Ноло

1. Srecan hotuldan svima koji slave.
    A takvih hotula je ovde podosta.

Fala srecu imao, srecan hotuldan i tebi, pozdravi kodkuce

2. Ne volim ni tenis ni kosovara zbog oca mu al to da ce mu ovo ugroziti karijeru je kurac priča
    Prvi sledeci turnir kad osvoji a osvojiće nema tu šta ide priča
    KAO FENIKS SE DIGAO IZ PEPELA MOGU SA ME POBEDE ALI NE I DA ME POBEDE OD ŽRTVE POSTAJE HEROJ I ULAZI U ISTORIJU JOŠ DUBLJE NEGO ŠTO JE SADA JER MI SMO LUD NAROD A SVET JE U KURCU
    VIDJEĆETE

3. Sramota šta uradiše našem Noletu. Ostaje zavidnoj i podloj Vukajliji da likuje što je jedan uspešan čovek doživeo nepravdu.

4. Koji turnir će ga pustiti druye?

5. Misliš da će svi tražiti da svi učesnici budu vakcinisani?

6. Mislim da mu već organizatori rolan garosa rekli da je dobrodošao da igra. Al to mu rekli i za australian open pa ga ispušio od države, mada mislim da francuzi neće tolko da ga prcaju, ipak je to evropska skrndelj baba.

7. Pa svi su već vakcinisani sem njega. Imaju zicer da ga jebu svuda

8. Koka je pobednik samo ako ne podlegne fasistickim medicinskim metodama i ucenama.

Broj gs je nebitan.
    Igrace u sangaju i bg openu.

9. Dokle ces da ce blamiras.

10. Broj gs je jedino ono što je objektivno bitno, sve ostalo je opijum za narod.

11. Hotule lepa glavice.
    Danas je tvoj dan.

H O T U L D A N

12. Jbg smo, vec su ga zajebali na us openu, i ovo sada.
    Takmicenje postalo neregularno.

Postalo takmicenje vakcinisanih najboljih a ne ukupno najboljih

13. Da,a to je zato sto je globalna pandemija u toku i drzave ne mogu da menjaju svoje zakone zbog sporta.A on ako hoce da glumi borca protiv sistema njegov izbor ko ga jebe.

14. A i realno što se nije vakcinisao majmunčina

15. Igraće svuda gde nije zabrana ulaska nevakcinisanima u zemlju

16. A gde je još osim Aus a da ima turnir

17. Igraće svuda gde nije zabrana ulaska nevakcinisanima u zemlju

znaci u kini, videcemo za ameriku jos, ovo ostalo gde ima turnira ili vec treba vakcina ili ce verovatno trebati

18. mada mozda i za kinu treba, nem pojma, al i da treba sredice to vucko, imamo mi jos prirodnih resursa

19. Ide mu u prilog sto su korona virus i sve ove mere na zalasku

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.