Serija "Friends"

1. Ja se unapred izvinjavam što ću popljuvati možda najbolju humorističku seriju ikad koja zadovoljava apsolutno svačiji ukus, ali ne mogu da ne primetim povremene incestuozne elemente u istoj. Možda je scenarista samo malo pokušao da se poigra, da vidi kako publika reaguje. A možda se potajno loži na to.
    Ako se malo prisetite, bilo je milion situacija sa Monikom i Rosom (a i kad Ros upada u kupatilo dok se Monika tušira), a između ostalog, dok je Ros bio na koledžu, jednom su se i poljubili slučajno u mraku kada je Ros mislio da je Rejčel na krevetu ispod gomile kaputa.
    - You were under the pile of coats!?
    - I WAS THE PILE OF COATS!

Zatim, Rejčel je izlazila sa izvesnim Denijem koji je imao vrlo čudan odnos sa sestrom. Rejčel ga definitivno napušta kada njegova sestra iz kupatila polugola kaže da im se hladi voda u kadi.

U seriji "Joey", dotični lik dolazi na audiciju gde mora da izigrava oca jednoj devojci, ali se on neviđeno naložio na glumicu što igra njegovu ćerku i nije mogao da čita tekst. Njegova sestra Gina ga onda poljubi u usta uz izgovor da onda definitivno neće moći da razmišlja o seksu.

Ono, nisam hejter i obožavam ovu seriju, ali sam ovo primetio, pa rek'o da vidim šta i vi mislite.

2. Мора да их финансирају неке металике.

3. Има ту још доста сличних момената, али не знам што би нас то занимало.
    Мислим, шта покушаваш да нам кажеш?

4. Брате, шта покушаваш да нам кажеш? :)

Серија је најбоља икад, слободно смем то да кажем. Нисам одгледао свих 10 сезона, не могу да нађем титлове за 7. сезону на формат који сам скинуо. Кретен.

5. Pa imaš u skoro svakoj seriji i incestuozne elemente, kao i milion drugih. Ja mislim da je to posledica činjenice da kad snimiš pet hiljada epizoda nečega, moraš se usput dohvatiti svakog mogućeg zapleta i elementa, pa tako i incesta. Inače, serija mi je ni tamo ni ovamo - ima stvarno nekih dobrih fora, ali ima i humora za decu od deset godina.

6. Да је једина серија коју сам одгледао, опет не би била најбоља коју сам одгледао.

7. Od dvesta šesešes epizoda, ti se uhvati za dve scene? Koja je poenta tvog genijalnog zaključka? :)

8. Otkud znam, to mi sad dođe, pa da vidim je li još ko primetijo. :)

http://www.youtube.com/watch?v=XNXIZuIBJKs

9. Куљ.... инцест.

10. Хм.... Јесте све то, али ко зна зашто је то тако, чисто да се зачини мало, ето, да не буде монотоно, него и да има болештина које испадну смијешне.
    Гледао сам све те сцене о којима причаш и у Пријатељима и у Џоију, али оно... Што знам, ко их јебе :)

11. А Пекки. Има и она кад Моника упознаје Ричардовог сина (Ричард ју је једно време таслачио, онај доктор од 50 година) и онда се љуби са њим, и смори се и каже да јој је осећај био, као да љуби рођака. :)

12. Ма кога боли курац? :)

Добра је серија. Ја одгледао све епизоде више пута.

13. sup the whack playstation sup

14. GM

Да је једина серија коју сам одгледао, опет не би била најбоља коју сам одгледао.

+1

15. Fuj Prijatelji, fuj!!!

16. malo je kurac ova sezona sto sad pustaju, ali dobra je serija

17. Oće se smuvati Ros i Čendler?

18. Gledam ove sto su u fazonu "Fuj, fuj, uzas"... Predpostavljam da su kul serije tipa "Lost" ili neke gde lete glave/ruke/noge...? Prijatelji su serija koja na poprilicno zabavan nacin opisuje prijateljstvo. Kapiram da se "maco" tipovi ne loze na te stvari jer, jelte, oni ne znaju za osecanja, ali ono... koga boli dupe da li se vama svidja ili ne? :-)
    Prijatelji su fantasticna serija, jedna od omiljenih.

19. Najbolja serija ikada!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.