Kakva crna naša duža klupa kad igramo sa 6 i po igrača. Nije frka ako izgubimo, MZT nije uopšte naivna ekipa, pogotovo na domaćem terenu. Naši nisu stigli da se odmore od EL, još su morali da putuju busom. Samo da se neko ne povredi, nadam se da je Vesterman ok, da nije neka ozbiljnija povreda.
A jebiga, nisi valjda ocekivao da se u takvoj Srbiji cene prave vrednosti. 90-te ponovo na delu, jos im fali Ivan Gavrilovic i Zorica Brunclik. Al dobro, imaju sve samo mozga nemaju, tako da nece to preterano uticati.
sad ih lome
Ne piše koji je rezultat. Koliko je uopšte?
Mogli bi ovo lagano dispušimo.
Ja sam nešto i pre utakmice bio u tripu da nećemo pobediti, a mislim da ćemo biti sve umorniji kako odmiče. Sada da su se odvojili, ćao.
37:36 gubimo na poluvremenu. Oseca se umor, ali svejedno imamo duzu klupu od ovih, mislim da dobijamo.
37-36, dobiće Partizan ja msm.
Нисам гледао од почетка. Шта је било са Вестерманом? И каква је фрка била са искључењем и техничким грешкама?
Ova tekma treba da se izgubi. Verujte mi. Nekih 4,5 razlike, ne vise.
Na sportalu procitah da je Gecevski dobio iskljucujucu. A dule posle toga tehnicku.
То сам чуо и од ове двојице са арене, али ништа не кажу што Вестерман не игра.
Kakva crna naša duža klupa kad igramo sa 6 i po igrača. Nije frka ako izgubimo, MZT nije uopšte naivna ekipa, pogotovo na domaćem terenu. Naši nisu stigli da se odmore od EL, još su morali da putuju busom. Samo da se neko ne povredi, nadam se da je Vesterman ok, da nije neka ozbiljnija povreda.
ШТА ЈЕ БИЛО СА ВЕСТЕРМАНОМ ОЋЕ ЛИ НЕКО РЕЋИ?
Ajde skok bre aukurac
Vestermana kuk jebe
a Bogdan tera 1/6 trojke
igraj Kinzi igraj i pobedi, treba s njim pik igrati u pm
Er Srbija, hahhaha. Cigansko-radikalsko- muslimanska firma. Ko ih bre jebe.
A jebiga, nisi valjda ocekivao da se u takvoj Srbiji cene prave vrednosti. 90-te ponovo na delu, jos im fali Ivan Gavrilovic i Zorica Brunclik. Al dobro, imaju sve samo mozga nemaju, tako da nece to preterano uticati.
Meni su svi linkovi popucali. Daj neko neki, bilo kakav da radi.
dzoni eo ovaj čuje se još i nekako al secka stalno
http://prenosi-uzivo.blogspot.com/p/kanal-1.html
AJJOJ KINZI KOJI PUTBEK