Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. што компликујете, ово што каже брус, било која дефка па клик на први наслов, онај изнад... али у сваком случају неће "изаћи" оне са љетњи, или летни, зато сам питала је л' има негде по паровима или бар све :)

2. Нисам ни знао за то што каже Брус. Први пут примећујем. Корисна стварчица.

3. Nije mi samo jasno da li je nekima toliko teško da mi pošalju PVT sa linkom kanapisanoj definiciji? U kurac!

4. можда неки не знају за пвт :)

5. Moguće, moguće, hehehe.

6. Шта је онај одусто? Сад нећу проћи круг сто посто! Трулекс има дефку врх!

7. ПРВИ САМ ГЛАСАООО ОПААА САД САМ ПРВИ ГЛАС СРБИЈЕ!
    Но шалу на страну, није било лако у пар парова извући фаворите. Али видим да има доста саства који баш наликују једни другима.
    Сад знам како је било професорима.

8. Stvarno je bilo nekoliko parova gde se nisam mogao odlučiti, pa su sitnice presudile, posebno nesss - dokle_vise duel.

Nego pojma nisam imao šta i kako da ocenjujem. Ako bih se uživeo u ulogu profesora srpskog i stvarno ocenjivao sastave, gramatiku, rečeničnu konstrukciju i sadržaj koji više odgovara školskom, onda bi 80% glasova otišlo na drugu stranu. Pošto sam tražio originalno i drugačije od uobičajenih sastava, tj. kako inače ocenjujem sadržaj na Vukajliji, onda je to ovo kako sam glasao.

9. Agi, ipak je ovo vukajlija a ne vujaklija.

10. Onda sam glasao ispravno, samo ću editovati par broj 3, lololo.

11. Pošto sam tražio originalno i drugačije od uobičajenih sastava, tj. kako inače ocenjujem sadržaj na Vukajliji, onda je to ovo kako sam glasao.

Агилни гласао си скоро идентично као што сам ја гласао. Само сам ја за Тополу, а ти за Лакија. За трулексу бих гласао сто посто да могу, да је остао стари пар. Да ниеј било ових прерасподела.
    А сад чекамо следеће коло :3

12. Ja sam baš za Vokasija glasao a ne za Truleksa. Jedva sam se odlučio. Sažalio sam se valjda što mu kurva nije dala pičke, nemam pojma... Ne znam, nisam imao kriterijum jer nisam siguran šta bi bio kriterijum.

13. 9 i 10 par JEDVA!!! ni ove nisu bile loše ali ovo dvoje.... nosite se u kurac!!!

14. Мени критеријум прво био колко ми добро било док сам чито, колко је добар састав. А ако баш нисам могао да се одлучим, онда сам преферирао оне који стварно личе на саставе. Исто сам волео и оне мало необичне.

Шта знам, на крају се некако све сведе на лични утисак, на тај неки филинг и афинитет.

15. @pseto88

I meni je to bilo poprilično čupavo. Prvo sam čitao Vokasija i bio siguran da ću glasati za njega, a onda sam pročitao Truleksa. Da sam išao obrnuto, možda bih drugačije glasao.

Sažalio sam se valjda što mu kurva nije dala

Mada je ovo validan razlog za glas :)

Вокаси
    Агилни гласао си скоро идентично као што сам ја гласао. Само сам ја за Тополу, а ти за Лакија.

Inače ne volim definicije poput Lakijeve, ali što bi braća Rusi rekli, he nailed it.

16. O tome i pričam-pročitam obe pa šta prvo pomislim koja je bolja...

17. Uživao sam čitajući, zaista svaka čast!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.