Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da bilo bi to super, mada opet bi radije uzeo na iglu nego da pijem nešto, sve što ide na iglu brže dižeš visinu istog u krvi i organizmu.
AAS su čisto govno jer nisu čarobni napitak i obično se preuveličavaju, ne garaqntuju nikakav uspjeh a garantuju nuspojave
Naravno, apsolutno se slažem. Igla je daleko bezbednija, ali treba naučiti pravilno injektirati, a nije lep prizor gledati kako samog sebe bodeš, još ako malo promašiš, pa pustiš krv... Komplikovan proces za nekog ko nije obučeni medicinar.
Ko je rekao da su čarobni napici? Znam da se često preuveličavaju, ali gledao sam transformacije nakon AAS, ako se koriste pravilno uz pravilnu ishranu, daju sjajne rezultate. Oni su samo šlag na tortu. Uzmimo na primer da imaš miša kojeg treba da uloviš (miš je tvoje telo). Imaš mačku koja treba da ga lovi (hrana, suplementacija, trening). Mačka će ga eventualno uloviti, ali pitanje je vremena, truda i cene. Izgladni mačku par dana (počni da koristiš AAS), pa ćeš videti kako ćeš se brzo rešiti miša (izgraditi telo kakvo želiš). Uostalom, daj mi reference zbog kojih misliš da AAS ne garantuju izgled, ali garantuju probleme. Ne napadam te, već razmišljam o njima, pa me zanima svako relevantno mišljenje. AAS su zajebana stvar.
Thazz stvarno ne znam šta da ti kažem pošto sam cijelo vrijeme mislio da si rekreativac ko i ja ali ako planiraš da živiš od ovoga sporta donesi sam odluku ali ako misliš da ti bb bude hobi samo se džaba truješ
EDIT: Vjerovatno si ovo gledao ali pogledaj ponovo :D
http://www.youtube.com/watch?v=EVXZzLoFehE&feature=player_embedded
Ne mislim da se takmičim u BB-u, rekreativno se bavim njime, ali samo u mojoj teretani znam petoricu momaka koji nikad nisu primirisali bini niti planiraju, a koriste ili su koristili AAS. Prelistaj malo i domaće forume, zabluda je da samo takmičari koriste doping, ili trebaju da ga koriste.
Nisam gledao film, dobro da si postavio link, pogledaću. :))
Proglašen je najboljim dokumentarcom ali nisam siguran koje godine jedan od objektivnijih :D
Skočila petorica u bunar pa moraš i ti za njima?
Čemu to druže, jel taj miš toliko ukusan pa ti se tako žuri da ga ufatiš?
Čemu to druže, jel taj miš toliko ukusan pa ti se tako žuri da ga ufatiš?
A koje je tvoje razumevanje u BB ili neki drugi sport sa tegovima? Lako je srati ovdje na temi, a vjerujem da pojma nemaš ništa o BB-u, PL-u itd. Hoćeš ti da mi platiš doping, ishranu, članarinu u teretani, pa se zanimaš? Ako nemaš reći nešto konstruktivno, nemoj srati bezveze. Bitno je da se nešto kaže, čisto da se pametuje, a sad što se nikome ne pomogne, to nikom ništa. Ne vidim nikakvu svrhu mog postovanja u ovoj temi više, vidim da se ni Laki ni Skočko (koji je bio normalan i fino mi napisao preparate za kuru kada sam ga pitao na temi) ni DCX više ne javljaju.
Osim Šedija i ovog Zemunca što ima sjebani nadimak koji ne znam da pišem maltene niko nije ništa pametno rekao otkad sam napisao da planiram kuru. Boli tebe kurac šta ću raditi sa svojim telom i lovom. Svi ste jaki iza monitora, svi imate 120kg i bf -5%. Lako je tako srati. Shvatite da tako nikome ne pomažete. Nisam uopšte rekao da SAM KRENUO niti da ću ZASIGURNO krenuti sa AAS, već da razmišljam o tome, a kad sam to ovdje napisao očekivao sam neka konstruktivnija mišljenja, a ne samo sranje.
Uživaj ti meni brate u alkoholu i cigarama svaki dan, povuci i koju lajnu, trava je odavno prevaziđena, a meni ostavi moju drogu (jebiga, AAS se vodi kao droga). Ne planiram više ovdje napisati niti jedan post u ovoj temi. Ako neko hoće da me pita nešto, ili da priča sa mnom, ima P.M. Isto važi za mene, ako trebam savet ili diskusiju od nekog od iskusnijih znalaca sa teme, javiću se na P.M. Ne vidim nikakvu potrebu da više ovdje učestvujem u raspravama.
Nemoj da si na kraj srca, Dugg. Postovao si ovde jer planiraš da kreneš s tim i verovatno te zanimalo šta rekreativci i oni koji se ovlaš interesuju misle o tome. Mišljenje eksperata si sigurno već pribavio.
Kako god odlučiš, srećno.
A bio je dobar bilder...
Sad ću da pogledam taj dokumentarac.
Veruj mi nije brate, ja sam sebi davao lek u stomak, ne steroide nego neki lek protiv tromba kad sam polomio nogu, ništa strašno, bodeš se u visini pupka jer ima malo krvnih sudova, kad ubodeš celu iglu unutra povučeš na gore da vidiš da li si pogodio krvni sud, i onda ako nisi polako ubrizgaš. Tako isto i u bilo koji drugi mišić.
Dobar dokumentarac. Sve u svemu, Ameri su retardi :)
Vrati se Dugg umrlo je bez tebe
Пренаглио је Таз, ал ту смо ми, чекамо га. :))
kolko košta teretana?
Млого, док купиш тегове, опрему, огледала, па кирије ......
a jebote, mlogo loše sam se izrazijo hahah,mislio, kolko članarina mesečno?
ono, znam da zavisi od teretane do teretane,al kao prosek neki?
Па просек 1500 одприлике, код мене 1000.
Брате, Лаки, не знам одакле си, али у БГу не можеш да нађеш теретану за 1500 да јој јебеш матер, а за 1000 тек... Обично је око 3000, најјефтиније око 2000... :)