KK Partizan

1. Nista bez pantera, usro sve na kraju druge tekme i sad cupa stvari. Odlican igrac al loma pglu

2. Ovi slepci ne znaju ni da se cigane ko ljudi, jebala ih košarka.

3. Kakvo kidanje

Sreca se final4 ne igra u areni. Preluda arena dala bust realu zapravo.

4. 11 trojki sipaju u ogavni real i ne misle

5. Toooo samilagihihihihic

6. Zasluzen poraz. Idemo dalje

7. E moj pantere, ne igra kapiten tako

8. Nema veze trener sa ovim porazom. Nije najbolje reagovao ali suv talenat nije dovoljan protiv ovako iskusne i namazane ekipe.
    Carry on

9. Sto je obradovic ovako crn u faci ko da je s maldiva stigo

10. Nema veze trener šta, samo su imali +16 na poluvremenu a završiće sa -8 minimum.
    Pa druže ne može to tako, umrtvi utakmicu do maksimuma.
    Treba taj Obradović mene da pita kako se vodi košarkaška utakmica možda nešto koj kurac i nauči.

11. Dobijes dve tamo i onda puknes tri. Sto najgore moglo se i dobiti vcrs

Bice bolje

12. Možemo se sad vraćati na onu tuču itd, nebitno. Paća dve utakmice vodio 16 i možda više poena i obe izgubio. To je suština svega, sve drugo je filozofija i kenjanje.

13. Žao mi Zapate najviše, sad garant bere narandže na nekoj grčkoj plantaži pod reflektorima i sluša radio prenos, skrhan. Djordje izdrži brate.

14. Berba pomorandzi u Grckoj.

User
    Kada se u grckoj beru pomorandze, u kojim mesecima

ChatGPT
    U Grčkoj se beru pomorandže u periodu od decembra do marta. Ovo je zimsko razdoblje kada je dostupno najviše svježeg voća citrusa, uključujući i pomorandže. U tom periodu pomorandže su najslađe i najsočnije, i idealne su za konzumaciju ili za korišćenje u raznim receptima. Međutim, treba napomenuti da se sezona berbe pomorandži može malo razlikovati u zavisnosti od regiona u Grčkoj i od vremenskih uslova.

Zap bere zelene pomorandze

15. I Bombač, njemu je čak možda i teže nego Zapati jer vrv sedi u nekom talibanskom kazamatu iščekujući šta će da mu donese sudbina, jer je izvaljao sunite za neki puter - čami u samici, bradati stražar mu dotura pomije i šapne u poverenju - samo da znaš, Ljulj i kauri su ti naguzili patlidžana. A Bombi ne zna da li mu ovaj soli ranu, ili ga laže da bi ga još više mučio.

16. blamantno, real sa pola tima, srao ih sut sve do 4/4 i 600 slobodnjaka, starac caco od stotinju ljeta i nefilim tavares ih pobedili, motaj kablove rumeni

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.