Предложите дефиниције за насловну страну II

  1. Морао сам да потражим шта значи талашика, до јаја израз. Читаћу сутра ту Милетову, сада сам преуморан, али ћу сад да предложим ово:

    http://vukajlija.com/prcanje/531480

  2. MileBubreg

    pa sta ima sad veze sto je predugacka, kakav je to argument, nek popije minuse, da se prebrojimo ovde ko ljudi. krenula je skorom 2:4, da bi presla u 8:4 (od toga 6 zvezdica), dakle ko procita - uglavnom gotivi. kako mislite da naucite klince da citaju ako malo ne reklamirate i ovakvo pisanije, sa nekom, kao, porukicom :spusta pogled na patos:? ja sve ovo za dobrobit omladine, nista zarad licne koristi, da bude jasno, sam bre afirmisan autor or what :)
    razumem ja dobro svrhu sajta, al malo šaranja i talasanja nije na odmet, probajte bre, izađite iz kutije, što se mene tiče, makar otišla u debeo minus i makar je vi obrisali da je nema... kladim se da bi podstakla još autora na smislenije i kvlt pisanije. mikrofon je vaš.

    Luks Učitelj

    TLDR? Mnogo dugačko da bi se pročitalo? Mnoge kvalitetne stvari u životu iziskuju vreme, ali ne znači da bi se od njih trebalo odustati. Ako neko već visi na Vukajliji, onda sigurno nije u škripcu sa vremenom, pogotovo što ljudi ili jašu na četu ili straobalno tandrču na raznorazne načine. ;-) A ako odabrana definicija stoji, niko je nije obavezan pročitati, pa nije instalacija windows aplikacije jebemuživot da moraš stalno kliktati na "agree" i "next" i štiklirati da si pročitao "terms & services".

    Ova definicija je suvi kvalitet, mislim da je svima očigledno da je to van svake diskusije. Suvi kvalitet, na spram koga su definicije strajakg tipa "hahaa naziv znači jedno a ja sam napisao drugo hihihih al' sam mađija hihihih" bedna talašika. Bedna talašika. Svaki put kad pročitam neku zaista zaista dobru definiciju, kao ovu, skapiram da je kriterijum za ono šta je dobra definicija pomeren ka gore. Jednu talašika šaljivu definiciju može napisati svaki prosečan autor i eto uspeće nasmejati par stotina klinaca, ali definiciju MiletaBubrega, sa svim asortimanom duševnog, duhovitog, i lucidnog milebubreštva da ti se vilica razjapi, i da posle razmišljaš jedno par sati šta je čovek rekao može napisati samo MileBubreg, a takvih nema baš mnogo ovde.

    TLDR

    Предлажем нешто кратко и духовито, у духу сајта. http://vukajlija.com/ne-brini-izvadicu-ga-na-vreme/210548

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.