Ноло

1. Ide mu u prilog što je mentalno možda najjači profesionalni sportista i ovo će okrenuti u svoji korist jebeno

2. Vakcinisati se moze svakako, ali odvakcinisati nikako.

3. A to da efekat vakcine prodje posle 7 meseci je tebi sigurno laz svetskih mocnika.

4. Sad mi jos sladje sto su ga isutirali sa ostrva, vcrs na kuli u bgd na vodi bice natpis od svetala

N
    O
    L
    E

T
    I

S
    I

P
    O
    N
    O
    S

S
    R
    B
    I
    J
    E

5. Jebo ti vucic majku i oca u picku

6. Ozi men debela cmarina, mi austalijanci smo perfektni dosledni ne volimo haos kurac palac.

Dupelizac

7. https://youtu.be/toLUSz8tD8Y

Ovaj sad ugasio

Random hotul kad ga iznabada na ulici ima licni opis promeni lolo

8. Reservoir dog
    Sleteo Srbin na melburnški aerodrom, i na pasoškoj kontroli kaže mu službenik:"Pa vi nemate vizu!"
    A Srbin će:"Šta će mi, zar nije u toku Australien open?"

Sorry, nisam mogao da smislim neki gluplji.

pre 9 godina

this didn't age well...

9. Reservoir dog
    Sleteo Srbin na melburnški aerodrom, i na pasoškoj kontroli kaže mu službenik:"Pa vi nemate vizu!"
    A Srbin će:"Šta će mi, zar nije u toku Australien open?"
    Sorry, nisam mogao da smislim neki gluplji.

pre 9 godina

this didn't age well...

HAHAHAHAAHAHAHAHA

pa mi i zivimo u nekom boratu od sveta gde sve sto je logicki i fizicki moguce zapravo ima sansu da se desi

10. Nolo pokrenuo krah paralelnih univerzuma

11. xaxaxa ali pre 9 godina gg

12. https://www.youtube.com/watch?v=7Wm-LAU51gQ

vi imate mirobulja a mi ozzyija i zeljka jasno je ko je gore prosao

13. ili ce se vakcinisati i onda ga doslovno niko nece voleti

14. krivo mi je sto sam se prosle godine hajpovao kako ce neko za kog navijam iz zemlje iz koje sam, uprkos totalnom brdu uz koje je morao da se penje u odnosu na ostale postati goat u sportu u kom niko ne zeli da goat bude takav. da skroz promeni pricu, koju je lagano, tokom prosle godine i poceo da menja.

dobio sam aktivistu koji je od svih mogucih razloga za koje vredi da se upropasti sopstveni zivot resio da to uradi na vakcinama po sred... ustvari cak ni po sred, nego na kraju epidemije, sto celu njegovu zrtvu cini jos besmislenijom da bilo sta promeni.

na kraju kad je gro populacije vec vakcinisano, sve vlade na svetu proglasice pobedu zbog vakcina, jer su jedino to i imali i radili, i sad vise nije ni bitno, on ce da se bori za prava obicnog i malog coveka za to. na tome ce da umre.

sve neke precke, nepravedne sudije, protracene generacije, upropasceni talenti i gorak ukus.
    srpski sporte, zasto si tako surov, jebem ti mater!

15. ma osvajamo svecko prvenstvo u fuzbalu na zimu, kao kompenzaciju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.