KK Partizan

1. Možda i pukne Partizan od Barse, ali neće šutirati onako slabo kao protiv Krce.
    To je sigurno.

2. I de ne kenjajte limenkari sa tim izgubićemo, odraće nas i slično kad svi znate da imate šansu i to veliku, prvo je kolo tad pada najviše iznenađenja, imate realno preskup tim i u stvari protiv Kubana i Ritasa, eventulano Kahe Kuće, morate da dobijete kući ako oćete dalje. Da igrate u Pioniru potpisao bi pobedu ovako ne znam, Arena je čudna koševi su drugačiji navijanje ne stvara toliki pritisak jer je hala ogromna itd. Sve zavisi kako se naviknete.
    U svakom slučaju vaše šanse su realne jer ste domaćini.

3. Imamo mi dobar i skup tim, to je tačno, ali mislim da će se usrati i popušiti. Uostalom, vi ste primjer da novac ne igra najveću ulogu.

4. To već zavisi da l' gazda Ćoki stvarno misli da nema pritiska ili to samo plasira u javnost. Ipak dosta je tu igrača sa iskustvom igranja EL, najslabija karika je Radonjić svakako.

Što se tiče nas i Barse nije realno očekivati bilo šta od igrača. Ne znam koliko je puta ukupno Barsa pukla kući u zadnjih iks godina(u grupi mislim da nije gubila uopšte ili možda jednom dva puta), jedva su gubili i na gostovanju. Opako su se pojačali al im se povredio onaj Oleson pa im je to minus al i bez njega su prejaki i plus domaćini. DObra odbrana, mnogo bolji skok nego protiv Krke i ja zadovoljan, sve preko toga je bonus.

Sad se setio da ih je CSKA dobio prošle god zadnje kolo. Al ih je Barselona uneredila u Moskvi kolko se sećam.

5. Gubili su od Valensije večeras, ali preokrenuli i koš razlike dobili. Jebeni su svakako, kod kuće pogotovo. Ne znam, ako odigraju jaku odbranu, ako Kinsi pokaže šta zna i Bogdan poludi, može se možda ući u egal završnicu, a tad je sve moguće. Ali, vrlo teško.

Radonjić je pod velikim pritiskom rezultata, to je sigurno, a uz to nije ni prevelik kvalitet, pa se slažem da je najslabija karika. Ali, mnogo mu je bitna igra u odbrani, pa ako igrači odrade odbranu dobro, ni koja pobjeda neće izostati, jer vi ste dokazali da se i velikani mogu jakom odbranom pobijediti.

6. Koliko puta sam napisao "odbrana", jebo me pas...

7. Odbrani odbrana odbrane odbranu odbrani.

8. Pa ako musavi ne pobede Lokomotivu gajbi, nemaju cemu ni da se nadaju.
    Mada ja tvrdim da njima treba bar 3 godinje redovnog igranja EL da bi skapirali koliko je to zajebano takmicenje..
    Da ne pricam da sad i oni najslabiji timovi imaju ekipe koje bi opusteno bambusale ovu nasu ABA ligu..

9. Јебем ти ове бедне шокачке стикове, треба ми пет дана да пребаци једну страницу. Је л' мере неко да ми каже на којем каналу ће преносити Партизан и Звезду у четвртак у Евролиги?

10. Sportklub 1, ili ti onaj obicni.

11. Каква срањчуга! Евролига на Спорт Клубу, фак јеа -.-

12. Nisam siguran al mislim da smo mi na sportklub 2

13. sto posto smo oboje na sk1. Cigani igraju ranije

14. Mamu im cigansku. Vade stolice da bi natrpali više gamadi u Arenu. Dele karte ko humanitarnu pomoć, samo da bi oborili naš rekord. Imamo komplekseeeee....

15. Nek obore rekord, mi ionako ove godine osvajamo EL.

16. http://www.mozzartsport.com/vesti/drhtace-evroligasi-vise-nego-ikad-delije-i-grobari-spremaju-nezapamceni-pakao-video

Padali su velikani, kad igraju garagani!

Osecam da su mungosi projektovali pola onih Partizanovih pobeda kao njihove..
    Evo , usrali se evroligasi od FMPa, svake godine su gubili u Zelezniku, pa im se sad tresu gace..

17. vVolim teeeeee crno bela ljjubbbaviiii

sent via iphone

18. idi gazi u kurac, taman da postujem :D dule pobedio :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.