ŠAH

1. Pa učestvuje samo jedan naš ženski tim za koji ona nastupa, tako da bi i trebalo da se navija za nju :)

2. Brate ne gledam ti ja te nacionalnosti i to xd

3. Koja je najbolja pička šahistkinja?

4. Ako pitas mene nemam pojma a ako pitas leckog onda ljilja

5. Pitao sam leckija logicno xD

Al sam mislio i ja na to da ne gledamo nacionalnosti i sl, nego najbolja ikad ever! :))))

6. A što je podeljeno na muško i žensko evropsko klupsko prvenstvo? Je l tako i u reprezentacijama, i sl? Zar ne stoji ono muškarci i žene ravnopravni, samo muškarci malo jači, i to je to, pa ćemuu onda razvrstavanje na m i ž? Ah još jedno u gomili pitanja bez odgovora, joj živote, mystery box-u!

7. Ma ovaj "muški" deo je u stvari otvoren, open section. Znači mogu i muškarci i žene, ali recimo na olimpijadi retko koja žena učestvuje u otvorenoj sekciji, ovde ne verujem da ima ijedne žene sa muškarcima. Nije ovo kao nekad Judit Polgar koja je uvek igrala sa muškarcima, nikad nije htela da igra za titulu ženskog svetskog šampiona jer je jurila titulu pravog svetskog šampiona. I dobro, nije možda bila toliko blizu, ali bila je u prvih 10 na svetu, učestvovala na onim najvećim turnirima, pobeđivala svetske prvake, tako da nije bilo baš potpuno nezamislivo. Ali osim nje nekad i sad delimično Hu Jifan, žene su baš daleko od onih najjačih muškaraca, osim njih dve pitanje je da li je neka bila u top 100 na svetu ikad, sad je samo Hu Jifan.

A to za ravnopravnost, bilo ove godine prvenstvo Poljske, i pobednik u muškom delu rekao da je nepravedno što imaju iste nagrade muškarci i žene. Eto i te žene mogu da učestvuju u otvorenom delu, ali đavola će da dobiju bilo koju nagradu, i onda igraju lepo u ženskom i dobijaju iste nagrade kao muškarci. Valjda je to taj progres.

8. I da, posle su ga svi redom napadali, kao kako je mogao da kaže nešto tako, strašno.

9. ја навијам за горачиће, јуче сам био тамо, кева ми је отуд, ИДЕМО ГОРАЧИЋИ.

кад играју горачићи да идемо да певамо НА ПЛАНИНИ НА ЈЕЛИЦИ СКУПИЛИ СЕ СВИ ЧЕТНИЦИ?

10. i, naravno, pre svih, napred Crvena Zvezda ahahahaha. Znam da su ljudi pre oko mesec dana ušli u našu prvu ligu

а типа пре месец и по "ушли" у другу лигу, а неколико месеци пре тога "фузионисани". али нека, нека, само памтимо!

11. очекујем детаљан извештај свих мечева шаховског клуба горачићи, лечки!

12. Počelo, Coa, ali za sad, imaju poteze samo sa prvih 15 tabli u muškoj, a za žene nema ništa za sad.
    https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/european-club-cup-2016/1/6/3
    Dole su negde Goračići, pretraži, mada ti ništa ne znači jer ne stavljaju poteze haha. Možda ima na nekom drugom sajtu, mada bi i ovde trebalo da ažuriraju valjda.

Haha Truć pa čekaj, u kojoj su oni sad ligi, ništa mi nije jasno? Mislim osim u ovoj "ligi šampiona" :)

13. горачићи играју са омладинском екипом мање-више, тако да не треба много очекивати, мада данас треба да добију неке аматере са крита.

едит: па ушли су у прву лигу, али су на силу играли другу, пошто су проширили другу лигу да би могли да играју, лол. сад ће играти прву следеће године (ако се не распадну до тад :)).

14. A Zvezda sa penzionerima haha jesi video? Šalim se, ali čini mi se da svi ovi na prvih par tabli imaju 60+ godina.

15. Kakav raspad, šta pričaš, pa sledeće godine Magnus dolazi u Zvezdu, kaže da mu je to davna neostvarena želja :)

16. Dolazi da igra iz ljubavi a ne zbog i da bi radio sa nasim velemajstorima( sicilija mu je slaba strana kaze)

17. lečki_mrav
    I da, posle su ga svi redom napadali, kao kako je mogao da kaže nešto tako, strašno.

Haha, podseti me na onog tenisera, kad su valjda sestre W rekle da bi komotno igrale sa svima do TOP10 muškaraca, i došao neki fazon 1237 na rang listi, rekao ae pičke, došao pijan, dao im set fore, pio pivo između gemova, spenkovao ih reketom po bulji i dobio 3:0 i trojku xexe.

18. Ma biće i novca, pa evo SNS ima trojicu baš dobrih igrača i za svetske standarde, Mameđarov je 13. na svetu, Raport (muž one Jovane sa naše prve table na olimpijadi za koju si navijao, ps) i Morozevič, ne znam koliko se para daje za igrače, ali ne verujem da su oni jeftini. A kad ima za SNS, što da nema za Zvezdu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.