Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ajoj sta je ovo
Nadam se da se ovaj momak nije skrljao toliko da ne može da igra dalje. Ovog majmuna Jabuselea bolje da ne vode u Beograd.
petrusev ih konstantno proziva covicu vrati pare sto si ubio djindjica
kirk je
Jebeni Ljulj, i prošlo govno bez ikakvih batina na kraju. Jbt večito imaju te neke igrače koje bi, imaš utisak, okapio da si na terenu, tipa on, Rudi, Ramos itd. Odvratne pojave u svakom smislu.
Dobra zavrsnica malo drugacije za promenu
Vraca veru u sport
Video govnjar šta radi drejmond preko bare i reko pa nećeš ti da me outciganišeš dok sam ja živ pička vam materina da se zna ko je tata ciganisanja
U svakom slucaju treba opasno da dobiju po njonji za nauk kad dodju u arenu
Jajare prepotentne
Rudi gospodin
Ali egzum povredjen, losa prica
Jabusel ima zavrsi u ritopeku
I sta sad, ne racuna se rezultat?
Dobio partiyan. Ali pirova pobeda ako se Egzum skrljao - ono, realno, ovi šupci u Beograd ne moraju ni da dolaze, pregaziće ih paća svakako. + bi trebalo da odu na Barsu u polufinalu, koja je objektivno najjača ekipa i 90% bi otišla u finale, ali šteta bi bila ogromna da paća ode na njih oslabljen za Egzuma ili da još nekoga suspenduju na 2-3 utakmice, ko zna, svašta može da se desi. Jer Žoc je napravio prvoklasnu timčinu, treba kompletni da odu u to polufinale pa šta god da naprave. Jebeni preodvratni prepotentni nabedjeni Ljulj.
Treba ih izbaciti oboje na 20 godina jebem im mater primitivnu, ovo se ne bi desilo na igokea-spars ilidža
Ne baš oboje, samo real, ljulj je ovo inicirao pička li im materina nisu navikla govna da gube dve kući kao favoriti, uvatite me malo za kurac majmuni
bukv ako je povredjen ful egzum, a ovaj manijak ga je bacio na koleno, motaj kablove gasi mjesalicu, u kurcu smo
prsnucu
Ljulj je odma digo ruku u fazonu znam nesportska jbg
Panter je ispao papak neiskusni jer se prelozio a ovi jedva docekali naprave sranje da se ne blamiraju dalje i idu kuci.
Panter ispao papak
uh jbt imaš mišljenje koje odudara od opšteprihvaćenog, kolko si ti sad zajeban zbog toga
Kmeeeee
Jabusele je bas osvezenje. Kakav mozak jbt
osvezenje za tvoju kevu
matori mnogo si krvav lik, alal vera
Hahah dobro je kirk, partizan dobije loma po pickici odma krenete kmecite
jabusele>kirk
I eto ti ga sad, pukla tetiva https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=04&dd=27&nav_id=2324950