U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Haha e baš to, Dio. Ali ajde u tenisu i razumem, jači su muškarci svakako, čak i od ona dva medveda, ali kakvu prednost to pa imamo u šahu?
ма нису то никакве паре с обзиром да се ради о топ30 класи играча. ова тројица добијају мање од 1000е по дану (неки програмери зарађују више, лол). да се одмах оградим (пошто знам да ће мрав одмах да инсинуира!), знам игром случаја, нисам у њиховој екипи.
Samo da pitam odakle je šah klub SNS taj? :)
Pokušao sam da te upecam, tico, al ne daš se! Pitam se koliko će para morati da se otme sa Kosova da bi Magnus došao dogodine.
Iz Valjeva. Valjevski Šahovski Klub Sveti Nikolaj Srpski.
Ma nije moguće! :))))
Zato sam i pitao, da se napomene, sreća pa je pare za te šahiste (znam da ima rusa, i da su velemajstori, sad ne znam kakvi su šta su, nije ni da sam se interesovao), doktor obezbedio pre nego što se uskurčio na Vučića...
Haha ma opasni igrači, šesti su nosioci na prvenstvu. I uz njih trojicu, pola naše šahovske reprezentacije.
Znam ciji je muz raport brt pratim i ja pomalo. Samo jos da saznamo koje je zvanje truca i gde igra, to jos ne znam.
Mada kako igra cudi me da ima titulu uopste hahaha
трућ, како си ти упућен у стање шаховског клуба горачићи, ти си тамо негде из драгачева пореклом, или сам се зајебао?
Taj fazon neki lecki, mada znam da je bilo najbitnije prvo da se osvoji naša liga, i šta može da se uradi nek se uradi, tako nešto, na foru da ne bude samo grad košarke (mada je košarka PROPO) a i u fudbalu pretenduju na prvu ligu srbije, nije ni to zanemarljivo! xD
Ja ne znam da l se išta zna o truću, ili bar ja ne znam, nemam predstavu ni da l je fazon oko 25 god, 45 ili 75 lool.
Ja znam da su Truću omiljene životinje slonovi, takoreći opsednut je njima. A glupo je da pričamo o nekoj intimi čoveka, o tome recimo koliki mu je, da prostite, rejting.
https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/european-club-cup-2016/1/6/2
Raport otvorio protivničkog kralja bez ikakve žrtve, ovde će neki mat brzo da padne
Ma pominjao je dok još nije postao poznat (mod), ako se ne varam, ima nekih dodirnih tačaka sa dragačevom, užičanima, uglavnom taj kraj iza čačka a ispred zlatibora, ne znam tačno.
A cenim da ima oko 32... Na godine mislim, heh xd
хахаха, каква истрага. цоа, јесте да ниси погодио у главу ништа, али јако добро познавање малог броја чињеница које сам оставио о себи.
Evo ovako, khm:
SNS pobedio maksimalnim rezultatom 6-0. Jedini ko je u nekom trenutku imao malo problema je bio Morozevič, ali kao što znate, svašta može da se desi u Najdorf Sicilijanci hehe, uglavnom, na kraju se i on ispravio i doneo laganu pobedu našem najjačem klubu.
Itaka je pobedila 5-1, jedini (očekivan) poraz je imao desetogodišnji Vuk Damjanović, koji ima rejting ispod 1500 i verovatno mu je ovo bio jedini meč na prvenstvu. Eventualno mu možda pruže šansu ako opet nalete na neki slabiji klub.
Budući šampion Srbije Crvena Zvezda je pobedila 5.5 - 0.5, dakle samo jedan remi. Polako se vraćamo na staze stare slave.
Jelica PEP Goračići je pobedila 4.5 - 1.5. Jedini velemajstor je baš izgubio, na prvoj tabli sa belim figurama, a naš igrač na drugoj tabli je remizirao, ostali su pobedili.
I omladinski šahovski klub iz Paraćina je pobedio 6-0 najlošije rangirani klub na prvenstvu, s tim što je njihov rezultat baš brzo ispisan, pre svih drugih. Ili su baš brzo pobedili na svim tablama ili njihovi protivnici nisu ni bili tu, ne znam, a to je problem kad nemamo izveštavanje sa lica mesta :(
I ženski Goračići su pobedili, 3-1, Žukova na prvoj tabli i Jovana Erić na četvrtoj su remizirale, ostale dve partije su naše dobile.
Sve u svemu, dobar početak, jesu svi bili favoriti, ali trebalo je to i da se pokaže na tabli. Videćemo sa kim će naši ukrstiti figure sutra.
Bič pliz.
Truće nemoj biti zakopčan do grla, podeli s nama svoju intimu!
Zašto opsednutost slonovima, el to nešto iz detinjstva?
Imaš li čudne fetiše?
http://static.igrice123.rs/korisniki-slike/velika_slon-dambo/v1_14745.jpg
Ma pominjao je dok još nije postao poznat (mod)
truć je prvi autor kojeg sam zapamtio sa sajta na moju (među prvima) defku je komentarisao nešto neki skeč u pitanju bio je