KK Partizan

1. makar sam hitler bio funkcioner partizana, ne može da ima mračniju prošlost i lošiju reputaciju od ćokija lololo. stevice ja bih radije ćutao na vašem mestu :D

2. mural je na zidu skočko jebogati

3. Šta će na ovom muralu Partizanu orlovi kad su komunistički klub? CSKA je zadržao svoju zvijezdu.

4. Stevane, jos jedan pametan potez, nesto sto vi nikada necete umeti da uradite.

Tako se to radi, taj mutirani radikalcic je neki kurcic trenutno i to tako ide. Jedino budala odbija poziv vladajuce stranke. Dule ce govna jesti ako je to u interesu Partizana, zato je Dule Dule, a vama je legenda Covic. Al iskreno, kako mozes da stanes ispred ogledala i kazes Covicu legendo.

5. makar sam hitler bio funkcioner partizana, ne može da ima mračniju prošlost i lošiju reputaciju od ćokija lololo. stevice ja bih radije ćutao na vašem mestu :D

Не браним ја Ћокија, не пада ми на памет, него се лик искидао хвалећи самог себе и прозивајући нас за издају земље (лол), па ме сад баш занима да видим шта ће да каже :)

Znam da je teško voditi ovu državu, u stanju sam da se prepoznam nečiji fanatizam, elementarno poštenje i ljubav prema sportu.

АЛИ ЕЛЕМЕНТАРНО ПОШТЕЊЕ. Моменат кад су и пертле ушле.

6. bombas

Stevane, jos jedan pametan potez, nesto sto vi nikada necete umeti da uradite.

Tako se to radi, taj mutirani radikalcic je neki kurcic trenutno i to tako ide. Jedino budala odnija poziv vladajuce stranke.

ИЗДАЈААА, НАРОДЕЕЕЕЕ

ПРОДО СИ КОСОВО, ПИЧКО ЗАГРЕБАЧКА! УААА

7. el igro partizan?

8. E, Dule me razočarao. Mislio sam da je dosledan, koliko god lud bio, a on pička.
    Upoređivao sam ga sa jednim poznanikom, koji jedne prilike traži od lika 50KM na zajam. Ništa čudno ne bi bilo da tom istom liku prije na dan nije prijetio ubistvom. Naravno, ovaj ga podsjeti na to sa čuđenjem, "jesi normalan da mi tražiš pare, a prijetio si da ćeš me ubiti". Ovaj mrtav ladan veli: "to da ću te ubiti stoji, a sad mi daj 50KM, vraćam sutra".
    Eto, k'o kakav čiča se rasipam anegdotama...

9. GDE JE OVAJ MURAL?

Српски Никшић.

10. AA Dule peder. AAA Dule nije dosledan. AAAAAA Dule laze. AAAAAAA Dule se slihta Vucku. AAAAAAAA Dule se dere na sudije. AAAAAAAAAA Dule mrzi Zvezdu. AAAAAAAAA Dule koristi zapaljivu retoriku. AAAAAAAAA Dule mrzi Cokija. AAAAAAAAAAAAAA nema veze sto nas je Makabi usrao od kosarke. AAAAAAAAA Dule svinja.
    AAAAAAAAAAJDE IGRAJ I BORI SE, NECE MAKABI SAM DA POBEDI SEEEEEEEEEE

11. Ništa aaaa, samo konstatujem da sam mislio da je Dule ludak, ali dosledan, a sada vidim da je pička. Samo to, nema potrebe da galamiš. Znam da nas je Makabi samljeo, sve ok.

12. Опусти се Газимудо, не бих ја зајебавао сад да Бомбаш није срао ко фока, па је ред да му кажем "пријатно" :)

13. Mislim da je problem što se uopšte i objašnjavate sa njima. Lepo su im ljudi napisali:
    WHO THE FUCK ARE YOU.

A onda im to pokazali i na terenu.

Mislim da se sada ovde vodi priča o Duletu zato što je prilično jasno Limenkama da im je glavni domet kup Srbije uz PP aparat, isto kao i prošle godine.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/999562_574995109216696_1774129890_n.jpg

14. Ја лепо написао да трпам Бомбаша, а ви се сви испримали... Али добро и то је ваше право.

15. Super, sad smo se upoznali. A u Beogradu će nas zapamtiti.

16. Rastu vam pečurke i u basketu. I to Jevrejske. U guzici.
    Prvo su se navijači Makabija ispišali po vama, a onda se igrači Makabija posrali po vama.

17. Super, sad smo se upoznali. A u Beogradu će nas zapamtiti.

Do tada nema toliko velike rolne toalet papira kojom možete da obrišete to što su oni izasrali večeras po vama. Fataliti.

18. Do tada nema toliko velike rolne toalet papira kojom možete da obrišete to što su oni izasrali večeras po vama. Fataliti.

Jebeš to, biće i težih poraza, bitno je da napredujemo. Evo, vi se sad bojite nas, samo još ne priznajete, ali polaaakooo...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.