Ne bi trebalo da pričamo o cijepanju drva i molerisanju...neke žene to mogu da rade, većina bi moglo, ali nije u njihovoj prirodi. One su prirodno pasivna bića.
Ne bi trebalo da pričamo o cijepanju drva i molerisanju...neke žene to mogu da rade, većina bi moglo, ali nije u njihovoj prirodi. One su prirodno pasivna bića.
Неће, каже да морам бити премиум мембер да бих скинуо.
Uloguj se preko FB i onda uploaduj bilo koji dokument (napravi nešto u wordu, jebeš ga) i dobićeš jedan kredit za free download. Koliko uploaduješ - toliko skidaš.
Kurac feminizam. Htjele su pravo glasa - dobile su. Na kraju ne glasaju za žene. Htjele su pravo na platu, penziju, na rad i socijalnu zaštitu i te kurce - pa ne skidaju azbest sa krovova i ne kopaju lignit majke im ga spalim one kurvanjske feministične! I KO JE SAD TU UGROŽEN? MI! MUŠKI! KAD SU TOLIKO JEDNAKE DA KOPAJU KANALE ŠTO ONA SVI KOPAČI KANALA IMAJU KITU? HOĆEMO RAVNOPRAVNOST!
P.S.
U feministkinje ne trpam sve žene već samo one kosmopoliten-burda-blic puls-hrana i vino kučke što laprdaju uprazno i traže neke lafo ravnopravnosti u 21. jebenom vijeku.
Jebeš ženu koja ti ne opere noge.
Можел да ми неко од васке рекне како се скида књига са скрибда, урадите нешто корисно а не да пишете на 'вакој теми.
Vid pesme lolo
http://www.youtube.com/watch?v=zzA8hNPf2Pg
JEDNI GOVNA DEVETARU! Sad muški ispadamo glupi! USRO SI MUŠKU DOMINACIJU!
pa imaš narandžasto download dugme :DD
Kristin samo čekala vako nešto. ČD
peki, zaista, ne bih da te vređam..
ali.. iskreno sumnjam da bi i ti izdrž'o jedan dan na mešalici. a muško si.
Kiki, sretjo, nemas ti pojma kakve sam ja sve poslove radio :)
pa imaš narandžasto download dugme :DD
Неће, каже да морам бити премиум мембер да бих скинуо.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/387139_393756267358336_1131140972_n.jpg
Boli vas kurac.
To download this document you must be a Scribd Premium Reader
aj mi pošalji link, devi, ne moraš ovde, na fejsu sam.
Uloguj se preko FB i onda uploaduj bilo koji dokument (napravi nešto u wordu, jebeš ga) i dobićeš jedan kredit za free download. Koliko uploaduješ - toliko skidaš.
Natjeraj ti socijalno jajnu ćeliju da ide do spermatozoida, pa onda priroda neće biti bitna.
http://www.youtube.com/watch?v=dyLSstqMvH8&feature=related
Ja mislim da je fenimizam u redu, treba ga uvesti i u osnovne škole kao obavezan predmet umesto građanskog vaspitanja.
Фала скочко жив био.
Kurac feminizam. Htjele su pravo glasa - dobile su. Na kraju ne glasaju za žene. Htjele su pravo na platu, penziju, na rad i socijalnu zaštitu i te kurce - pa ne skidaju azbest sa krovova i ne kopaju lignit majke im ga spalim one kurvanjske feministične! I KO JE SAD TU UGROŽEN? MI! MUŠKI! KAD SU TOLIKO JEDNAKE DA KOPAJU KANALE ŠTO ONA SVI KOPAČI KANALA IMAJU KITU? HOĆEMO RAVNOPRAVNOST!
P.S.
U feministkinje ne trpam sve žene već samo one kosmopoliten-burda-blic puls-hrana i vino kučke što laprdaju uprazno i traže neke lafo ravnopravnosti u 21. jebenom vijeku.
kad čitam tvoje postove, vesna, vidim da našim srednjim školama fali filozofija, jer je ima taaako malo i nedovoljno.