U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
el realno da ovde vise nema kikibasa sve ostali neki ciganji
+milijon
neću dalje o ovome ni da razmišljam samo ću da kažem da bi DULE VUJOŠEVIĆ sa ovakvim budžetom za tri sezone osvojio tri kupa, tri KLS, tri ABE, Evrokup definitivno i otišao bi na F4 u Evroligi
Dal bi otisao na f4 ne znam ali bi pocepao ovakvu zvezdu sig sig, obradovic ako jos nije dao otkaz ima manje obraza no sto sam mislio
bukv
https://i.imgur.com/X5BxA1F.jpeg
OSTACE SLIKA I USPOMENA NA TEA KAPITENA
Mrzim pljavog cigana al ovo je bas mangupski, radujte se cigani, necete posle dugo dugo
шта има да мрзиш прљавог цигања лик најбољи плеј у јевропи у последњих 15 година ај одрасти и пусти причу цзв пар кад је такав играч у питању
uu jak igrač u embiej nosio vodu superiornim čamugama i imao kraću i nebitniju karijeru od takvih divjunaka kao što su pablo priđoni i marselinjo uertas
Па ембиеј је релевантна кошарка ако имаш до 12 година сви остали преко тога знају да ЕЛ једе НБА
jede kurac, da
Teo leđenda opelješio CSKA za onaj megaugovor, otišao u NBA, uzeo i tamo lovu i vratio se u Evropu čovek. Tamo u Klipersima nisu mogli da veruju da čovek može da bude takva lenčuga, puši itd.
ripsketara za kirka kako je dosao sa ovakvom avantagrde info u ovakvim kriznim trenucima
Ono kad pogledaš, Teo među uspešnijim reprezentativcima u istoriji, svašta smo sa njim osvojili.
ma ajde bukv svaki potez bio madjija
kari se ogresio jer je izostavio kapitena al jbg bili smo drugi pa je kao ispao u pravu. mada vreme uradilo svoje bolje neki avramovic da se mejmunise idemo dalje
I dalje mi nejasno kako mogo da oženi onu saragu
хахахаха ону глумицу реално медиокритет од рибе
simpaticna je iz nekog ugla
opicen je teofil vis po fejsu da nije klasik mejmun (vidi nesto sto drugi ne vide)
Avangarda
https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/24690/slucaj-jaramaz-lepo-skretanje-paznje/vest
Igraće se majstorica u četvrtak za plasman u finale Košarkaške Superlige Srbije.
LOL