Teret@n@

1. Хвала људи... ;)

2. kako se vi hranite kad pravite pauzu od 10 ak dana

3. Isto,malo skratim hidrate.

4. Isto,malo skratim hidrate.

+1 Isto tako.

5. CSmOnstrum

Kako se mjenja sifra na vukajliji ?

20. maj 2012

Хаааааааааааааахахахахахахаххаахаха!

6. Nemoj da mi se smiješ da ne najebeš :D
    Promjenio sam je skonto sam :D

7. Suljpa i riža? Isključivo integralnu, ne glupirajte se sa onom glaziranom, ono je gola kurčina, pitajte bilo kojeg nutricionistu ili sportskog doktora.

Sastojci:
    -pola šolje integralne riže
    -konzerva pasulja (najjači bijeli)
    -pola glavice luka
    -malo maslinovog ulja
    -paradajz sos po želji i volji
    -2 prstohvata morske soli

Pola šolje riže stavite u posudu, zalijete vodom (otprilike 2-3 šolje vrele vode), posolite i tutnete u mikrovelenherd na 30 do 40 minuta.
    Nasjeckajte pola glavice luka što sitnije. Dinstate luk na maslinovom ulju i pazite da ne zagori. Kada se luk izdinsta i postane staklast dodate sadržaj konzerve pasulja. Ostavite na vatri da baci ključ.
    Kada proključa, dodate paradajz sosa, so, biber, po želji i čili (ako volite ljuto, naravno).
    Smanjite vatru i krčkate dok se malo ne zgusne.
    Kuvanu i ocijeđenu rižu dodate u pasulj. Izmiješate.
    Krčkate još malo dok se ne zgusne (a i ne morate, možete derati na kašiku, bolje je za probavu xD).

Krljate za ručak poslije treninga uz kombinaciju sa pilećim prsima.

Bon apetit!

8. Много ме јебе то што варирам са килажом много, у року од 4-5 дана. У недељу сам јео неку пилетину и одмах сам отишо у теретану, па разумем што сам имао јаче од 79 кацам се мерио, али синоћ, са само 4 дана, станем на вагу и имам 75.2. Добро, јесте да сам сваки дан трчао по пола сата и возио бајс по 15 мин, али бре ја и једем кући, како могу 4 кила да пукнем јебена? А на моју висину је добра тежина око 77-78 ваљдар.

9. Nemoj da se opterecujes time.Nema idealne kilaze prema visini. Izbacio si malo vise vode,nadoknadices ti to.

10. Пиринач! Како га спремате, људи?

11. Ja čekam septembar, da otkinem od aktivnosti na ovoj temi.

12. Ja čekam septembar, da otkinem od aktivnosti na ovoj temi.

Isti sam taki, jedva čekam septembar da počnem masu da cepam. :)

Inače, da se pohvalim, popravio sam mrtvo dizanje ovih dana na 150kg, benč 92kg x3

13. Пиринач! Како га спремате, људи?

kuvam ga na vodi.samo dobro zacinim.

14. ja jedem pirinač samo na vodi, bez ikakvih začina, odmah posle treniga: šerpica pirinča, merica Whey-a... i sabijam teretanu svaki dan, svaka sprava po 4 serije, neki kažu ne valja svaki dan, neki pitaju: Pa šta ti je cilj, masa ili definicija? A ja kažem: vežbam da bih se oslobodio stresa, jer imam jebenu socijalnu fobiju.

Učini uslugu sebi i nakon treninga tuci whey+dekstrozu, a nakon treninga piletinu/teletinu/jaja uz dosta riže. Ako hoćeš da se oslobodiš stresa treniraj četiri puta sedmično po Wendlerovom 5/3/1 programu pa se pokidaj. :)

15. vežbam da bih se oslobodio stresa, jer imam jebenu socijalnu fobiju.

To nije nacin da se pobedi sociofobija...

16. To nije nacin da se pobedi sociofobija...

Teretana nije način ni da se leče kompleksi, pa opet to svi radimo. Neki manje, neki više. I uspeva. I podržavam to, zdušno. Ako čoveku može da pomogne - neka udara. Istrešće negativne osjećaje iz sebe, ma kakvi oni bili i osjećaće se bolje. Imaće nešto što ga veseli, ako već ima problem neke druge prirode. Ako njemu (ili bilo kome drugome) odgovara taj način, ne znam u čemu je problem. Ali ipak se moram složiti sa Šedijem (uvek mi je to mrsko) da ako postoji ozbiljniji problem - potražiš savet stručnjaka.

Thazz care, ajde objasni mi malo tu dextrozu??

Pa nakon treninga ti trebaju brzi izvori UH (prosti izvori) koji oslobađaju insulin (najjači anabolički hormon u telu) da odvede aminokiseline (whey) do krvi. Rokneš dekstrozu u merici 1:1 sa wheyom, ako možeš da podneseš slobodno rokaj 2:1 u odnosu na whey. Npr, 50gr dekstroze, 50gr wheya (tako ja radim). Ako imaš probleme sa stomakom od toga (prosereš se) smanji, pa polako povećavaj - DELUJE. Na sebi sam probao, od 25gr sam dogurao do 50gr i eto nema problema. Nakon toga, čim dođeš kući hasaj jedan od onih obroka što sam ti preporučio gore. Ne znam koliko si ozbiljno u priči, ali ako nisi baš za BB, treniran powerlifting, rekreativno, ne treba toliko ulaganja, a svoje ciljeve ćeš ostvariti + bićeš jak + dobićeš nešto mišićne mase, ali se možda i umastiti.

17. ja odem svakih 6 mjeseci u teretanu po pola sata da motivisem bildere da vide kakvi ce biti ako ne budu vjezbali

18. Kaznjavanjem sebe u teretani nista neces postici. Problem je u glavi, a ne u bicepsu ili grudima...a pumpanjem bicepsa se ne leci glava. ;)

19. Na neki nacin.Lekovi ne pomazu. Moras sam da krenes sa CBT-om.Izguglaj malo,pa vidi o cemu se radi.Ja znam neke likove koji su tako "ozdravili" prilicno.Doduse kod mene je drugi problem,pa mi to ne pomaze.

20. Ok.Evo da se vratimo na temu. Koji hvat koristite na vratilu,benchu i ostalim vezbama sa sipkom?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.