Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
imam jednu hot info za vakcinu neverovatan plot twist for me personally
ali vaccina
cara, juce
ne bih sad nek se nolo jos malo krcka
nerviram se skauzer. krivo mi je bas sto je moj favorit, a ne mojih neprijatelja.
Vratim se random negde br stranica / 2 unazad prvi komentar carin
Ne postoji razlog da se to ne desi. Vaxeri u svakom slucaju poduvali kitu, ispao zbog birokratije a ne onog na sta zap drka kurac
oh mon Dieu
Quelle blamage.
nemoj celt sad ce formula za samo 2 meseca drzi se
Horreur
Deco mora putujem, ništa mi nije draže nego da uživam zajedno sa Zapatom u njegovim malim i velikim pobedama, ali tako stoje stvari.
Pazi ovo - odem prekjuče da radim pcr, zakažem za 8 ujutro, stignem tamo, ono - kontejner poljska bolnica, i brdo ljudi čeka ispred. Dok sam ušao unutra - navučem nazeb žestok, i ne mogah juče da putujem, iako je bilo po planu. Ležim juče i razmišljam - jbt, odem zdrav, dam 9000 i vratim se kući bolestan.
Ode čovek u Afriku. Očekujem 'Srce tame 2.0' za koji mesec melky. THE HORROR
Idem da vidim da li ću proći kao Nolo eventualno.
E ne idem za Afriku još, tamo ću ako da mili Bog na medeni, ili ako me šutne žena, pa idem da lečim rane. A Srce tame sam razmišljao zadnje 3-4 godine da adaptiram i prilagodim današnjem vremenu, objavim, za džabe na netu naravno, pod nekim pseudonimom kako bih izbegao tužbu. Al druge stvari radim, ne mogu.
MELKOR U HOTELU UZASA U MELBURNU
Ajde dakle deco, ostajte mi dobri i lepo da se igrate. Budite nežni prema Ejdu i Jovi, i neka neko od vas zalije Hotula kad se seti, al nemoj da zaboravite.
Ajde samo nezno prema sebi ljubi te brat
Pa što se nije vakcinisao majmun
Zbog noloa će prođe referendum nezapaženo a izgubismo i od hrvatske juče to niko ne pominje
Proglasavam danasnji dan danom svih hotula.
Srecan hotuldan svima koji slave.
A takvih hotula je ovde podosta.
Bodrenje Djovaka po internetu nije zamena za licnost
cemu takva ozlojedjenost, carimire