ideja uvek ih saslusam i volim da cujem druga misljenja i idieje. Da li cu ih prihvatiti to je druga stvar. Naravno, kao sto je JTU reko "samo što to spušta grubo i realno, pa ispadne drugačije nego što treba. " Verovatno me to zajebava. A tacno je i sledece sto si ti rekla: "Ne verujem da sve to radis iz lose namere.Ti zelis da sve bude savrseno,sve pod konac!" Sto je apsolutno tacno.
    Shivo, nadam se da razumes da sam morao da kazem ovo. Ako smatras da je suvisno obrisi post ;)

16. http://vukajlija.com/mladost%20cuprija

Vragolanko, izvini za brisanje ove definicije. Izbrisao sam je jer nisam skapirao foru. Onda mi je Ljizanin objasnio, pa sam je vratio, ali je sisla sa prve strane i tako izgubila potencijalne ocene. Ako hoces, stavi je opet, a da staru brisemo, (skor je bio 3:3 ionako).
    Jos jednom, izvini.

17. Ovo je prvi put da neki mod iznosi zamerke na svoj rad :))))))

18. http://vukajlija.com/recnik/Spadalo/41944
    plagijat moje definicije samo sto se moja zove veliki kondom.ali je sve isto samo zamenjeni naslov i def.molim da se obrise...ovo je moja a ona gore njena(tj moja)-http://vukajlija.com/recnik/veliki%20kondom/41293

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.