Prijava

Sad je red na Mancester Siti

Ovo sa Ronaldom ispao najnormalniji i najkulturniji mogući intervju u suštini. I ništa nije slagao Penaldo :D

i ja sam pregledao cijeli intervju, i nema nista sporno sto bi mu se moglo prebaciti jer ipak prica iz svog ugla i vjerujem da on to tako dozivljava iako nekad nije u pravu ali dobro

Evo vidim da je i Gary Nevil snimio neki reaction na intervju, al nije da me zanima sta ima da kaze ta dezurna tetkica

Pre bih satima skrolovao tik tok i insta shorts bezumlje nego da pogledam minut tog intervjua

Da mi je neko rekao da ću traćiti vreme na 37ogodišnjeg Penalda ne bih mu verovao, ali svaka mu čast, intervju je

10% krindž i transfer blama
40% poso
50% zapamtićete vi mene, svi redom, hoćete
0% iskompleksirani ispuvani raspali drama kvin Penaldo kuka jer ga ne vole

1. Nateraće ih da ga prodaju, što je i bio cilj intervjua
2. Podići saldo instagram nolajferije za 30 miliona
3. Ide na svetsko odmoran, spreman i rešen da upiše bar 5 golova
4. Napravio je sad čitavu frku i, ako se bar malo pokaže na svetskom, uzeće ga bolji klub da bi zaradio na njemu prodajom dresova i ostalog, a ovaj će zaokružiti karijeru.

Što se ostalog tiče - osvetio se upravi jer su ga doveli samo da na njemu uzmu lovu (oborio rekord sa prodajom dresova), uvaljao ih u govna i odvuće im brdo bandwagoon fanova, što znači i brdo love, Ten Haga je isprozivao i bukv. gurnuo pod voz jer je ovaj budžio autoritet na njemu (okrenuo gomilu navijača sad protiv njega i, ako na kraju sezone završe tipa šesti, a hoće, biće baš gadno), klince u klubu koji ga ne mirišu isprozivao da neće da zapnu i treniraju, tako da, ako ih ne bude išlo, prozivaće ih na sve strane.

Šta pričaš druže, kakav cilj intervjua da ih natera da ga prodaju? Pa to je njima svima u interesu sad kad se pokazao kao pička koja sabotira tim iznutra. Eno ga nudi se bajernu ovi ga odbijaju kao poslednju raspalu radodajku po milioniti put. Ispušio je kurac, zajebo se, ispao egoistična pizdurina kakva smo ionako svi znali da jeste, i bilo koji tim koji bude imao tu nesreću da ga potpiše će se zajebati, kao i mančesta što se zajebo. Na sveckom i oće da uvalja 5 komada, možda i više, jer je u grupi sa ganom i korejom, nastaviće da farmuje golove protiv takvih trećerazrednih reprezentacija kako bi postao 'najbolji strelac ikada', a preko 50% tih golova lik dao iz penala i iz šansi nameštenih na tacnu sa 5 metara. Nadam se doduše da će da nastavi da igra kao u klubu, kao izgubljeni istrošeni gerijatričar. Poremećeni midžet mesi je za ovu umišljenu pizduretinu pojam od timskog igrača.

Mislim puštamo filmove i ti i ja, a oba filma su ekstremi, samo brate ovaj moj mi deluje mnogo više utemeljen na činjenicama i logici nego tvoj. Ali ne isključujem ništa od ponuđenog, kenjamo samo gledamo u pasulj.

Maradona>Pele>Zuba>Mesi>Kristijano

To je redosled svakom normalnom čoveku. Mozemo diskutovati oko Zube samo.

Ne može debeli toliko visoko samo zato što su ga povrede unakazile. Ako govorimo o nekom potencijalu i šta je moglo da bude, onda on komotno može i na prvo mesto, ali pričamo i o maksimalnoj iskorišćenosti potencijala ipak.

Nznm meni je niz korektan skroz i ništa ne bi menjao.

Što se Penalda tiče - jedno mu obećano, drugo uradili. On je čovek došao da budži legacy, daje golove, ruši rekorde i uzima trofeje, što su mu oi vrv i obećali. Da mu je do love otišao bi u Emirate za 320 miliona i imao dovoljno da kupi Junajted maltene sam. Kako god, ovi su ga doveli da bi prodali dresove i uzeli lovu na njemu, i sad kad više nije isplativ treba ga e rešiti. Ten Hag kenjao kako je uzbudjen što će ga trenirati, očekuje brdo golova od njega itd. Posle fleksovao autoritet i šiljio kurac na njemu. Da je neki Anćeloti pa i da kažeš, ali jebeni ETH koji realno ništa nije napravio u fudbalu.

Junajted će sad ovim osakatiti za brdo love, u to nema sumnje, ETH ako ne napravi ništa (a neće) sručiće mu se sve ovo na glavu, još ako se pokaže na sveckom, što uopšte nije isključeno, ispašće da ga je ovaj benčovao i maltretirao bez razloga, i onda je tek nevolja. Klub umesto da mu poništi ugovor kako i dolikuje, čekaće sad da vide šta će ovaj uraditi i mogu li da ga uvale za neku solidnu lovu. Jednom rečju oplakaće što ga nisu pustili u julu-avgustu, kad je realno mogao da nadje ok angažman. Ne bojim se za Penalda ni najmanje, nije uopšte isključeno da ga uzme PSG posle svega ovoga, upari ga sa Mesijem i napravi opasnu lovu.

...Mada ne može Mesi iznad Penalda nikako, mada stoput lepši fudbal igra realno. Suviše je ponižavaućih poraza doživeo u utakmicama gde se nije video bukvalno, i ništa nije napravio bez Inijeste, Ćavija, Ronaldinja (lako je sa njima jbg). Ovu zadnju zlatnu loptu i onaj trofej za igrača svetskog prvenstva 2014. da ne komentarišemo, to je transfer blama par ekselans.

ništa nije napravio bez Inijeste, Ćavija, Ronaldinja

xaxaxaxaxa

"Messi can't perform without Xavi."

Messi after Xavi:
- 193 games
- 181 goals

"Messi can't perform without Neymar."

Messi after Neymar:
- 92 games
- 82 goals

"Messi can't perform without Iniesta."

Messi after Xavi, Iniesta, and Neymar together:
- 38 games
- 41 goals

Da ne govorimo sto je najbolje ocenjeni igrac PSG ove sezone.

Ajd idi komentarisi nba sa smokljom

меси мора да лови свецко сад или никад да се претвори у марадону 86 и да са 10 кршева трулекса узме свецко што је немогуће рекао бих ал ајде

Kristijano je na goat listi samo zbog neverovatnih fizikalija i dugovečnosti, brizi koju vodi o svom telu itd, bukv isto izgleda 2004 i 2022. Mesi i Maradona su pesnici.

Ne ipak je trol provalio sam

ništa nije napravio bez .. Ronaldinja

Ronaldinja

ovo ozbiljno moze da napise samo trol ili totalni nub

Ajd idi komentarisi nba sa smokljom

Jer ima neka problena?
Ja kakvo poimanje oba sporta u pitanju posedujem to retko ko je uspeo ikada da dostigne taj nivo apsolutnog poznavanja bilo čega iskr

Nema problena al neka ga na toj temi xd

Ja kakvo poimanje oba sporta u pitanju posedujem to retko ko je uspeo ikada da dostigne taj nivo apsolutnog poznavanja bilo čega iskr

"Na kladionici sam u laganom plusu, u najgorem slučaju pozitivna nula"