Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Navijaju ljudi skacu
Huliganska drzava jaca od smrti
Voleo bih da pogube ovo, sto nisam nikad mogao da pomislim da zim mom partizanu
Gresnici grozni, trebali su tricama resavati u hramu ss a ne ovako varvarski
Koliko bacanja su promašili do sada, nemoguće je da dobiju.
Eto ti ga paca.
Namajmunisao ga ljulj ko budalu.
Ako prodju danas paca svakom da brise patike
A sutra ce da glume dan zalosti, apsurdnost neviđena
Po svemu sudeći neće morati da glume ništa. Jadno je stvarno kakvu poruku šaljemo roditeljima, jbt dani žalosti zvanično stupaju od petka, kakva fora. Kaže Bodiroga partizan hteo da se igra večeras.
Ladno :D
Dobro je, sledecu imamo naseg pacu ima da ih zgazimo tamo u madridu
Mamu vam jebem u picku, sad placite
Govna iz arene
Kirk, koja je razlika izmedju tebe koji si gledao od kuce i ovih iz arene
Da ti olaksam, nisi imao kartu i to je cela poenta. Da si imao kartu naravno da bi isao i sada kmecis
Ma daj caro nemaju zrno postovanja prema zrtvama, svojim zrtvama. Djeci. Navijaju kao divljaci, poštovanje nula.
Koreografija my ass, jebe se ovoj usmrdeloj marvi za ikoga
Nemaju naravno, ali imaju kartu.
Nisu oni znali da ce se desi sta se desilo.
Aj sad, kao ti ili kirk bi fazon pocepali kartu i kao gledacu od kuce to je ok, pristojno je. Bi kurac. Ponasali bi se identicno.
Nisam gledao al nema veze znas ti kad sam gledo kad sam drko.
Jedino sto bi mi odnekle opravdalo jeste da nema publike jer kao evroliga, nece odlazu al kompromis neki. Fora je se nisu ni iscimali da odloze. Hteli su da igraju.
Igra.
U ovom momentu brate nema igre.
I u ovakvim uslovima logicno je da ces da izgubis.
2 dana mi nije ok, kao fever dream, al ocito ima ljudi koje boli kurac za sve
Sta si radio al objektivno?
kk plavi patlidžan LOL
Ucio za pravosudni matori
respect tebra, tako se to radi.
Zna se kad se postuje na sajtu, kad se gleda partizan a kad se streba.
Guzimo danas reala
Kirk bataljuj strebanje za pravosudnin uz tekmu ko prosli put, vec samo gledaj tekmu mojne lazes sebe
Oće li se i patlidžani pridružiti danima žalosti, zna li se šta?
Joj patlidzanu prve petorke.. jedini srbin Smailagic lololo