Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Имам осјећај да овај Сос шмрче неке дроге и вазда промашује теме.
Ко кад се разбијеш од цуге па грешком упаднеш у туђи стан (гдје домаћина пребијеш од батина јер је у твом стану, ал' ту већ не налазим паралелу са констатацијом изнад)
Е, њега треба размодовати док се не скине са допа.
Шеснаест :(
Одо' да се ретилилизујем, није ми добро.
Ау, ђе си ти поша', благош, благош.
Десни клик, рифреш.
Gledam ja, nađoše Kremansku kobru, to me oduševilo, i još neka je bila, ali rekoh ko će ići kod mene. Kad ono, međutim.
Razumem, ali, tema je bila za kritike. A to je delimično i vaša krivica. Evo, ja sam klinac koji se loži na postere. Napravim nalog, i kaže da mi treba :neki broj: poena za postere. Hoću da definišem. Šta mi je primer, šta mi je vodič? Naslovna. Odem tamo i vidim, na primer ovo (izvini autoru). Znači, treba i ja da pišem zajebancije.
Nije mi poenta da sarkazmom uvredim, ali kontaš šta hoću da kažem. Odaberi opet neku od dobro napisanih. Odaberi svaki dan nešto od Vehbije. Da svaki dan forsirate sleng, pisao bi se sleng. Ako forsirate ovo, pisaće se ovo. Vi određujete pravac definisanja ovde.
Na foru "Majmun vidi, majmun radi".
Može li to da se sredi?
Ma svi modovi su super, ali molim gosn. Stićka da nam ne ruši sneška na četu više, ali najlepše molim! Ono postane zabavno, ovi počnu da kepsuju (jebačkije, šiftuju), i on pobanuje zabavu. I to nije fer!
I Mylycu nazad oćemo!
kosticu, jes cuo? nabijas tenzije, oladi malo
Па видиш како је сређено. Ђе је жена, нема жене.
И још нисам добио одговор, зашто је размодова онај постерџија? Јел зато што воли Шешеља?
Разнолика је публика, треба свима угодити. Ето ти си одушевљен кобром, а неком другом се она није свидјела. Ово што помињеш да је њесра, неком другом је екстра.
Да би свима угодили, морамо мало да ''шарамо'' :)
Постоје неке ствари које ''пролазе''. Бива чак да је таква једна дефиниција отров за људе са истанчаним смислом за хумор, ал' морамо некад и то набацити. Мислим, није никакво наређење ни од кога да се тако ради, него кад дођу на ред широке масе које воле такве збљувове, ја их испоштујем.
Ал' 'вако генерално, свиђа ми се како размишљаш подржавам малтене све што си рекао.
mylycu je razmodovana, koliko sam ja shvatio, zato sto se nije slagala sa odlukama drugih modova, caksta otvoreno im je prkosila, jedan banuje, ona odbanuje, jedan zakljuca, ona otkljuca itd...ne znam ni da li smem da govorim to, al eto ukratko
naravno, zahvalni smo joj na svemu kosrisnom sto je ucinila dok je bila normalna :)
:(((((((((
Читај: зато што је била опуштен лик а не уштогљени СВЕ ПО ЈУСУ СВЕ ПО ЈУСУ робот који иде закључава теме и банује људе због три поста офтопика. Није ни чудо.
Jebemulebac, na kraju ispade da sam vam se uvlačio llolo.
Ево, да одговорим и ја. Не знам који су тачно сви Каизенови разлози за размод, али оно што ја знам је управо та неколегијалност с њене стране. Кад се 6-7 модова нешто договори и одради, онда је ред да се нађе исто толико модова да се супротстави томе како би се одлука поништила и да се на крају постигне неки договор. Међутим, Милица је сама тврдоглаво стављала вето на одлуке групе модератора, што је некул, јер њене одлуке никада нико није поништавао. Али ајде.
Била је бољи мод него што сам мислио да ће бити, боља од већине модова у историји Вукајлије, е сад то што је дошло до овога, бедак је. Волео бих да се врати на модовску позицију у будућности, али прво да рашчисти с осталим модовима неке ствари.
Рекао сам да ће ово да буде :)
moze i tako da se tumaci...svako tumaci kako mu odgovara...
Ма из авиона се видјело. Зато и нисам рекао ништа, да се не сморим :)
Модови не спемујте, него саберите гласове па да се размодује победник.
Модови не спемујте, него саберите гласове па да се размодује победник.
Koje glasove, kada nije ni predloženo dovoljno kandidata, a i argumenti su izostali.
Znači da je narod odlučio da nikog ne treba razmodovati, svi srećni.