Ноло

1. Izgubio Nole...
    šta znam sad... Branio sam ga kad su ga napadali i hejtovali... a ova odluka, šta je tu je.
    Nadam se da će izvući neke pouke i malo se spustiti na zemlju.
    Kretenski je ovo sve što su mu radili, napravili su od njega predmet sprdnje.

Ako je muljao oko testa, to niko ne zna, ili hodao okolo pozitivan, jbga, ovo će ga naučiti pameti.

I dalje smatram da su Australijanci kreteni što su ga navukli, pa krenuli mijenjati pravila dok je on bio u avionu. Skenjali su ga...

Ali i sam je kriv. Što se vakcina tiče njegovo pravo da ne uzme, ali znajući koliki je njegov uticaj, ako je već htio da mulja, mogao je smuljati da se vakcinisao, radi dobrog primjera.

2. Celt do sad smo sve bili true cak i kokina prica nam je still true iako se nije niko mogo nasluti tok.

kazem takticki.
    ako bi bio neko dobra dusa da iskopa po temi kako je cara prvo reko:
    "djovak bogat, lololo, ne mogu mu nista"
    -ode u zatvor
    "nema sanse da dobije na sudu, fasizam"
    -puste ga, naloze da mu plate troskove
    "nece ministar da ga izbaci opet"
    -izbaci ga, ode na sud
    "dobija ovo koka"
    -izbace ga na 3 god, i nateraju da plati pola mil $

ustvari, impresioniran sam. treba dobar osecaj da promasis bas sve. pogresno zakljucivanje, nema sta, ali 4 od 4 promasena kad imas 50% sanse, ne ono kao jedna mogucnost da pogodis a milion da ne, vec prestaje da bude slucajno. oko 6% su sanse.

praticu ovo sa carom.

3. izvinjavam se, i melkor je u prici. magija deluje kad se slozite.

4. Nacija moralnih pobednika.

5. nema veze, bar im je pokazao sta znaci sloboda srbija bre, nego oko cega se glasa ono danas

6. Glavni argument tužioca: " alo bre, 60% Srbije nevakcinisano, umiru ko muve, i vi posle pričate nemaju uticaj poznate ličnosti?"

Odigrali su kenguri u svom stilu krajnje pederski, krajnje pičkinski, jer ipak je to nacija takva, ali je pošlo za rukom.

7. Odigrali su kenguri u svom stilu krajnje pederski, krajnje pičkinski, jer ipak je to nacija takva, ali je pošlo za rukom.

jesu, zao mi djovaka sad bas, bas su ga izgazili na maks

izgazili su i srbiju medijski poprilicno, al ne zbog toga sto je djovak srbin, nego jer su razne nubare sele ko kec na deset, pocev od srkija djokovica pa do svih ostalih

nista naucili nismo kad su mediji, imidz, taktika i diplomatija u pitanju, igramo sah ko paceri

8. sad ce vucic da poentira na ovome prvo, a onda ce narod da mu priredi faraonski docek, vec vidim naslove kako milion srba docekalo djovaka bez ikakvih epidemoloskih mera i uz pevanje nacionalistickih pesama, da nas izgaze jos malo posto se nisu dovoljno popisali

a onda ce djovakovici da preurede malo kalemegdanski park da se utese

9. Najgore od svega: armija melkora misli da je ovime posejano nekakvo seme slobode.

U stvari im je posejano seme po faci od strane najbednije "gubimo ratove od dopingovanih ćurana" nacije.

Novak Djokovic je danas, zbog gluposti svoje (što je ok, on je neobrazovani sportista), i još gore, gluposti svojih savetnika, završio karijeru, ukaljao legacy, i stvorio ozbiljnu priliku zapadnjačlim hijenama i lešinarima da u pitanje dovedu i prethodne trofeje. Naći će već način.

10. Armija melkora misli da je poslata slika o nama danas, kao nekakvim slobodnjacima, borcima za izbor, za pravdu.

Realnost: svi mediji i netflix koji pravi seriju o svemu ovome će nas napraviti na Kazahstan iz Borata x 10.

11. I mi jesmo Kazahstan iz Borata. Prethodnih 10 dana više smo se bavili pravosudjem Australije, dok na javnom servisu nijedna debata o PROMENI JEBENOG USTAVA. Pitaš premijerku šta znači ovaj referendum, ona ti kaže : BRUTALNO DOBRE STVARI.

Mim nacija, mim najbolji sportista te nacije kog će do smrti zvati novax, mim vlada, sve je mim.

12. savetujem vam da zajebete vise noloa. sto se vise bude pricalo o njemu, to cete vise da se nervirate. svako iz svog razloga.
    videcemo jel mu je cilj da bude goat u tenisu ili nesto drugo. oba nece da bude, i to postaje poprilicno ocigledno

13. Lol celt ko se nervira zbog Noloa ima ozbiljnih psihickih problema ili iq ispod donje granice

Da je Srbija ovako hermeticki zatvorena poput Aus i da dodje ovako npr neki Albanac, nevakcinisan, papiri sumnjivi, sluuucajne greske pri popunjavanju formulara - govno siptarsko umri eto kakvi su oni zivotinje subhumans

Dodje Nolo i prve sekunde kad je izasla vest svi vec znaju o cemu se radi, freedom fighter, konacno neko da se zauzme za malog coveka dole tirani prokleti

weak minds

14. Caro brate sve ispogadjasmo :D Putujem neću stići da čitam obrazloženje - zašto su ga dep. konačno, šta je razlog suda?

15. sevast mozes da odahnes nece ova tema nadmasiti vaccinu

16. da znas da jes zamrla vaccina malo, morace da se busterizuje

17. Razlog suda je onaj što sam te jebo

18. kaze skot morison "sad je vreme da uzivamo u tenisu"

opasno polivanje, smoklja dobija dostojnog konkurenta

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.