Kako povećati ocenjivanje?

1. Mršte na čitanje defki! Za koga ja brišem sranja BRE?!

2. Jesi li ti obrisala moje sranje : Daltonizam?

3. ДА ГОСПОЂО!

4. Jesi li ti obrisala moje sranje : Daltonizam?

Ne, ali podržavam odluku kolege koji jeste. Ne oftopikuj!

5. Evo, posto je strajakg zapoceo temu uzecu njegovu defku za primer.
    Brate, mnogo dobra devojka !
    Da sam je ja sad napisao s tim da njegova ne postoji, imao bih izjednacen broj glasova, REALNO !!! Mozda bi je i ripovali kao nekvalitetnu. Strajokg, nista zlonamerno !

6. joj šalabajzere i ti našao kog ćeš autora da staviš kao primjer kvaliteta, jurodivog plagijatora...

7. ja znam za postere, dosta dosta dosta postera sa parapsihopatologije je uzeo.

8. Nisam neki značajan autor, nisam ni dugo na sajtu, ali misim da je ova tema baš i namenjena za ovakve slučajeve :)
    Nalog sam napravio 2009. - postavio dve defke (ništa specijalno) i to je to. Ponovo sam počeo da postavljam tek pre mesec i po dana.
    Počeo sam da pišem neke defke, nisam baš nešto sjajno pisao, par komada sam ubo da nisu loše, ali onako - mlako. Štancovao sam gluposti, išle na groblje, poneka ostane, poneka dobije čak i 15-20 pluseva.
    E onda me u jednom momentu jedan autor počne pratiti, da mi par saveta (Prof), i generalno mi da do znanja da nije sve što pišem smeće. Mene je to motivisalo. Nastavio sam da pišem, jer sam znao da ću od nekoga ko je bolje rangiran od mene dobiti kritiku (konstruktivnu i objektivnu). Posle Profa je počelo vremenom da me prati i nekoliko drugih autora (neću da imenujem - izostaviću nekoga) i to je dodatni motivator. Dobio sam puno kritika, i to mi je pomoglo. Ne kažem da sad dobro pišem, ali kažem da sad i ja volim da pogledam svakog autora kojeg ne poznajem po nicku, i ako vidim da je početnik da mu dam neki pozitivan komentar. Mislim da bi svi bolji autori trebali to što više da rade, i da prenose novijim autorima tu neku "kulturu" vukajlije.
    Niko se nije rodio naučen, niko se nije rodio sa umećem pisanja. Ali ako vidiš da neko ima smisla, ali nije se još izveštio - pomozi mu, i nauči ga da i on jednog dana nekome pomogne.
    Par puta sam napisao - nije sve u plusevima, ima nešto i u definicijama.
    A koga zanimaju samo plusevi:
    Trenutno sam ispod 400tog mesta (5600+ glasova) i mislim da je to sasvim solidno - izađe na nekih 100 glasova dnevno (imao sam i sreću sa tri odabrane - tako da odbijte 2000+ glasova ako hoćete), a nije me niko pratio kad sam počeo (ako izuzmemo Tošeta, naravno). Da me niko nije podržao, i da me niko nije iščitao iako nisam u prvi 100 na listi - davno bih odustao od pisanja...
    Izvinjavam se što sam napisao roman ;)

9. sta je bilo sise?

10. dok je javio ocenjivao i citao i ostavljao komentare vi ste se sprdali s tim

11. a sad ocete ocenjivanje i citanje?

12. dobicete kurac...

13. dozvolili ste da gomila govana pretrpa sajt....

14. bez komentara, bez borbe, bez ijedne reci...

zarad jebenih bodova, da se ne zamerate nekom...

da nakupite sto vise pratilaca...

da vas sto vise ljudi gotivi....

15. kad ste ostavili komentar "ovo je rsanje, ovo je golo govno, brisi ovo"

16. Javio, mojne na ban da ideeeeeeššššš!

17. sad ste se setili citanja i ocenjivanja i kvaliteta...

kad je septicka jama prelila i p[oplavila ceo kvart...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.