KK Partizan

1. Прозовали за прошење - објаснили исто. Прозивају за вршење притиска - натерали најбољег српског центра да игра за ЦГ. Прозивали за приклањање СНС-у - из Дачићевог чмара се преселили у највеће дубине Вучићевог и ПРОДАЛИ КОСОВО!

2. Ko god vas vidi, popiša vas, pojebe i smeje vam se.

3. Jebote, pa vi ste ozbiljan predmet sprdnje. Ja sam mislio da se samo mi sprdamo sa vama i da ste samo nama ogavni, ali ne. Svi se sprdaju sa vama, prozivaju vas kao najgore indijance i svi su prepoznali koja ste ljiga od kluba.

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-who-the-fuck-are-you-2.png

4. Авангарда - кад оптужујеш друге за нешто, а и сам то радиш, онако профи. (продајеш Косово)

5. To ih Mačvan nagovorio.

6. Класична загребачка пичка.

7. Ја лепо написао да трпам Бомбаша, а ви се сви испримали... Али добро и то је ваше право.

Ahahhhaahhahahahaha... ahahaahahahahaahaaa.

Who the fuck are you?

8. igra li neko iole rešpektabilan za ovaj Nanter?

9. Imaju jedno pet Amera nekih, gomilu Francuza, Ukrajinca i Portugalca nekog.

Koliko ja znam ne. Gomila Francuza (crnaca) i jedno 5 Amera.

10. a jesu li to ameri š kategorije, tipa nelson?

11. Pa ne verujem. Nelson je baš katastrofa, ali verujem da nisu nešto sad baš toliko posebno. Gledao sam sa CSKA i onako solidni su, ali CSKA je imao katastrofa šut na toj tekmi. Mislim da su OK, onako defanzivno uglavnom, što je problem, ali da ćemo ih prebiti fino.

12. we are Partizan
    ko ste bre vi

13. We are Partizan
    Saće Dule da vam psuje seme u pičku.

14. Al' ćemo da seremo po Francuzima večeras, da proste Vesterman, Lovernj i Dalololololo

15. Стеване, тотално некоректно са твоје стране. Не прихватам извињење.

16. Ako imaju nekog dobrog klinca neće se ni vraćati u Francusku večeras

17. WE ARE PARTIZAN
    WELCOME TO SERBIA

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.