a chinaman goes to an oftamologist and he asks him - doctor, whats wrong with me?
and the doctor says - you have a cataract.
and the chinaman responds - no, i have a rincorn corvette.
Došla ciganka kod ginekologa i naravno preko reda ulazi unutra i onako s vrata kaže: ,,Doktore ja došla da mi pregledaš mindžu!" Doktor odgovara: ,,Prvo, pustiću te preko reda, kulturno izađi, pokucaj na vrata pa ponovo uđi. A drugo, ne kaže se mindža nego vagina! Hajde sad!"
Jaca je verzija sa "Doktore, kako se ono zove moja picka, jel Marina?"
Pio Bil Gejts kafu u kafani i ostavio baksis 25 centi, pa ga pita konobar:
- Kako to da tvoja cerka koja je juce pila ovde kafu ostavi baksis 5 dolara, a ti samo 25 centi?
- E pa vidis, stvar je vrlo prosta; ona ostavlja toliki baksis jer je njen otac milijarder, a moj otac je stolar, a ja njegov sin; on buši rupe; ja nabijam klin!
kupio covek kokosku i dao joj ime dzambo.kokoska mu svaki dan snela jaja al jedan dan nije snela nista.prilazi covek kokoski i kaze joj:
a jaje koko dzambo
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
-Kako se zove Turčin vlasnik vinograda?
Afus-Alija.
kako se zove turcin koji je jako brz
alija express :D
Kako se zove vinogradar u vatikanu
Kardinal
Kao sorta kardinal
a chinaman goes to an oftamologist and he asks him - doctor, whats wrong with me?
and the doctor says - you have a cataract.
and the chinaman responds - no, i have a rincorn corvette.
what do a woman and a good bar have in common?
liquor in the front, poker in the back
- Koliko?
- 20.
- Šta 20?!
- A šta koliko?!!
4/1
Dođe ciga jedinac
s posla
kući
i istušira se.
Jaca je verzija sa "Doktore, kako se ono zove moja picka, jel Marina?"
Pio Bil Gejts kafu u kafani i ostavio baksis 25 centi, pa ga pita konobar:
- Kako to da tvoja cerka koja je juce pila ovde kafu ostavi baksis 5 dolara, a ti samo 25 centi?
- E pa vidis, stvar je vrlo prosta; ona ostavlja toliki baksis jer je njen otac milijarder, a moj otac je stolar, a ja njegov sin; on buši rupe; ja nabijam klin!
resava Gnjilanac uskrstene reci kaze rak mnozina ,raci
Kako se zove gej Nikšićanin?
- Kvarcaš.
Ko je lud, ne budi mu kompa(rativ).
Razgovaraju dva patka pedofila:
- Jesi jebo nešto skoro?
- Da-pače.
leta gospodnjeg 2020
https://imgur.com/N9DoHtK
Kako se zovu duvanski proizvodi namenjeni crncima?
Niggarete.
A ciganima cigarete šta?
Hahahahaha
Kako psuje zena sa Dedinja ?
jebem li ti hleba sa cija semenom
necu vise majke mi
kupio covek kokosku i dao joj ime dzambo.kokoska mu svaki dan snela jaja al jedan dan nije snela nista.prilazi covek kokoski i kaze joj:
a jaje koko dzambo
hahahahah ovo je najjaci vic ikad