Порекло политичара у Београду

1. JEL TI DEDA DOŠO S KARAĐORĐEM U GRAD? JE PALIO TOPA NA BEOGRAD? Illi je stari potomak Habzburga? Što ste naparvili spomenik na kojem Karađorđe drži polumjesec? Što su vam srkve u Srbiji sa zelenim krovom?

2. Ma svi su oni iz pičke materine. Bez izuzetka.

3. Kizo, Granjka nije nastao rađanjem. Njegovo bivstvovanje se veže za mnogo složenije operacije prašenja.

4. granjka kenja mirisljava govna

5. kizo Ма моји нису од те лозе. Моји су од Давидове лозе, прадеда ми је имао кикице, а мој је отац продао вашу гојску земљу преко Дрине за кошер. Ми смо жицкали Црнога Ђорђију за паре када је терао крмад Угрима. Не волимо ми цркве, нама су синагоге закон. Рекох ти да Кара Ђока држи калашњиков. Е и да знаш, подигли смо споменик једном муџосу из Азербејџана одмах поред оне ваше цркве Св. Марка са зеленим кровом. Увалили смо вам ``зелени`` бакар ;)

6. Dečko traži ban, lolo. I da troluje i ne, zamisli ti pod kojim je on pritiskom da mora da bude dostojan slike nekog visočanstva.

Priča da nema ništa protiv ljudi koji su iz mesta Gdegod pa vladaju BG-om, a na drugim stranama trpa te iste ljude u stilu da su oni krivi za sudbinu Srbije i svo zlo. U krivice ne ulazim, ali iz ovo malo što sam čitao, dečko ako ne troluješ, imaš šizofren poremećaj, gde jedan u tebi govori jedno, a drugi drugo. I kome ja sad da verujem? (Rode, jes) Boli me kurac što nije u skladu teme, jer ni ti nisi u skladu sa 21. vekom i demografija ti je verovatno samo reč. Nikad nisi čuo za migracije, izmene u strukturi stanovništva pod uticajem ovog ili onog faktora? Po tvojoj logici, svi bi trebalo da se jebemo kurcem u sopstveno dupe i rađamo čistokrvne arhanđele, kao da vladamo kosmosom, a ne parčetom zemlje. I lepo te neko prozvao fašistom, ali oni bar istrebljuju druge nacije, ti istrebljuješ sam sebe... Biti Srbin je mnogo veći pojam nego što si ga ograničio u svojoj glavi. To je malo tužno

7. Jel izdajete u katastru neku potvrdu "AUTOHTONI GRAĐANIN BEOGRADA"?

8. Marvellous Као што сам покушао и Кизи да објасним, а и на више места сам написао, мој став према људима из унутрашњости није фашистички нити дискриминаторски. Како сте толико паметни а нико не може да скапира да негативно говорим искључиво о ``сељачинама`` које долазе из унутрашњости, а при томе не доносе са собом здраву сељачку логику, традицију и културу својих предака, него се понашају као стока и кретени. Шта је ту тешко да се схвати?
    Са друге стране, имамо гомилу људи из унутрашњости који су дошли у градове и са собом донели своју културу, обичаје и домаћинско понашање, па тиме оплеменили градове и целу државу - писци, сликари, музичари, политичари...
    теби се чини да сам шизофрен, јер поред све своје памети не можеш да схватиш да са једне стране критикујем шљам из унутрашњости, а са друге хвалим добре људе из тих средина.
    Не знам шта ти знаш о фашистима, али они су убијали свој народ. За мој град знам - Бањица, Старо Сајмиште, Јајинци... Према томе, нисам фашиста нити мрзим људе из унутрашњости. Али повраћам када видим Сељу Илића како се понаша. Срамота ме је што си издаје за Србина, Чачанина и политичара.

9. Ma da, niste fašisti, a čekali ste na nas da vas oslobađamo. BEOGRADSKI NOBLES SE JEBAVO SA ŠVABO LIČNO I PERSONALNO NA DOBROVOLJNOJ BAZI!

10. Ček Granjka, a jel tebi neko rekao da Deda Mraz ne postoji, da pljeska koju si uzeo na Slaviji ima više konjetine i karneksa negoli normalnog mesa? Jel znaš u kom veku živiš? Dvajesprvi, rođeni, kapitalizam, brzina, ludilo, frikovi, Lea Kiš, Ceca mati, klabing, treša, bembara, zaseda, pos'o preko veze, sve i po svaku cenu? Tebi onda ne smetaju ljudi, već sistem koji je te ljude doveo u veće gradove, a to je želja za brzim sticanjem bogatstva, makar i na najprljaviji način. Ti živiš u nekom svom svetu u kom se brakovi sklapaju ugovorom na mirišljavoj hartiji sa posvetom i ugraviranom siluetom ruže. Nema tog više matori, probudi se.

11. MI SMO MORE KRVI PROLILI ZA SRPSTVO I ON ĆE MENI SAD O BEOGRADU, A? A?

12. теби се чини да сам шизофрен

И мешчини дас мало шизофрен, и да си отворио ову тему јер не знаш шта ћеш од беса и досаде.

13. Marvellous Брале, не разумемо се ми и даље... Систем је де факто срање, но то нема везе са критиком коју сам упутио уберсељачинама. Ну, штоћемо, видим да нико нема муда да настави тему, па се надам да ће кондитори и молератори да закључају ово.

14. ŠA JE, BJEŽIŠ? A? A?

15. Тема се отела контроли, па сад цима модове да је закатанче.

16. Ајде Браниславе, можеш ти то много боље, дабоме.

17. eto jos jedna mudros u stilu "seljaci su nam sjebali grad"

pa nisu, sami ste sjebali grad, svi vi, svojim nedelovanjem, kenjanjem, okretanjem glave, spavanjem do podne i coskarenjem do 3 ujutru.

nisu seljaci imali na koga da se ugledaju kad su dosli u "vas" grad.

beograd je 1900 godine imao 69 iljada stanovnika.

i onda su seljaci dolazili u grad. i onda su naseljavali gradska i prigradska naselja. i onda su uzimali ono dobro od grada ali su imali od koga da nauce, da vide, da cuju. i to prihvatali.

sad nemaju od koga.

da nece od tebe da nauce nesto pametno, da nece od tebe da nauce kako se ponasa na ulici, da neces ti nekom da kazes "alo seljak, coban, ne pljuj, ne psuj, ne deri se na taj mob, nisi sam u autobusu..."?

18. Зар је битно одакле су политичари ако су добри и добро раде свој посао? Па и да не раде, опет није битно. Значи сви људи из унутрашњности су кретени, по овој вашој логици.