U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zar ste vi stvarno mislili da cemo da pokazemo sta umemo u tekmi pred Barcu?
JEBALI SMO KRKOA!
Protiv Barse Žućko će da šutira trojke sa klupe.
Ne priznajem nista drugo osim rasturanja onih spanskih cionista (da pojasnim, oduvek ih finansiraju jevreji iz Amsterdama).
JEBAĆEMO ŠPANSKOG SEPARATISTOA!
JEBI ĆAVIJA
JEBI INIJESTU!
JEBI MIDŽETE SEPARATISTE!
Gagula jebe midzete! Paste sta sam reko!
U cetvrtak igramo i mi i limenke.
Prvo ce oni da puknu od Lokomotive, a onda mi jebemo Barsu u gostima.
Mi gubimo 15-ak razlike, vi 20-ak, što znači da ćemo mi biti zadovoljni, kao i vi, jer ćete se hvaliti kako ste izgubili od jačeg protivnika nego mi. Et'...
То је ваше обележје, то упоређивање противника.
mi smo jebali barsoa i jebaćemo ga opet!
Salabe, ne zaboravi da ste vi tom vasom racunicom trebali nas da urokate jedno 25 razlike u derbiju.
Ipak ste vi prosle godine igrali sa Evroligaskim ekipama u Evrokupu, dok smo mi igrali Evrokupljanskim ekipama u Evrolizi.
Al oko jednog se slazemo, puci cete 15ak razlike. :)
Nećemo. Ipak je nama ovo normalna situacija. Evroliga, utakmica protiv Barse. Ništa novo.
I dalje je neuporedivo, a treba mnogo stvari vi da uradite uopšte da bi se poredili sa nama.
I dalje je neuporedivo, a treba mnogo stvari vi da uradite uopšte da bi se poredili sa nama.
http://i.imgur.com/ymGkXZL.jpg
ovim su sve sami objasnili. mi smo godinama igrali evroligu pre nego što smo uopšte POMISLILI na arenu. a ciganima - protiv radničkog, u prvoj utakmici na domaćem terenu u sezoni, pionir poluprazan!
Ma pusti njih, nego jedva čekam tekmu sa Barsom. Biće dobra, mada će nas odrati, ali usraćemo ih u BG-u.
imam baš taj isti osećaj, da ćemo da ih jebemo u rč u beogradu, baš onako jako. mene cska brine jer nam oni uvek šuknu kad nam najmanje treba. dobijemo ih ponekad ali uglavnom vrlo hladnokrvno odigraju protiv nas kad im treba. a poslednje kolo igramo s njima kući.
sunce ti jebem nikad nisam bio naloženiji što se tiče partizana!
Zar originalna Zvezda nije igrala u Areni protiv Reala još onomad dok je Milan obriši suze mala moja Gurović igro za njih?
Eto i oni priznaju da ovo nije Zvezda nego FMP....
Aj ove ćemo sezone. OVE, a ne SLEDEĆE. :)
Ja nisam naložen ove godine, ni više ni manje nego prethodnih. To je to. Igramo basketa i šta urade, uradili su. Samo neka rastu kao tim. Da vidiš u decembru da je to ekipa bolja nego sada, da vlada onaj duh svuda oko kluba i sve je OK. Za trofeje me bole brige.
u pioniru 1000%. gledao sam tu tekmu na televiziji, na eurosportu čak bilo