KK Partizan

1. Дуле: Морате вечерас да се усерете францушчићима у уста педерска!
    Жофре: Ан фе путан, коуч!
    Дуле: Куш бре!

2. http://www.telegraf.rs/sport/861977-centar-nantera-voleo-bih-da-igram-zajedno-sa-borisom-pred-navijacima-partizana-video

Taj rad, ovaj bi vec d'ostane. Inace, kad se pocinje sa pickaranjem igre i uprave protiv uroka? :D

3. Nisu oni uopšte buranija kako se misli. Igraju timski, imaju vrhunsku hemiju u timu i po svemu sudeći odličnog trenera. Nači nije to ludi Radonja nego trener. Oni su kao osmi u ušli u plej of a uzeli titulu samo sa jednom izgubljenom to loš trener ne može. Od igrača Dešuana Tomasa smo mi jurili al on izabrao njih. Imaju još dobrih, a najbitnije što svi oni igraju jedni za druge znači nisu to neki pajseri koji samo prangijaju kad im lopta padne u ruke. Svi sem petica su im odlični šuteri za tri tako da je to problem. Dobro je što ne igra Traore pa bi na centarskim pozicijama trebali da ostvarimo prednost. Mora jako od starta i sa tribina i na terenu, da ih prebijemo da im ne dozlovimo da uđu u ritam. NA našoj strani je to što smo dugogodišnji učesnici EL a oni debituju i to treba da iskoristimo. Oni prvi put igraju van Francuske pa treba da se mi sa tribina potrudimo da odmah shvate gde su došli. Najveći problem kod ove tekme je ono MORAMO, aj da vidimo jesmo li preležali dečije bolesti od prošle godine.

4. Šta znam, u pravu si. Ova utakmica će pokazati da li je dovoljno godinu dana i da li se nešto neučilo iz grešaka od prošle sezone. Po imenu smo favoriti, a uprošlosti se par puta pokazalo da umemo tu da kiksnemo.
    Biće tvrda tekma.

5. MUSLI SILUJE NANTEROA

6. Dobra prva četvrtina.

Musli je odličan, kao i Milosav. Malo je Džofri one dve lične brže napunio, ali Gagić ga lepo menja tamo. Nanter samo juri trojke i ne idu im nešto, pa treba i dalje da ih guramo napolje. OK. Idemo dalje.

7. veceras na meniju, specijalitet kuce
    http://www.dodaj.rs/f/3a/3v/4n3YpccR/dd.png
    french fries iz duletove kuhinje

8. Poslužiće im kobasicu lololo

9. Zadovoljan sam. Može i bolje.

10. Solidnih 14 razlike. Mozda cak i prevelika razlika, al s obzirom da mozemo da igramo bolje od ovoga, ne sumnjam u krajnji ishod!

11. Igra sasvim ok, rezultat više nego dobar....ja sam hepi

12. Samo sada održavati i ako se ukaže prilika uvećati, a ne padati ispod 10. Posebno ne nekom brzom serijom.
    Dobri smo. Ne damo im osim nekih šuteva i to uglavnom isforsiranih, da priđu uopšte.

13. Kako one silne žemskinje nađu karte, a ovde uvijek kukate za karte?

14. Dub

Kako one silne žemskinje nađu karte, a ovde uvijek kukate za karte?

Kupe propusnicu.

15. Dve trojke na isteku napada daju seronje. Sada treba da se opet digne iznad 10 hitno.

16. nek se ne dize nek ide polako igrao sam manje od 143

17. Pazi jebiga Niena, kada igra Partizan, želje za prolaskom tiketa nisu prva opcija :)

18. GAGARA JE LJUT!! JEBAĆE IM MATERE!!