KK Partizan

1. KRAJ! POBEDA!

TAKO JE BRE, JEBI!

2. JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

3. Kinzi ga utrpo?
    Jebem ti linkove da ti jebem linkove.

4. JEBI EMZETE!
    KINZI MAĐIJA!

5. Dobili smo. Sreca prati hrabre. Pre dva dana EL, onda autobusom do Makedonije... nema veze ni raspored, ni podjebavanje drzave. Kad imas muda imas, tu ne pomaze nista drugo. Bravo za momke.

6. ПОБЕДИЛИ СМО!!! НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ, СТВАРНО СЕ НИСАМ НАДАО, МНОГО ВРУЋ ТЕРЕН! ХВАЛА ТИ БОЖЕ!!!

7. Znao sam da će biti pakleno teško, ali eto, prošle godine se gubilo ovako, a ove se dobija.
    Bravo momci.

CRNO BELI BRAVO BRAVO!

8. Bombas ako su ti bolji žuti vrati se u prošlost.
    Vučić je spas

9. Gecevski da je igro....tesko

10. oce li tom Budivelniku da nastrada guza?m?

11. jA bih voleo nesto slicno ovom veceras da im se desi :D

12. JEBALISMO MZTEOA!!!
    Samo da je Leo dobro, to je trenutno najbitnije.
    Kinsi poludeo!
    A niko nije video ništa bitno, sve što smo trebali da vidimo nismo videli al smo videli trojku Kostoskog iz svih mogućih i nemogućih uglova, jebem mater malo zbog toga. Najgori mogući prenos ikad, ovo je čist primer šta se desi kad majmunu daš kameru. Ni tehničke ni povredu Lea ni jedno 5-6 koševa sigurno se nije videlo.

Ja gledao preko http://kliksport.telekom.rs/?error=login_required
    50 kinti je realno džabe a ne moram da razmišljam da l' će da secka ili da slušam nekog retardiranog makedonskog komentatora.

13. lol kinzi ladno ima Dr Drea na ramenu

14. Pičke Makedonske napale igrače...

15. Seljaci kao i ona govna iz Kragujevca, ne znaju da cene to što im u goste dolazi jedan Partizan. A što je najgore jedini gostujući navijači prošle godine u Pioniru su bili oni, samo njima smo dozvolili i oni sad to ovako vrate. Govna.

16. Ja gledao preko http://kliksport.telekom.rs/?error=login_required
    50 kinti je realno džabe a ne moram da razmišljam da l' će da secka ili da slušam nekog retardiranog makedonskog komentatora.

А је л' бољи бар мало квалитет слике? Мораћу да пробам, чим буде потребе, или за Јадранску или за ЛШ.

17. И да, плаћа се преко СМС-а? Тј. скину ти само 50 кинти с рачуна?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.