Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa zasto je nabio prst majmun
Bandazirace prstic jaka muda igra sledecu.
C, šanse nema. Biće i suspenzija kojekakvih, biće svega, saće real tek da krene da se cigani i da traži koješta, videćeš.
Ma reko doca partizana da ce biti ok. Bas bukvalno to, prakticno mu se polomio nokat.
Ne treba preuvelicavati real, ipak je ovo basket jbg
Podudlacr na kraju, vec su. A patlidjano ako se oslanja na jednog igraca onda je vec mrtav
Ova prilika mora da se iskoristi. Mora tuzba da padne. Znam jednog dobrog advokata, bas upravo ovakve slucajeve radi.
505-842-5662
Sasa Popadic?
Tražite pravdu? Okrenite Čila Moradu!
Better call Morada
Pini Geršon Jabusele
Panter dve utakmice suspenzije. Biće gusto.
Neće, poješće ih u Beogradu, Željko je prevelik trener, ekipa je odlična + puna arena ljudi koji su odlepili zbog svega ovoga. Kako bre Ljulj nije dobio suspenziju degenerik? I ono govedo samo pet utakmica, sramota jbt. Panteru su mogli takodje odrapiti samo jednu, mnogo je dve, zamisli da dobiju u Beogradu i da moraju prvu protiv Barse da igraju bez njega i Egzuma. Možda čak bolje da tu prvu izgube sad, mada nema šanse.
Očekivao sam goru kaznu za onog rvača
Neće, poješće ih u Beogradu, Željko je prevelik trener, ekipa je odlična + puna arena ljudi koji su odlepili zbog svega ovoga. Kako bre Ljulj nije dobio suspenziju degenerik? I ono govedo samo pet utakmica, sramota jbt. Panteru su mogli takodje odrapiti samo jednu, mnogo je dve, zamisli da dobiju u Beogradu i da moraju prvu protiv Barse da igraju bez njega i Egzuma. Možda čak bolje da tu prvu izgube sad, mada nema šanse.
melk charls barkli za sirotinju sa ovim predviđanjima
isto tako si bacio i kiss of death na kingse
drakula idi od mene
nema kurca da ih dobiju bez tri od pet crnaca
Ma zašto, i ovi su sad bez Deka i onog grmalja. Moraće Madar i Ledej da odigraju bolje i to je to. Poješće bre ove atmosvera videćeš. Jedino neku ozbiljnu razliku da naprave odmah na početku pa to kao održavaju, al šanse nema, prevelik je Željko stručnjak da bi to dozvolio.
daj jbt pls kaži da real dobija znam da si zwezdash imaj srca
Puncera dobio dve tekme kakav konj.
I ko je sad koga zajebo. Naravno ljulj mladog majmuna
Real imao dobre šanse u prvoj jer su ušli naloženi u meč kod kuće, publika delirijum, i Dek koji je odigrao vrv najbolju partiju ikada. Ali samo Dek, ostali ništa nisu pokazali u oba meča. Čim je i on zakazao u drugom gubili su i po 17 razlike usred Madrida. Željko ima strašan tim (ne grupu igrača već tim) sa ciljem, ambicijom, sistemom itd. i sasekao ih je na svakom polju. Real može da dobije u Beogradu jedino ako krene jako da ih kenja šut, u šta sumnjam, ili da neko odlepi pa ubaci 28 poena, u šta još više sumnjam. Nema bre ovakav Real šta da traži u areni protiv Obradovića i momaka, pogotovo posle ovog incidenta.
Sve ok al i u madridu je ispalo 'prelako'
Bez ove dvojice real je u plusu, sad jedino dernjava u areni pomaze (maminih i tatinih sinova) koji su dosli do karata
Care aj izduvaj malo brate moj, smorio si