Pitajte moderatore

1. Podrzavam cimera, ocigledno neko malo vise prekoracuje svoja ovlascenja i brise definicije po svom nahodjenju, a ne po pravilima sajta. Molim da admin intervenise...

2. Citat (PERSONA NON GRATA): "a admine molim da to uzmu u obzir!"

Admin ima samo jedan.

3. Jedan ce biti dovoljan, dakle, kaizen se ceka...

4. vratila sam "bitka jastucima" (nekvalitetno!?)

5. Ni bogomoljka nije za brisanje, ali mozda nije lose to i kaizi da vidi.

6. pa pazi, vratila sam onu jer je bila 20+, za ostalo bi ipak trebao da se javi odgovorni moderator.

7. Shiva, cimer ti se zahvaljuje (dok pere sudove), ostatak cemo preko visih instanci da resimo :)))))

8. Sto je obrisana bitka jastucima? Meni se bas svidja, posebno onaj deo o 2-3 kurca :)))

9. Gvozdenović je diva i opet su ga nervirali...

10. Ja sam obrisao. Zato što je smatram nekvalitetnom. Ne zanima me vaše mišljenje o tome niti pozitivni glasovi koje te definicije dobiju. Ovo ću da radim dok god me ne skinete sa pozicije moderatora.Kajzen će da odluči o tome,a ja potpuno svesno radim po svojoj volji i ne brinem puno za konsekvence,jer je ovo samo sajt.Pozdrav.

11. Pre nego što odma povičete,naravno da sam sujetan i naravno da držim do svojih kriterijuma. Ovo nije nikakvo kurobecanje ja samo brišem ono što smatram nekvalitetnim u odnosu na autore kojih se ranije sećam i koji su postavili standarde ovde. Znam da je moguća konskekvenca mojih postupaka ban u najgorem slučaju tako da me boli kurac a ako neko od nezadovoljih autora poželi da me ubije i na to sam spreman . :))
    Elem ,boli me kurčina radim ovo dokle mogu,kad me skinete meni će i dalje biti kul biće vama lepše i to je to. :)

12. Primećujete sve te smajlije...

13. Gvozdene ako si bas zapeo da brises ja ti mogu pomoci!
    Ponovo cu da pokrenem akciju u kojoj cu precesljati citavu arhivu i izdvojiti definicije za brisanje.:D
    Neka ti to bude poklon od mene za Novu godinu!:D:D:D:D

14. Gvozdene, ja uzivam da se ne slazem i raspravljam sa tobom kad god mogu i volim i ko ljudi kad se ispricamo, ali kao mod si ocajan, iskreno. Sajt je i dalje pun svakakvih sranja, a ti brises lose ili podnosljive defke, zato sto je tebi tako dunulo...

15. Primecujem ono "sujetan"- vidim da te pogodilo ono iz mog komentara na "kako dajemo pluseve"... ne dozvoli da ti to ometa casne moderatorske moci Gvozdene! A sto se kvaliteta tice, tvoja kompetentnost za takvo procenjivanje se bas dovodi u pitanje, tako da, napravio si sebi divan zamisljen pijadestal- pa uzivaj na njemu, odatle te niko nece da makne, a za mesto moderatora- da, to ce Kajzen vec da odluci.

16. aaaaaaaaa.... Opet svađe sujetnih-uvređenih-popizdelih-ugroženih-razmaženih-neobaveštenih-drkokurcujućih ljudi.... Aman ljudi manite se više svađa!!!! Kad god pogledam ovu temu sloši mi se....

17. Gvozdene,shiva je u pravu!
    Inace mozemo da te izlecimo!
    Ajmo sad svi skupa da pretrazujemo arhivu i da mu damo definicije za brisanje cisto kao znak dobre volje i kao poklon za novu godinu!

18. Persona non Grata, šta ti misliš ko si?
    Nemoj da me shvatiš pogrešno, ali nisi dugo na sajtu i nikoga ne poznaješ.
    G je već dugo na sajtu i kompetentan je nego šta...
    Ako on kaže da definicija treba da se briše onda treba.
    A svako od nas je sujetan, priznali mi to, ili ne...

19. @persona non grata
    Nije me pogodilo to što si rekao da sam sujetan ,ja jesam sujetan.
    Druga stvar nemam ja ništa lično protiv bilo koga,to što sam obrisao nekome 10 definicija ne znači da s tim likom ne mogu da budem super drug recimo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.