KK Partizan

1. Nije mi toliko bitna tekma sa MZT-om. Dolazi u nezgodnom momentu, a poraz nije toliko strašan. Ipak mi za par dana igramo utakmicu gde bi nam pobeda bila 60% prolaza u TOP 16. Ovde neka igeaju i klinci što se mene tile.

2. pucamo od mzt provereno. ne zato sto smo losji, nego zato sto smo najbolji. sigurno necemo da trosimo svu snagu na mzt koji je nezgodan kad nam je bitnija EL sad.

3. I ja tako nešto tripujem. Bolje da se spremamo za Buđave.

4. Nego da pitam ja vas jednu stvar. Jeste li izvalili koliko je Vesterman pored preciznosti suta, promenio i jos jednu stvar - brzinu izbacaja?
    Kad mu daju loptu da sutne za tri, skoro da uopste ne spusta loptu, vec pravo iz pasa se dize na sut.

5. Vesterman je dosta individualno radio na sutu za tri poena. Bilo je ocito da mu to fali, a kako znamo da prenosi loptu bez problema i ima dobru asistenciju, na putu je da postane jedan od najboljih plejmekera u Evropi.

6. Не треба Ратковица Партизану, Партизану, ако ће се доводити кец уопште, треба неко типа Вуле Авдаловић, само да се не повређује толико.... Ратковица је тип играча који би играо првог плеја ОКК Београда и онда следеће сезоне отишао у Румунију/Бугарску и ту давао 10 поена по утакмици и солидан број асистенција.... Осетно је лошија верзија Миљана Павковића....
    Ал' Дуле зна најбоље ко му треба.... И од горих играча је правио сасвим солидне....

7. Pa i meni cudno.. Ovaj nit je toliko mlad, a pritom Dalo za sad igra sasvim solidno kao zamena Vestermanu.

8. Imal' neko link od Arene? Mozak me zaboli od ovih Bugara.

9. Ni jedan link mi neće. Jebem ti ćivot. Daj link da može!

10. Hvala Džo. Bolje išta nego nekvalitetan arenin link - kako kažu naši stari.

11. deste, evo mene kod vas opet da se prati tekma, a sad i odigrah 2 pa ono

12. Ala je sudija izgubljen.

13. Ala šteka link. Jebem ti Arenu i sve ti jebem.

14. ovaj glupan nije video vreme i pravi faul, Kinzi glupan ne šutira jer takođe ne vidi vreme, sudija glupan ne svira čist faul

15. Ja l' ima neki link da ne secka?

16. I meni steka, al ovo sto vidim nije lose. Nasa rotacija je daleko jaca i mislim da je u najavi lagana pobeda.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.