KK Partizan

1. Jedva čekam tekmu sutra. Mislim Barsa u gostima, ne očekujem pobedu, već jedva čekam početak EL. Šanse su nam 10% al' i dalje imam osećaj da ćemo ih jebati u BG-u.

2. Grobarski trash romantizam

Zato što je kada smo osvojili KEŠ u vaterpolu izlazila vest u veličini čitulje a od Maderaških novina i dalje ne može da se živi. Zato što je i pored toga Evropa pozvala nas a ne njih da igramo Evroligu u vaterpolu a njima Tole namešta Pro Reko. Zato što ciganska štampa pravi teorije zavere oko toga. Zato što utakmica zvezda-Lokomotiva iskače iz frižidera i tostera, zato što su naslovne stranice svih novina posvećene toj utakmici. Zato što je Evroliga proglasila utakmicu Barselona-Partizan za derbi kola i biće najpropraćenija košarkaška utakmica na evropskim televizijama. Zato što živimo u ciganskoj državi gde ciganski mediji mogu da pričaju i pišu šta hoće ali- psi laju, vetar odnosi a karavani prolaze. Zato što Evropa zna da prepozna ko je pravi velikan. Zato što se ne može silom protiv magije. Zato volimo Partizan.

3. Реално, јебаће нас каталонски цигани хехе... Али научиће пуно момци из овог дуела.

4. drevno verovanje kaže da ko je jebao katalonske cigane, može sebi i da priušti da bude jeban.

5. Ne mogu da dočekam 9 sati. A svake godine mi ta prva tekma, uvek odlepim dok krene.

Dok sam išao na tekme, pa zalomi se kući da igramo, pa nekako brže dođe sve. Dok se doklackaš do pionira, izblejiš malo sa svima, eto tekme.

6. Jebacemo katalonske Jevreje ruzno.

7. Barselona, Barselona ima jednu manu
    Popušiće, popušiće kurac Partizanu.

8. Прошле дине су обе биле на један посед.... Ако крене шут (пре свих Милосава и Богдана), није победа немогућа.... А Барси, колико сам чуо, не игра Лорбек....

9. JEBEM MAJKU SPORT KLUBU I TIJANIĆU I ARENAMA DABOGDA SE SVI ZAPALILI

10. PIČKE KATALONSKE

SILOVANJEEEEE

SILOVANJEEEEE

JEBAĆEMO BARSOA

ŠĆEPO SI DONO PATIKE?

11. BORIS DALO JEBO BARSU MALO
    DOK JE MUSLI OTRESO KO NUSLI!

JEBI BARSOA!

12. a jesi vrag đoni hehe

13. Gazimudo

http://www.mozzartsport.com/vesti/drhtace-evroligasi-vise-nego-ikad-delije-i-grobari-spremaju-nezapamceni-pakao-video

Padali su velikani, kad igraju garagani!

Osecam da su mungosi projektovali pola onih Partizanovih pobeda kao njihove..

Аууу... Ви сте пукли, параноја баш узела маха.

14. ne troluj, samo mi imamo pravo na to lolo

15. Vi ste Stevane kao one devojčice u Americi što ih kidnapuju, pa ih drže 15 godina u nekom podrumu i non-stop siluju.

16. Taj tekst je smeće najobičnije, taj lik što je to pisao je debil neviđeni. Kaže 8150 mesta kapacitet Pionira, jeste al juče. Je l' on ikad bio u Pioniru, sigurno nije kad je lupio tako nešto. Je l' on ikad čitao izveštaje sa utakmica i slično? Izgleda da nije ni to. Debil i retard. Kad je protiv Barse i Reala bilo po oko 7200-7300 ljudi stojali smo jedni drugima na glavama, nije moglo da se diše a on baja napisao 8150 mesta a zvanični kapacitet 7000. I šta dalje da čitaš takav tekst?

17. Jebote stvarno protiv Barse, nije mogao šal da se raširi :)

18. Metno sam dvojku na vas, ne dobijete li jebaću vas, trebaju mi pare za derbija :D pa vidi vidite :D
    Cenera na dvojku :D

19. PUŠTAJ JEVREJE DA SJEBEMO DEVETARA lolo

20. Metno sam dvojku na vas, ne dobijete li jebaću vas, trebaju mi pare za derbija :D pa vidi vidite :D
    Cenera na dvojku :D

Uf....surovo....nadam se da će ti proći to, ali surovo je.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.