Teret@n@

1. E mene zanima, vi koji ste preko zime radili masu i sada je radite kad krećete definiciju? ja sam planirao u maju da krenem.

Planiram negde krajem juna, tada bih trebao imati dovoljno vremena da se kvalitetno posvetim i kardio i treningu sa tegovima. :)

2. Šta mislite o full body workoutu ove sedmice sam ga počeo raditi čini mi se dobar ?

3. Hvala ljudi, pa mislim da kad krenem u maju da ću do početka jula biti dobro izdefinisan ako ne i ranije jel mi lako ide.

Šta mislite o full body workoutu ove sedmice sam ga počeo raditi čini mi se dobar ?

Moj drugar ga je radio neko vreme i bio je zadovoljan sa njim, imam neki plan treninga što mi on dao, mogu da ti posaljem ako očeš.

4. Evo brate poslao sam ti u privatne poruke.

5. Evo ga moj full body
    Sve je 3 serije 8 ponavljanja
    Čučanj
    Iskorak
    Zgibovi
    Lat mašina
    Ravni benč
    Kosi benč
    Rameni potisak bučicama
    Letenje za ramena
    Biceps pregib
    I triceps na kablovima

I jedan trening odradim ovako a jedan Prsa: Kosi, Propadanja
    Leđa: Zgibovi i veslanje

6. Zna li ko zašto današnji BB imaju ovolike strukove uvjek sam mislio da je zbog HGHa a pročitao sam da je to nuspojava steroida, zašto onda BB 60' i 70' su imali skladne strukove ?

7. Zna li ko zašto današnji BB imaju ovolike strukove uvjek sam mislio da je zbog HGHa a pročitao sam da je to nuspojava steroida, zašto onda BB 60' i 70' su imali skladne strukove ?

Pa kad ovi rokaju do 140 kg mase pri 3-4% bf-u za takmičenje na visinu od 175-180cm. Prije su bilderi bili skoro do 190cm, imali 105-110kg, i zato su imali manji struk. Manje mase, bili su viši, neki od njih su imali prirodno uzak struk, manje su vežbali trbušne sa strane, dosta faktora utiče.

8. franco columbu on je nizak pa je imao normalan struk
    A još nisam vidio niti ejdnog BB visokog ili niskog iz 60ih da je imao velik struk kao dorian yates ili coleman
    Ovo je kralj BB-a
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/424268_167100613402994_100003091691826_251099_1430639551_n.jpg

9. uticaj hormona rasta,rastu unutrasnji organi,zato imaju izbacen stomak.A i Thazz je u pravu,danas su bilderi tezi i do 40 kg,pa ti gledaj.

10. Markus je meni malo reći odvratan i sudije se zaprepaste kad ga vide

tanak struk ko u devojceta

LOLOLOLOLO

Nevezano za struk i bodybuildere kada radim rameni potisak sav mi se vrat steže i grči zna li ko kako da se riješim toga ?

E mene zanima, vi koji ste preko zime radili masu i sada je radite kad krećete definiciju? ja sam planirao u maju da krenem.

Ne vjerujem da ću na hrani smanjivat pošto se nisam puno omastio ali ću u junu početi sa redovnim kardio ne stižem ni ovako sa školom a kamo li još i dnevno 30-60min kardija

11. Не разумем баш најбоље питање. Мислим, природа покрета је таква да се све грчи па и врат, али не би требало да буде болова, ако си на то мислио. Ја сваког дана по два пута, ујутру и увече, радим вежбе за врат, разгибавања и неке покрете за јачање. Не због неког одређеног разлога већ због опште користи, ништа неће фалити да имаш јак врат, а лако се ради. :)

12. Mogao bi to malo ubaciti jer me steže i grči ne znam kako ću opisati pošto ne znaš o čemu pričam , gledao sam nešta nixino za vrat možda bi to malo mogao ubaciti

13. Ne vjerujem da ću na hrani smanjivat pošto se nisam puno omastio ali ću u junu početi sa redovnim kardio ne stižem ni ovako sa školom a kamo li još i dnevno 30-60min kardija

Pa nisam se ni ja umastio nzm šta sad, uh smanjujem jer ne možeš predobro da se isečeš ako unosiš mnogo uh na dan.Sve zavisi sa čime se zadovoljavaš.

14. .Sve zavisi sa čime se zadovoljavaš

lololololol

15. Nisam odavno pis'o nešto o svom treningu ođe. 'vako... Radim dve sedmice neke Thazz's head made šok terapije, pa ću raditi neki 5x5 program ili West Side for skinny bastards. Ili možda neki drugi program gde je frekvencija svaki mišić dvaput sedmično. Pričao sam sa Šedijem nešto o gigantskim serijama (Miloš Šarčev stajl bičez). Rek'o mi da se javim ako preživim treninge... Preživio sam, jedva. Bio je u pravu, nabijem ga. :D

Juče sam radio ramena danas ruke u tim giga serijama. Kad nisam crk'o. Inače se kidam na treningu, ali meni odgovaraju PL sistemi nešto više, tako da se više kidam sa težinama i intezitetom. Ovde sam isto hteo da potegnem do maksimuma, ali nije bilo šanse. Jedino sam prve vežbe radio sa nekim maksimalnim kilažama za osam ponavljanja. Nema teorije da bih mogao da odradim grudi na ovaj način, kamoli noge, a na leđima bih 100% umro, jer tu i na klasičan način jebem sam sebe.

Nije loše za razbijanje rutine i šokiranje mišića, treba raditi opadajuće serije tu, barem sam ja danas (a i Lošmi preporučuje tako za početak). Za manje partije ovo može jako dobro funkcionisati ako se radi pravilno i ako ishrana jebe. Treba imati i veliki aerobni kapacitet, ja ga baš nemam jer mrzim klasični kardio, više radim HIIT.

Inače, i dalje treniram u toj novoj teretani, sve neke pičke jebote. Mi koji smo došli iz te druge teretane, svi redom kidamo ''najjače'' likove iz ove nove. :D Sve neki ne rekreativni vežbači, no debili.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.