Prijava

Scouser

ništa nije napravio bez Inijeste, Ćavija, Ronaldinja

xaxaxaxaxa

Iako nije sve crno belo, ima malo istine u ovome sto je napisano i Scouser je ispao osrednje glup. Ne u potpunosti, jer Mesi svakako ne zavisi od drugih u tolikoj meri, ali brojevi su neumoljivi.

Ako izuzmemo faktor godina koje su neumitne, Mesi je bez pomenutog dvojca uzeo samo jednu titulu u Spaniji i dodatno jedan kup.
O ligi sampiona je mogao samo da sanja, kao i o superkupu Spanije, superkupu Evrope i svetskom klupskom prvenstvu.
Sa pomenutim dvojcem je cak tri puta postizao vise od jednog gola po utakmici u proseku u prvenstvu Spanije, bez njih niti jednom.

Da ne duzim, smesno je pricati da on zavisi od bilo koga, sli su svakako imali uticaj na njegovu igru.

sli su svakako imali uticaj na njegovu igru.

Riznica mudrosti. U sl postu citamo vise o tome kako je voda mokra.

Ajde bezi glupane

Ako ćemo pepsi kup, 183 gola protiv kojekakvih Djirona, Granada , Ovijeda...I performanse protiv nižerazrednih francuskih klubova tipa Tuluz ili Ajačo nazivati uspehom onda ok, slažem se, Mesi kraljina. Jeste doduše da je protiv ozbiljnih timova tipa Liverpul, Bajern, Atletiko, Roma (lol) doživeo debakl u više navrata i nije postojao na terenu, no dobro. Goat? Kakav bre goat dozvoli da mu ekipa izgubi 8-2 lol? Nezapamćeno. Reklamira pepsi i čips, ne znaš koje je veće zlo od ta dva, utajio milione poreza, dok Penaldo odvraća klince od kokakole. Ne može iznad Penalda nikako.

започела је тако што су му понудили милионе ако не и десетине милиона за потпис он потписао и ето одговорио сам вам не морате да читате овај линк шта год да је

Scouser me nazvao glupanom.

Internet treba ugasiti. Jebeno traćenje resursa.

Dobro ajd nisi dosao samo da bi probao da me spustis tako sto si iskopao post sa prosle strane jer sam ti u lice 300x rekao da si izlapela ciganstura i nazivao te glupim i onda napisao captain obvious post

pustio si mudasca vidim, doduse iza tastature, sto je pozitivan pomak i ima nade da ces jednom postati musko

na pogresan nacin, ali ok, oprosticemo

Melki manipulira, ja sam ga prozreo ali eto ako će već da mANuPULuRa nama bolje da to radi na temi kao što je fudbal a ne vakcine ili rat u ukrajini ili koje god druge nezanimljive pičke materine.

Ma jok Šmo, ne ovom prilikom. Mesi igra lepši fudbal ali je slabiji igrač od Penalda generalno, ako ni za šta drugo a ono makar za skok igru, sve drugo - šut, dribling, brzina...Tu su negde. + Mesi nije lider i zadnjih 5 godina ništa nije pokazao u velikim utakmicama, imao sve te silne poraze od po 3-4:0, 8:2 itd. Ovu zadnju zlatnu loptu ne da nije zaslužio nego je sramota, kao i titulu najboljeg igrača na sveckom 2014. to je isto sramota. Argentinu osakatio u Rusiji jer ne trpi Dibalu i Aguera, pa nisu ni igrali zbog njega. Sve što je uzeo uzeo je sa bukv. najboljim timom koji je ikada igrao fudbal, a i vukle su ih sudije u LŠ dve sezone žestoko, i toga se sećamo (one sramote protiv Čelzija i Benfike).

Za Goata mora ti neki poetski i intangibles momenti. Jedino poetsko kod ronalda je onaj meč protiv Španije 2018 i onaj slobodnjak... sve ostalo je fizikalija

intangibles

јеботе

Imamo problem s anglizmima? Sto?

Jbg za ovo i nisi mogao da nadjes adekvatnu rijec u srpskom, oprosteno

Jedino poetsko kod ronalda je onaj meč protiv Španije 2018 i onaj slobodnjak

I bajs protiv Juventusa, cela ona jedna sezona u Junajtedu, gol Bajernu iz slobodnjaka ispod zida. Po meni je Maradona najbolji svih vremena, bez diskusije (Pelea nisam gledao na jućubu priznajem, malo nešto skroz). Posle Maradone Ronaldo zubati. Moramo doduše i Ronaldinja i Krojfa negde da ubacimo.

Ma kakav Pele dinosaurus, od Maradone pa na dalje se gleda