Фудбал

1. Šmoklja
    Ma dobro šta, on rejpovao žene, ovaj child sex allegations a pušten uz kauciju.
    kad bi vuk karadžić ovo pročitao, razbio bi ti pičku.

ХААХАХХАХАХАХА па тое данас модерно по новом иде итд јебали вас англосаксонски изрази

2. видим халанд ојебо паласа

3. bitno je da se razume šta je rečeno/napisano

Tako i ja ljude učim engleski.

4. “Ohhhh Lisandro’s fuckin' magic, he wears a magic hat. When he saw Old Trafford, he said I fancy that.”He nearly signed for Arsenal, but snubbed them ’cause they’re shite He signed for Man United ’cause they’re fuckin' dynamite"

5. Kakva je faca ovaj Mitrović, razbija.

6. Adarabiojo muda si mi pojo

7. Mitar mi je misterija. Sig u top pet napadaca Evrope, fulam jebeni nikakva trzisna vrednost, Sadik vredi kao i on po Tranfermarkt, ne razumem kakva je to mulja

8. Zamalo još jedan da zabode.

9. Sig u top pet napadaca Evrope

Lele

10. Koj sad ovaj Bajčetić dečko što zaigro za Livrpul?
    El naš?

11. Управо прочитах јесте

12. Сталкер
    Koj sad ovaj Bajčetić dečko što zaigro za Livrpul?

Iz omladinaca, doveli ga iz selte, ali rođen u španiji, igra za njihove mlađe selekcije.

13. Evo već počinje ono standardno sranje, mali timovi povedu i onda na kraju izgube, prvo palas sad fulam. Super :)

14. Pa kad se od 90 minuta brane 87, ovi su gomilu šansi imali. Moraju izgubiti. Sem ako Mitro neko čudo ne napravi, al ne može svako kolo.

15. Luis Boa Morte ladno asistent Silvi u Fulamu, kakva je to legendica bila u PES 6 eee

16. Ahaha Boa Morte čoveče, zaboravih da je ikada postojao.

Alegri je stvarno najveći problem u Juventusu, tip je zaboravio kako se igra fudbal + je napravio smorčinu od ekipe (igrači su kul). Bukv. moliš Boga da ne povedu rano, jer onda je u fazonu - e super to smo obavili, aj povucite se nazad i polako, gledajte gol da ne dobijemo i to je to. Katastrofa.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.