Feminizam

1. Feminizam je njesra. Zena treba da bude jebeno zenstvena, ne nabildovana stereodima. A ako hoce vec da sere o feminizmu, neka iscepa drva i ode u prodavnicu bez majice. Ua nasilje nad zenama, Ua feminizam.

2. ови постови сажимају и бивају ватрене стихије. постаје трансферчина

3. kad čitam tvoje postove, vesna, vidim da našim srednjim školama fali filozofija, jer je ima taaako malo i nedovoljno.

Da ja sad promijenim temu kao što ti radiš ili da napravim neku doskočicu?
    Fala, ne bih dalje raspravljala.

4. ti feministi nek se jebu u šupak u svoja četri zida, šta ima da mi paradiraju, kako ja deci to da objasnim?

5. Christine
    kad čitam tvoje postove, vesna, vidim da našim srednjim školama fali filozofija, jer je ima taaako malo i nedovoljno.

C. U našim srednjim školama fali kuvanje da se uvede, strahovito je zabrinjavajući procenat modernih žena koje ne znaju da kuvaju. Nećeš ti decu i čojeka na'raniti čitajući im Hegela i Šopenhauera. ;-)

6. Ја нисам нека особа која треба да прича о овоме, нит имам неке предиспозиције за то. Сасвим је уреду да мушкарци и жене имају иста права и то је нормално, али није у реду да се избориш за та права и онда да једеш своја говна. Хоћемо да будемо равнопе курац палац а кад си видио женско да копа, да оре, да хоће да помогне кад црнчиш читав дан ? бјежи болан, попне ми се то на курац. У животу сам видио 2 дјевојке да раде ко и мушкарци и женио би их одма', ал' такве као оне се више не рађају, и да идеш у град, и да се лијепо обучеш, и да одеш на село помогнеш, нема више тога нажалост.

7. eee, vesna, nisam mislila da te uvredim. izvini ako jesam.
    sutra ću detaljnije da napišem kako i zašto priroda čoveka ne postoji :)

ahahhahaha, njari, bejb, oplaka'! :DD

8. C. U našim srednjim školama fali kuvanje da se uvede, strahovito je zabrinjavajući procenat modernih žena koje ne znaju da kuvaju. Nećeš ti decu i čojeka na'raniti čitajući im Hegela i Šopenhauera. ;-)

То луксе, види се шта је човјек са села, ја бих волио и да мушкарци иду на кување а и жене на одбрану и заштиту олоолололо :)
    То би била готива од школе :)

9. Vrlo sam neuka po tom pitanju ali ima žena koje su mi simpatične. Sviđa mi se onaj ruski ogranak ali samo zato što je sve uz prigodan umetnički karakter organizovano, uspele su da okupe i sestre muškarce kao podršku u svojim redovima. Zapravo, počinjem da sumnjam da iza svega stoji neki pakostan muški um, jer uopšte sama ideja o samoinicijativnoj organizovanosti strejt žena na borbi za bilo šta osim i za muške interese u krajnjem ishodu, mi je oduvek bila sumnjiva kao moguća ili, u najboljem smislu, delotvorna. I da dodam, potpuno neobavezno, ali kada sam već slučajno na temi: Free Pussy Riot!!1

10. Nijesam ja uvrijeđena zbog toga, više me vrijeđa što nećeš odmah da mi objasniš prirodu.

11. lukse, ti misliš da bi ovaj moj izdrž'o sa mnom više od godinu i po da n' umem da kuvam?
    ekekeke.. kad sarmu zavijem šopenhauer peva ka' šopen :P

12. nemo' to da te vređa, izvukla sam sve stvari iz ormara pa ih slažem, i dođem na komp na svaka dva minuta :/
    a za to mi treba bar 10 u kontinuitetu, da lepo iskucam, jovičić da budem! :D

13. Free Pussy Riot!!1

One su prilično nedojebane.

14. То луксе, види се шта је човјек са села, ја бих волио и да мушкарци иду на кување а и жене на одбрану и заштиту олоолололо :)
    То би била готива од школе :)

Narafski, mada nije to samo vezano za selo, nego pre bih rekao nedostatkom dodira sa normalošću koji često biva dijagnostikovan kod vanabi urbanog življa. Ja sam kao samac, što po studenskim domovima što kasnije kad sam se zaposlio, naučio i da kuvam, peglam, čistim i to, soba i orman su mi uvek vojnički pedantno bili namešteni. U razgovoru sa svojim vršnjakinjama se zgrozim kad čujem da većina njih ne znaju da speme recimo pasulj, a o neurednosti soba da i ne govorimo...

15. И даље не разумем ништа од овога, али подржавам! Каизен да уведе феминизам, повећаће посету!

16. Јеботе ја знам да кувам све што ми кева зна кувати лололо :)
    Пасуљ спремам ко Стево Карапанџа.

17. Ruskinje seku i drva. I testerišu.

18. Јбт, као после феминизам не функционише, а види ово! Све делија до делије, а срамота га ако не зна нешто скувати... Пих!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.