Prijava

Polagano, Jane Nepominjači
Ti si znao šta mi znači...

Karuana choukuje, Nepo iskusno samo juri draw, to je to idemo opet Karlsen-Nepo i opet gazenje :(

ding zavrsio drugi.

krivo mi za nakamuru jbt, da malo vise razmislja mogao bi da bude legit kandidat, ako ne i sampion, al ovako kurac.

ako se kojim slucajem povuce karlsen, odrace ding nepomnjacicicicia u mecu gde se igra za titulu.
i karlsen ce ga odrati ako dodje da igra.

jan nikad nece biti sampion. odlican je, al mislim da nece biti sampion.

najjače je kako ni tu sliku ne embeduje iako je na serveru vukajlije.

Nakamura choukovao u poslednjoj rundi, gledao sam posle klip na njegovom kanalu gde objasnjavao sta je krenulo po zlu, u sustini naravno isao je na remi medjutim kobinacija umora, napetosti i utiska da je u jednom trenutku bas debelo zasrao je dovela do toga da vuce lose poteze jedan za drugim.

Ding ceo turnir igra ocajno i na kraju zavrsi kao drugi lol kakav je ovo moral boost, ako slucajno Magnus odustane od borbe za titulu kladio bih se na Dinga protiv Nepa u finalu.

Firouzja kakvo razocarenje, pogotovo sa ovim slucajem gde je da bi boostovao svoj ego igrao do 5 ujutru bullet meceve, nekih 200 komada, i onda sutra tako umoran u classicalu bejase razbucan od Nepa. Lesson learned, nadam se

Ding ceo turnir igra ocajno i na kraju zavrsi kao drugi lol kakav je ovo moral boost, ako slucajno Magnus odustane od borbe za titulu kladio bih se na Dinga protiv Nepa u finalu.

i bi tako

Magnus definitivno odlucio da se ne bori za titulu, u finalu ce igrati Nepo - Ding :O

Veliki rispekt za Magnusovu odluku. Mislim da je dobra za šah, i da finale neće biti draw fest kao prethodna 3. U tom sportu je najteze odrediti ko je goat, jer svaka sledeca generacija ima brutalne olaksice sto kompjuteri u pripremi, sve vise teorije.. al msm da je Magnus goat iskr.

Ko god da osvoji, mali indijac Prago ga skida za 2 god zapamtite ovaj post

Ne bih se opterecivao pricom ko je goat, to me smara. Mislim da najvise smisla ima "Svako vreme je imalo svog malog goata", realno ne mozemo 100% znaci kako bi Kasparov u prajmu igrao protiv Fishera u prajmu, opet porediti to sa Magnusom koji ima svu pomoc premocnih kompjutera, ne znamo kakvu bi pripremu imao Kapablanka sa ovakvom tehnologijom (njegovi potezi su sto je interesantno u to doba npr najblizi po prezicnosti kad se uzme u obzir sta kompjuter preporucuje u datim pozicijama) tako da samo jedna stvar je tacna:

Ovo je dobro za sah, napred sumadija 1903

Aljehin, Karlsen, Kasparov

Ostali nek se poredjaju kako im je volja.

Ma Magnus, ne mogu ga očima, perjanica veštačke inteligencije koja uči napamet prvih 15 poteza. Neće šah verovatno još dugo postati solved game, ali primat apsolutne preciznosti mi je nekako izvitoperio teoriju do mere koja je čini maltene dosadnom. Stil igre se greškama gradi

Au kolko se covek zajeba i izjavi ovo za Magnusa. Imas pravo da ga ne volis, al ovo sto rece, auh.
Ipak, ne moze Ding na Jana. Ding je najgora osoba koja je mogla da igra ovaj meč u smislu interesantnosti istog. Veoma realna mogucnost je brdo remija, onda ulazak u brzi tempo partija gde je Jan jednostavno dosta dominantniji. Tako da, novi Rus na sampionskom tronu.

Svakako mislim da je Magnus odustao i iz razloga, da kasnije napravi vecu pomamu, kad bude hteo nazad titulu. Vise paznje, vise para, vise slave, veci trag u istoriji jebiga. Verovatno planira da pokaze koliko je dominantan za sve za nekih 8 godina, mozda i 6. Svakako nisam neki obozavalac njegov, al jebiga veliki sahista je.

Haha vidi ga zes in medias res, poznat po izreci “rok cigara knjiga”

Neki basket, šahić i naravno - DOBRE FORE

Onaj sto sam te jebo

Ahahah

Inače, evo sad razmišljam i u pravu sam za ono iznad, jeste magnus slepac jebiga. U nekoj ranijoj eri bez stokfiša da ide pod ručicu njegovim štrebačkim sposobnostima (koje su svakako izvanredne), šili bi ga likovi kalibra Nežmedinov

To je procena, neutemeljena u realnosti ali tako je kako je