Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
А НИЈЕ БИЈО ПРОБЛЕМ КАД ЈЕ ИГРАО 2Х ФИНАЛЕ ЛШ А!??!?!
Нешто не функционише у том јувентусу имају добре играче нема грешке и са Роналдом ономад само домаће титуле једноставно и са добрим играчима и са тренером који их је водио до финала ЛШ и то 2х они су некако просечна екипа и полако пропадају
Kad je Roma ovo prezivela ni skudeto nije daleko ili bar neka borba prvo mesto do samog kraja, smorinjo je gowno ali namazano gowno koje zna sta radi
Pogledajte listu povredjenih u Juveu, bice oni ok, mozete da im sudite ali ne i da im sudite, kad svi budu zdravi ima da delju samo tako, naravno ako do tad Milan i Roma ne budu predaleko
Jaka Roma = zdrav Kalčo
Izvukoh Hari Megvajera za Album, ideeemo, been spendin most our lives livin in a gangsta paradiseee
+100 stalkere Glavčo
U 20 evra da nema ni da bude na spisku za qatar LOL
дај боже да буде па да енглези приме 40 голова у групи
Jeste, megvajer je bas nezamjenjiv posebno u ovakvom izdanju
Al ne brini se, ubacit ce ga southgate debilni
Da li još neko veruje u ideju da su Megvajer, Luk Šo, Sančo i Rašford forsirani toliko u Junajtedu da bi ih kako - tako spremili za Katar? Megvajer na tankim granama zasluženo, Varan i onaj mali su bombona kombinacija. Vodiće ga u Katar vrv ali teško da će biti prva postava. Ko još igra odbranu u Eng sem Stonsa i Vokera?
Pa tanki su pozadi svakako, osim na desnom beku, ne znam što mrsi kurac Satgejt i ne zove onog Tomorija iz Milana, lik kida.
Vrv iz istog razloga što nisu zvali Djovinka da igra za Italiju, jer je bio u USA. Kako god, slab je Sautgejt selektor rekao bih. Nije odbrana toliko loša, šta znam. Sredina i napad su odlični kao i uvek, ali ništa od njih na svetskom, zgaziće ih neko u četvrtfinalu. Šta misliš ko uzima, Španija ili Švabe?
Ma kaki, Španci ispušena lula, Kros se povuko iz repke, osvaja ili jebena Francuska opet ili neki Brazil nešto.
Uopšte nije nemoguće Francuska da odbrani titulu... ono je ista ekipa ko 2018 + rehabilitovani Benzema
Melk: Sautgejt
Šmoklja: Satgejt
Napisite Southgate sta kenjate niste na casu srpskog
Slazem se sa Zapom, ovo “rehabilitovani Benzema” je ključna stavka
Može FR da osvoji da, što da ne, Brazil šanse nema, Argentina teško jako, Belgija možda što da ne, jaki su. Španija igra super fudbal opet i odlični su im ovi mladi, tipujem na njih.
ја не знам искрено ни ко више игра у том бразилу ајде неки ричарлисон онај рафиња ако је бразилац и мислим да бразил неће ништа освојити наредних 20 година
Пс и нејмар да
навијам за аргентину коју ће марадо водити са неба
Na mobilnom sam plidu guta mi slova govno a kasno sam video da editujem.