Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

  1. AAAAAAAAAAAAA pa tako reci!

  2. Моја теорија је да не постоје натприродне појаве. Духови, вампири, демони, санџаме све је то природно.
    Натприродна појава је кад слепи човек види једноногог дечака како трчи по реци. То је натприродно.

  3. Bravo Veljko. Samo nisam ja birao termin "natprirodno".

  4. čudesni, imaš pvt

  5. Desavalo mi se par puta da onako u polusnu odjednom pomislim na nekog rendom pokojnika i pocne da me hvata jeza. Ja kao, ajd' da se okrenem na drugu stranu, kad ono, ne moze! Cimam se kao da imam epilepsiju. Sve sto osecam je kicma. I tako cimam cimam i osetim kao da mi se kicma prepolovila na pola i mogu da se okrecem. Inace mogu da vidim zid u mraku, ormar, sve sto je u sobi . Zato tripujem da nije san. Jednom mi se to desilo dok sam lezao na stomaku i osetio sam hladnu ruku kako me pipa i par trenutaka kasnije neko kao da je pokusavao jastukom da me ugusi. Cimnuo sam se i video jastuk na podu. Desava mi se cesto da mi drugi jastu spadne sa kreveta tako da opet ne znam dal da tripujem da je san ili sta koji kurac. Ne desava mi se ovo poslednjih 5-6 meseci. Moze biti zato sto sam nabavio kera koji spava u mojoj sobi.

    Враћам се са 3 другара колима са уранка прошле године, били у неком селу на Космају.

    Koracica? lololo Rodno selo :D

  6. A kakvo je to podsvesno izmišljanje i podsvesno reflektovanje, keve ti?

    Е кеве ми Невенке, саћу ти објасним, за одговор ускраћен нећеш остати:

    Сваки људски мозак, чак и мој, у тренуцима слабости, почне нешто да измишља. Ту се нисам добро изразио, јер измишљање и не може бити несвесно. Моја грешка.
    Међутим, обрада информација у оном облику у којем данас читате Треће око, то свакако спада у несвесно. Зашто?
    Зато што, кад примиш информације, ти обично поједине одбациш као непотребне, али оне остану негде у подсвести, а касније ти праве срања кад почну да се јављају без свесне најаве. Отуд све оне приче о удавачама- аутостоперкама, уклетим кућама и то...
    Свако ко би макар имало одбацио те приче би видео о чему се, заправо, ради.

  7. Moze biti zato sto sam nabavio kera koji spava u mojoj sobi.

    Ker ubija pokojnike lololo

  8. Вазенмаљци постоје 100%... Ако не верујете пробајте да оставите звучнике појачане до краја, преко ноћи, и чућете неко разговарање на надљуском језику... Само нас слушају, још не желе да нам науде...

  9. Sinoć ti ja gledam nešto gledam u telefon u mojoj sobi a svetla mi bila ugašena. I dođe moja sestra, a ja nisam čuo jer su mi slušalice, i u tom trenutku sam mislio na Marvellousovu priču. I moja sestra me potapše po ramenu...
    Kornjača je izvirila glavu od straha.

  10. На кући једног лика који се убио у мом маленом шугавом граду се скоро појавио његов лик као да је осенчен на висини од око 5 метара на фасади, са све брковима које је лик фурао...

  11. @Tandrčak: Neko se dobro zajebavao :D

  12. Тешко, превисоко је да се нацрта...

  13. Viđao sam mnoge grafite na većim visinama od toga.

  14. Вазенмаљци постоје 100%... Ако не верујете пробајте да оставите звучнике појачане до краја, преко ноћи, и чућете неко разговарање на надљуском језику... Само нас слушају, још не желе да нам науде...

    Aha, istina, vodio sam diskusiju sa njima u vezi španskog fudbala.

  15. Ортак ми причао најбољи, био на пар дана у манастиру близу Шапца, Илиње, тамо се обред освећења уља (јелејосвећење) врши на сваке две недеље. Иначе се у другим црквама и манастирима врши само пар пута годишње, јер је доста дугачак и исцрпљујућ, доста дужи од литургије. А тамо, поред осталог, има и доста наркомана и ђавоиманих који се лече.
    И причао је о тим ђавоиманима, има ту и мушких и женских, скроз су нормални, само им се одједном фаца изобличи скроз неприродно, прођу те жмарци, и крену да те прозивају за ствари из твог живота за које си апсолутно сигуран да их нико не зна, а посебно не неки рендом ђавоимани ког си први пут срео у манастиру.
    Елем, када на обреду јелејосвећења крену да се читају псалми, а после и одломци из јеванђеља, по неколико људи морају да држе ђавоимане, то вришти, скаче, руши све око себе, једва савладавају петогодишње девојчице која снага уђе у њих и коолико крену да бесне када се чита, посебно јеванђеље када се чита. Ортак је држао једну, он је јак ко бик, а једва је задржао колика је то снага била.
    Тако да сви урбани који не верују слободно могу да оду до Илиња, тако се зове манастир, када је јелејосвећење, нека тамо објашњавају који су то природни феномени у питању.
    А ови други могу да им објашњавају да то нису демони, него енергетске ларве и сличне глупости, и да због тога вриште од болова, изобличавају се и руше све око себе када им читаш јеванђеље.
    Има и аудио запис, мрзи ме сада да тражим, отац Јоил прича шта је све видео када је био чувар моштију у манастиру Острог, наводи имена и презимена људи, тако да се апсолутно све може проверити, ако је неки урбани довољно докон да обара све што је рекао.
    http://www.youtube.com/watch?v=k_nEQ1FtwNc Ово је нешто на брзину са Јутјуба, али има мп3 цео да се нађе.

  16. Алекс Андрос

    За све постоји више погледа и објашњења, само треба људи да прихвате да постоји и неко друго објашњење. Говорим генерално.

  17. вриште од болова, изобличавају се и руше све око себе када им читаш јеванђеље.

    Ja se grčim dok mi čitaju jevanđelje zato što ne volim lošu prozu.

  18. Ja se grčim dok mi čitaju jevanđelje zato što ne volim lošu prozu.

    Лололо победа!

  19. Мироточиви светац- заслужан функционер који би био обична распадајућа лешина да није, јелте, био заслужан.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.