Feminizam

1. Jebeš ženu koja ti ne opere noge.

2. Можел да ми неко од васке рекне како се скида књига са скрибда, урадите нешто корисно а не да пишете на 'вакој теми.

3. JEDNI GOVNA DEVETARU! Sad muški ispadamo glupi! USRO SI MUŠKU DOMINACIJU!

4. pa imaš narandžasto download dugme :DD

5. Ne bi trebalo da pričamo o cijepanju drva i molerisanju...neke žene to mogu da rade, većina bi moglo, ali nije u njihovoj prirodi. One su prirodno pasivna bića.

6. Kristin samo čekala vako nešto. ČD

7. Christine

peki, zaista, ne bih da te vređam..
    ali.. iskreno sumnjam da bi i ti izdrž'o jedan dan na mešalici. a muško si.

Kiki, sretjo, nemas ti pojma kakve sam ja sve poslove radio :)

8. Christine

pa imaš narandžasto download dugme :DD

Неће, каже да морам бити премиум мембер да бих скинуо.

9. vesnam

Ne bi trebalo da pričamo o cijepanju drva i molerisanju...neke žene to mogu da rade, većina bi moglo, ali nije u njihovoj prirodi. One su prirodno pasivna bića.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/387139_393756267358336_1131140972_n.jpg

10. One su prirodno pasivna bića.

Boli vas kurac.

11. To download this document you must be a Scribd Premium Reader

12. aj mi pošalji link, devi, ne moraš ovde, na fejsu sam.

13. Неће, каже да морам бити премиум мембер да бих скинуо.

Uloguj se preko FB i onda uploaduj bilo koji dokument (napravi nešto u wordu, jebeš ga) i dobićeš jedan kredit za free download. Koliko uploaduješ - toliko skidaš.

14. Natjeraj ti socijalno jajnu ćeliju da ide do spermatozoida, pa onda priroda neće biti bitna.

15. Фала скочко жив био.

16. Kurac feminizam. Htjele su pravo glasa - dobile su. Na kraju ne glasaju za žene. Htjele su pravo na platu, penziju, na rad i socijalnu zaštitu i te kurce - pa ne skidaju azbest sa krovova i ne kopaju lignit majke im ga spalim one kurvanjske feministične! I KO JE SAD TU UGROŽEN? MI! MUŠKI! KAD SU TOLIKO JEDNAKE DA KOPAJU KANALE ŠTO ONA SVI KOPAČI KANALA IMAJU KITU? HOĆEMO RAVNOPRAVNOST!

P.S.

U feministkinje ne trpam sve žene već samo one kosmopoliten-burda-blic puls-hrana i vino kučke što laprdaju uprazno i traže neke lafo ravnopravnosti u 21. jebenom vijeku.

17. kad čitam tvoje postove, vesna, vidim da našim srednjim školama fali filozofija, jer je ima taaako malo i nedovoljno.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.