KK Partizan

1. jesi popio batine pičko grobarska

2. dal su ga bili, mozda su ga verbalno ugnjetavali, pricali mu ruzne reci

3. misliš na ćale ti u đubretarima lolo

4. Skupi ekipu pa sledeći put kada budu išli na tekmu, red cigli, red flaša i juriš.

5. ne nego pre ono, UA PARTIZAN UA PARTIZAN, gepekujte sudije negde drugde, SLEDECI DERBI JE NAS...pa mu to tesko palo

6. Možda su i rekli da nisu Efempe!

7. Osecam da su ga grobari iscimali :D

8. Марковић је био прошле недеље у Пиониру на утакмици с Радничким, не верујем да би то радио да разматра да потпише за Партизан. Али није немогуће, јер Звезди не треба Стефан кад већ има Бранка Лазића... лоло

9. Јанпи, ја сам помињао Навара у смислу да је небитно колико ко има искуства ако друга екипа добро одигра (уосталом, колико је Наваро дао кошева из игре за тих 20ак минута што је играо? Један једини....).... Наравно да се није очекивала победа у гостима против Барселоне....

Поновићу причу из прошле сезоне, не треба Партизану нови центар, већ треба Владе, који је и створио оне силне центре и тешке четворке који су прошли кроз Партизан у задњој деценији.... Једино овој екипи треба кец са минимум 26, 27 година.... Вестерман не може са 20 година да игра најбитнију позицију у тиму као стартер против Барселоне и сличних тимова, то није ни Сале Ђорђевић могао у тим годинама.... Такве утакмице играч попут Вестермана игра 15 минута, а остало неко бољи и искуснији....

10. Вестерман не може са 20 година да игра најбитнију позицију у тиму као стартер против Барселоне и сличних тимова, то није ни Сале Ђорђевић могао у тим годинама....

Ne zezaj lolo. Leo igra zrelo kao mator, nerealno je da Partizan ima jednog boljeg pleja od njega, a ovaj da igra 15 minuta. To je kao da tražiš leba preko pogače.

Što se tiče tekme sa Barsom, nisam uopšte rekao da je bila dosadna, ali zanimljivosti tekme je doprinela činjenica da ni mi ni oni nismo mogli da vežemo tri koša zaredom. Kad su oni uspeli, rešili su utakmicu i uveli je u prilično mirnu završnicu - 7 poena i nije tako malo u mrtvoj utakmici.

Samo sam rekao da su napadi bili tromi, da lopta sporo kruži, da su obe ekipe neuigrane. Krene lopta pod koš, onda se vrati pa se Bogdan i Kinsi guraju, pa se ispuca u poslednjoj sekundi ili se ne ispuca uopšte. Nije mi delovalo kao da su paklene odbrane, nego baš kao da je početak sezone, nekako mlako.

A što se tiče Berte slažem se sa vama, mada mi ostaje mala sumnja da on neće biti onaj stari. Postoji ta šansa i dešava se igračima stalno da propadnu posle teške povrede. Sad on je veoma mladi i kurčevit, ne bi trebalo da ga psihološki koči koleno, ali ko zna. Pa čak i sa njim to će biti rooster od osam igrača koji igraju (ne računa Daloa), a tako malo Partizan nikada nije imao.

11. Ja se nešto baš nadam zbog Bertine psihe, jer je deluje kao neki paklen borac, da će se vratiti potpuno. Naravno, mora postepeno i pored psihe, jer ta povreda ne sme da se obnovi nikako.

Šta znam, kao što ranije napisah, ne očekujem neka čuda od njih, neka igraju samo, ja ću da uživam gledajući ih i lagano neka napreduju kroz sezonu, što sigurno hoće. Stojim opet pri stavu od prošle godine, čak i ništa da ne osvoje, mnogo nas je KK zadužio svojim igrama i sa svime što je napravio, tako da im praštam sve. Ali nešto ipak mislim da neće ni ova godina biti posna, a da će opet grmeti "Uzalud trud" u svim finalima :)

12. Štemberger se popišao po radničkom 28 poena, rekoh ja da će i ove sezone Igokea zadavat glavobolje svima

13. Dobro igramo za sada. Utakmica je lepa, puna kucanja, trojki i tako nekih efektnih poteza.
    Posebno dva upa u dva vezana napada na kraju prve četvrtine.

Toliko su se i držali Zadrani. Jednu četvrtinu, a u drugoj su samleveni fino. Ima još da se igra, ali kako stvari za sada stoje, lagano dobijamo. Svi igraju OK i s obzirom da je uvek malo utakmica posle EL klimava, ovo dobro deluje sve. Mislim da ćemo sada uz malo uspona i padova završiti ovu tekmu sa preko 10 razlike.

14. Mene Musli oduševljava. Kakav autokoš, pa onda dva promašena zicera. Bog.
    On i Gagara, tandem za budućnost. Musli-Gagara tj. Musligagator!

15. Lagana pobeda. Svi su OK igrali. Kad smo otišli na 25 malo su se opustili, što je normalno, ali generalno, osim prve četvrtine, Zadar je ceo meč bio podređen i to onako vidno.

Mnogo zakucavanja i to odličnih, dobre akcije i atraktvan meč. Na kraju dobra minutaža za Daloa i nadam se da će biti više prilike da ovoliko igra, jer je stegnut malo.

Kinsi najbolji.

16. Tekma laganeze, ceo tim igrao, razigravao Daloa jer ce nam trebati u nastavk usezone.
    Kinsi je covek klasa i svakim kontaktom to dokazuje. Iako je poznat kao defanzivac, covek i u napadu ume onom promenom pravca kretanja da se najebe mame odbrani.
    Jednostavno klasa.
    Musli covek obrnuo kosarku. Gagula ume da da kos kad ga cuva protivnicki plej.
    Mali Salic ce da bude zverina. Jes da je igrao malo,al onaj jedan put kad je uzeo loptu pod kosem, isfintirao dvojicu i dao kos je dovoljan znak da ce biti zivotinja.

A musligagatoru se smejao ceo pionir.

I DA, SMUVAO SAM PICKU NA TEKMI!

17. Super što si smuvao pičku, sad ćemo i mi imat' šta da karamo.

18. Ih bre Skocko, puna tribina picaka, moju ste nasli :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.