Vukajlijaska anti-tema

1. Nemaš mnogo izbora, Wicked - postoje laki i prelaki muškarci :-)
    Maro, večera je za Euglenu, a ručak za Wicked-a :-)

2. Шта год да је, немојте на суво ако Бога знате. Мора нешто да се цугне. ;)

3. Sinoc sam izgubio dobijen turnic u pokeru i onda sam dos'o kuci, popio pivo i onako iznerviran leg'o da spavam. E onda sam zamislj'o neke picke i sve me prodje.

Cenim da su picke dobre.

4. Otkrio si jednu veliku mudrost tulume.
    Kad jednom shvatis to, postanes srecan. Dobra picka ti je resenje svih zivotnih problema.
    A i uzrok velikog broja njih, al ajde da ne cepidlacimo.

5. Ja mislim...opet. Jebem li ga zasto je to dobro. Verovatno nije losije od Tulumovog zamisljanja picaka. Mislim da cu da poslusam Maru i drmnem neko pivo. Proci ce me brzo...

6. ja sam danas vezbao u teretani i vido jednu gospodju oko 40 godina,ufff i digo mi se stojko.....

7. a posle sam pio mleko....

8. a veceras idem kod ribe da je karam...i ima da zamisla onu gospodju BUHAHAHAHAHA

9. Ко о чему... :Д

10. laki legendo!!! al pazi Dzimi, sad je dodao da je pio mleko, mozda to znaci da ce prestati da pise samo o seksu:D

11. Da neće početi pisati o kravama? :)

12. Ili, ne daj Boze o bikovima. :)

13. KORISTIM ANTITEMU:

Eto ja tako danas po prvi put videh temu MALOG PRSTA koja je zakljucana.

I dobro se nasmejah, apsolutno podrzavajuci sto je MALI PRST pokrenuo temu, razmisljajuci koliko neko treba da je besposlen, koliko treba da je jadan, koliko treba da nema svoj zivot, da bi preko MSN-a kovao internet "zavere" :)))))
    PA VRH, JA SE SKORO NISAM SMEJAO SKORO OVAKO.
    ETo to se meni , izmedju ostalog, u dokolici dogodilo danas!

14. To nije smesno,nego pateticno i jadno!
    Ko si ti da pozivas ljude na linc,samo zato sto ti se ta osoba ne dopada!?
    Ja sam predlozila da se takvi smesta banuju!

15. Opusti se Shano duso, ne bi on, nego ga navukle zivotinje :) u principu nije on takav. Naprotiv, on je divan jedan decko, uvek se javlja komsijama. Samo voli da okuplja drugare na MSN, posto ih nema u stvarnom svetu. Moras ga razumeti, decko samo hoce da se pronadje u koordinatnom sistemu konfuzije i izbori za malo paznje medju drugim ljudima ;)

16. Ja sam večeras po ko zna koji put izveo prave brazilske makazice na malom fudbalu...i po ko zna koji put za malo promašio go. Neću se smiriti dok mi jednom ne podje za rukom...ovaj...htedoh reći nogom.

17. Ja sam... se... uživeo u smor...

18. Ja gled'o film i na kraju umre Alek Boldvin. Nisam stedeo maramice...

19. ja sam danas shvatila da moja majka hrani psa iza mojih ledja i da se zato goji preterano:((

20. Elena, potajno ga odvedi u sigurnu kucu. Ne znam je l' ima za pse. Na kraju krajeva, mozes jednu da osnujes. Bila bi pionir u toj oblasti.
    Tulume, ja nisam gledao taj film. :'(

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.