Ноло

1. mogu da razumijem navijače Federera i Nadala donekle... ali neko ko je kao neutralan ljubitelj tenisa, da može toliko da uživa i da se naslađuje što jebu najboljeg tenisera, koji je pritom dosta pozitivnih stvari uradio... uključujući i donacije za borbu protiv same korone... stao na stranu igrača koji manje zarađuju, kao da se i njima povećaju prihodi itd...

Ta paralela sa sudijom ne stoji, jer nas je sudija baš zajebao... a šta je Novak njima uradio? Pobijedio Federera? Pa to nije nikakva nepravda, ako čovjeka pošteno na terenu pobijediš. Nisam primijetio da je Đoković kinjio druge tenisere, niti da se nešto trijumfalistički nosio u pobjedi i omalovažavao protivnike.

2. nisi objektivan oma mogu da ti kazem. navijas za djokovica, ne umes da vidis drugu stranu.

recimo kazes sudija nas bas zajebo i za njega bi ti bilo ok. tebe zajebo? sto lose sudio? fudbal? i zato bi kad bi ga neko krenuo da goni zatvorom reko ako neka mu je picka mu materina, i vidis sebe kao neku moralnu gromadu u odnosu na ove crve sto mrze djokovica.

sve ok ako je tako, mozes da spavas lepo.

djokovic je personifikacija iskoristi sve sto nije fer plej al mozes da poremetis protivnika i iznerviras sve redom sto navijaju protiv tebe.

3. nisam rekao da je u redu da se sudija razapinje, nego sam više rekao u smislu da nije ista paralela

Ja ni kad nas neko bukvalno zajebe, nisam pokazivao tu vrstu mržnje

4. ako nas zajebe sudija, skloniji bi bio stavu da je štela, da su mu platili da sudi protiv nas, ili da se bukvalno zajebao... ne bih imao nešto toliko protiv njega lično... Ne bi to išlo dalje od sudija pičko pederu, itd...

Nije isto reći "Nole pičko", zato što si se iznervirao i eto mrziš ga onako nevino, i pisati ozbiljne novinarske tekstove i komentare gdje mu vadiš sav prljavi veš, gdje ga dehumanizuješ kao čovjeka, i predstavljaš kao neko oličenje zla i primitivizma... To oni rade... oni idu mnogo dalje od toga da kažu "Nole pičko"

5. Koliko nas je puta u suštini zaista sudija i zajebao? Nešto nisam primjetio da su Srbi krenuli u orkestriranu kampanju istraživanja njegove prošlosti kako bi se mogao predstaviti cijelom svijetu kao moralna gnjida...

Mi se ispucamo, ispičkaramo, i na tome ostane.

6. Jovo s onoga svijeta

7. Jovu ovo ozbiljno pogađa ja vidim

8. dobro, ae sad onako objektivno da sagledamo sve cinjenice i izvedemo par zakljucaka:

1) djovak nece da se vakcinise - njegovo pravo

2) drzava australija nece da pusti nikog nevakcinisanog u zemlju, osim u malom broju izuzetaka - debili, al njihovo pravo, bar kad su stranci u pitanju

3) djovak se zarazava koronom u pravi cas, taman u vreme kad je zavrsena sezona 2021, pa ne mora da propusta turnire, a dovoljno pre australijan opena da moze da iskoristi to za ulaz kroz zadnja vrata - sumnjivo, al ne i dokaz da je varao

4) pojavljuju se informacije da je bio zarazen koronom s decom i nekim novinarima i da su rezultati testa bili prvo negativni, pa pozitivni - sumnja ozbiljno pojacana

5) srki djokovic, vucic (i srblje generalno) vice "ne damo ti morisone ni metra svetog srbskog perta" - ultra debilni potezi, osim eventualno iz vucicevog ugla jer ce dobiti jos neki glas, ali se namestamo na guzenje u izrazito polarizovanom svetu, gde oni koji su na suprotnom polu vode kolo

6) narod u australiji nezadovoljan sto zivi po katakombama vec dve godine primecuje da neki bogati sportista iz istocne evrope moze dudje kad mu se digne - crvena lampica da ce javno mnenje biti bar 70-80% okrenuti protiv tog sportiste i svakog ko ga podrzava, melk i cara konsternirani kako je moguce da nece da prihvate lucu slobode

7) izbori u australiji za koji mesec, nezadovoljstvo kipti - razlog vise da morison spakuje na prvi let, jasno svakom ko zna ista o politici

8) australijski sudovi malo jebuckaju morisona, zakon je zakon baki, morison uzvraca preko nekog ministra, nacionalni interes u pitanju, aj pobijte ovo na sudu ako mozete - srbi konsternirani, kakva je to diktatura jbt, sva sreca pa ne zivimo tamo

Epilog1: djovak dolece specijalnim avionom er srbije u kojem je precednik, zajedno im je priredjen emotivan docek na aerodromu, uz trube i pesme o kosovu, vucic dobija izbore sa 85% glasova, djovak dozvolu da sagradi mini beograd na vodi nasred kalemegdana, imidz srbije u cnnštinama nizi od imidza kabinala na tajlandu

Epilog2: organizatori australijan opena izlobirali neko interim resenje, djovak ostaje u australiji dok se ne resi problem oko vize, onog momenta kad ispadne s turnira ili ga osvoji dobija sut kartu u bulju, sve ostalo oko izbora u srbiji, kalemegdana i imidza srbije ostaje isto

ergo gubimo kako god okrenes

9. Odlična analiza... sviđa mi se i stil pisanja... i sve realno.
    Al ovo je najjače "ne damo ti morisone ni metra svetog srbskog perta" :D

inače nemam ja ništa ni protiv kritike novaka, postoje osnovane sumnje sve to stoji... nije on cvjećka.

Mene samo izbacuje iz takta to što su prešli na dehumanizaciju, i što su od njega napravili da je neka ikona antivaksera, i sad će ga cijeli svijet pljuvat do kraja karijere.

Krivo mi je jer je Nole bio jedna od svjetlih tačaka generalno u imidžu Srbije, on je nekako uspio malo da skrene pažnju sa ratova, devedesetih i tome slično... I sad je i to palo u vodu, i samo se učvršćuje narativ da smo muljatori, primitivci, itd.

On je bio jedna od rijetkih svjetlih tačaka...

10. A mogao je Nole i ovako da ih troluje:

"
    - Have you been vaccinated against Covid-19?

- Yes, I took two shots of vaccine, in June 2020 and December 2021...

- Which vaccine?

- Probably the most potent one of them all, a vaccine containing full living virus, not just spike protein, so I not only have antibodies, but also memory cell immunity.

- Oh? Living virus vaccine? That one is not on the list of approved vaccines.

- Yeah in fact, it's not approved because it can have serious side effects, including death in significant number of vacinees... So in order to protect the community and make sure I'm immune, I decided to take the risk and get the strongest vaccine, in spite of all side effects. Because, public good is the most important thing, after all.

- Yeah, but it's not approved. We will have to kick you out of our country.

- Dear world, see how Australia discriminates against people based on the type of vaccines they get. Even if you receive the most potent vaccine, you're still not allowed there, just because it's not on their list..."

ovo pod uslovom da za decembar nije slagao

11. Mene samo izbacuje iz takta to što su prešli na dehumanizaciju, i što su od njega napravili da je neka ikona antivaksera, i sad će ga cijeli svijet pljuvat do kraja karijere.

kad bi samo postojao nacin da se nesto kaze, ili uradi i da potpuno zapusi usta ovim kretenima.

oooo, kad bi samo imalo nacina. posto on ne zeli to.

hotule gde si, pomagaj jovoru.

12. I samo da dodam još nešto: loše je ovo iz još jednog razloga, a to je što sad reaktivno, kao reakcija na pljuvačinu, i da bi branili Novaka, sad smo i mi skloniji zauzimanju antivakserskih stavova, što je loše. Zakon akcije i reakcije... Ali nas gura u pogrešnom smijeru.

13. E ajd prestani jovo molim te bas neki negativan naboj isijavas, opusti se jbt

14. U pravu si, previše sam se uvukao u ovu priču... proće i ovo sranje.

15. Čovek, a ne Zapata :)

16. Pa kao ti nisi čovek nego govno