Sranje na Kosovu i Metohiji

  1. Nego što se sad ne održavaju mitinzi i pičkematerine

    Zato što parada ima veći medijski prostor nego to dole. Evo za par godina da te neko pita šta je to bilo dole, hoćeš li znati da mu kažeš? Hoćeš kurac. Veze nemaš šta se dešava jer to zaboga nije ni bitno koliko npr.neka puknuta cev na Senjaku.
    Otkud znaš, možda su baš Srbi sve krivi? A kako ćeš znati kad niko od ovih satrapa ne izveštava? Pa jebote druge države bi dan-noć o tome izveštavale a mi nemamo nijednu validnu informaciju, nego eto tako- bilo tamo nešto i aj zdravo, gledajmo Kalinića na Pinku i ostalo, što da se iko uzbuđuje?

  2. Jebale vas crne slike na fejsu.

    Kakve slike?

  3. kizo pretpostavljam da klinci stavljaju crne avatare, kao...
    Je l' to filozofinjo?

  4. Kontam da je to fb proseravanje, tipa "podrška braći na kosovu", "tuga u srcu", pičke materine...

  5. Kontam, kad bi Srbija izvela vojsku na granicu sa Kosovom (granicu između Srbije i Kosova) da bi se situacija dosta promijenila. NATO nema novca za rat i izbjegavaće ga. Da im je rat odgovarao, do sad bi počeo. Bilo bi dobro da malo Srbija pokaže zube, ma kakvi oni bili. Da Srbija jednom kaže ne političatima iz EU sve bi bilo drugačije. Previše ustupaka im činimo i to ih samo podstiče da još više traže. Ista situacija je i sa Bosnom.

    Ja bih bio najsrecniji da mozemo i mi malo da pokazemo zube,ali od tog posla nema nista.Ako u skorije vreme ne dobijemo pristup fondovima EU,ekonomija ce nam potpuno otici u kurac,a vec je na putu.Devedesetih se nekako prezivelo zahvaljujuci novcu koji je narod imao od ranijih decenija,kao i to sto je drzava dozvoljavala sve vrste sverca,nije se postovao nijedan zakon i muvalo se gde god je moglo.Sve se radilo na crno i u kesu.Danas to nije moguce.
    Kada bi nasi izveli vojsku na ranicu sa Kosovom,to bi se shvatilo kao direktna provokacija za sukob i verujem da bi nas bombardovali u roku od 24 sata,posto im je sukob neophodan

  6. Samo da mi uzmemo pristupne fondove i biće Diznilend...

  7. Ali kad vidim onog neukog primitivnog Šiptara kako krivi krst na nekoj crkvi ili manastiru, iako nisam nikakav vernik, znači ispizdim pošteno! Jebeni debili mrtvi. Stvarno je tuga šta nam se dešava i šta smo dozvolili.

  8. Ako u skorije vreme ne dobijemo pristup fondovima EU,ekonomija ce nam potpuno otici u kurac,

    Ja mislim da u te fondove treba i ubacivati a ne uzimati samo. Konta li iko od vas evropejaca i to? Šališ se, talentovani, naravno.

  9. Ako neko bude išao u rat, nek mi donese jedan zamrzivač, ovaj stari procureo... Ne mogu da koljem piliće, nemam gde da stavljam... Mogu da platim pilićima u naturi, nije problem!

  10. Ja mislim da u te fondove treba i ubacivati a ne uzimati samo. Konta li iko od vas evropejaca i to? Šališ se, talentovani, naravno.

    Ti fondovi sluze da se oporave ekonomije zemalja koje treba da pristupe EU i kada pristupe,od njih se normalno ocekuje da i oni ulazu u njih,sto je valjda i razumno.

  11. ВИДИ ГА ТАЛЕНАТ ХАХАХАХАААХАХАХАХАХА

  12. E, Crna Gujo, znaš kad će da nam daju pristup tim fondovima ako ne damo Šiptarima svaku moguću vrstu autonomije i sve uradimo osim de iure priznanja? Nikad, a možda ni tad. Neće nam samo tražiti da priznamo KiM jer ih boli kurac šta mi o tome mislimo i džaba nam i Španija na našoj strani, i oni su u neviđenom kurcu, i bogami što se silnih problema tiče, ne zaostaju baš mnogo u odnosu na nas. Njima hoće i Katalonija i Baskija da se odvoje, a to je bogami baš zajebano. Nezaposlenost nikad viša, kriza i njih pošteno drma.

  13. Razumno, nema šta. Idi malko Grcima da objasniš to :)

  14. Ti fondovi sluze da se oporave ekonomije zemalja koje treba da pristupe EU i kada pristupe,od njih se normalno ocekuje da i oni ulazu u njih,sto je valjda i razumno.

    ahahhahaha hahhhahahha hahhahaha pa ti si TITO! hahahhahaah

  15. Spanija bi nam najbolje mogla da pomogne ako bi nam dali Cavija i Inijestu da naturalizujemo da nam igraju za reprezentaciju. Kakva bre Spanija...

  16. Evo ideje.
    Predstojeća parada ponosa za organizatore iste predstavlja društvenu afirmaciju i ravnopravnost te manjine i ostalog " normalnog" življa.
    Stoga, umesto da ih biju kojekakvi mozgless idioti, lepo ih afirmišemo, poistovetimo sa nama, uravnotežimo, ispeglamo, obučemo vojnu uniformu, pušku u ruke i na KiM.
    Oni nemaju decu koja će za njima plakati kada budu odlazili, ili ne daj Bože poginuli.
    Čak i žene, koje su gej, imaće tu čast da ravnopravno sa muškarcima učestvuju u boju sa puškom u ruci, to ni Titove pionirke nisu mogle ( a tada su žede kobajagi bile drugarice koliko su i drugovi bili drugovi).

  17. Ili da se ovi što idu da ih biju obuku u šiptarsku narodnu nošnju i da kamere zabeleže kako ih zapravo biju šiptari. Ha? Šta misliš? Dve muve jednim mitingom.

  18. Tobaco i aurora za precjednika! Najdojajnije ideje na temi!

  19. Iz ratova devedesetih smo naučili samo jedno - NE RATOVATI. Valjda ćemo ovaj put primeniti to znanje.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.