U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zanima me sa Jokicem koja ce biti kvaka. Verovatno nikad nece igrati za reprezentaciju.
Mozda je i bolje tako.
al bi bila fora da kecmanovic osvoji australijan open i da kaze nole ovo je za tebe
osvaja nadal brate, 100%
Anđus je lepo rekao: ti ljudi su gladijatori, vrhunski profesionalci. Za to su jako dobro plaćeni, i tako i treba da bude
ali ne treba ih pirati za mišljenje o bilo čemu van toga, jer realno kurcu ne vredi
sevast se bas sad solidno prosro sa kecmanovicem
E ste videli Andjusa i emisiju o Nolu, ahha, strane sluzbe, vatikan, NLO, svi se urotili protiv njega
Ozzy i Pantic > Mirobulj i Andjus
Zanima me sa Jokicem koja ce biti kvaka. Verovatno nikad nece igrati za reprezentaciju.
Pa naravno, završio je on sa repkom i savezom, mnogo je to ispod njega sada. Ostaće u denveru do kraja karijere i zabošće super-mega max ugovor, nikad neće uzeti prsten naravno, a pošto košarku baš nešto i ne voli završiće karijeru sa nekih 32, 33 godine i vratiće se u sombor da puši konjske kurčeve.
:D
Nolo oživeo i Tarzaniju mrtvu
dje novi tekst
Ma nema tekst nego ga prozivaju preko statusa, kakvi oni i tekst to je propalo otkad je zapata otpušten
Jel realno da su mu napravili doček na aerodromu a on se nije ni pojavio???
Aa ja reko vozdigli se iz pepela samo za ovu prilku, statusi me ne zanimaju
najbolji komentar na temi o djokovicu je o jokicu.
imamo novog goata
sprdam se brt nisam bas tolko u oblacima
Е људи ај потпишите ово важно је за имиџ и будућност сина наших мајки:
https://www.change.org/novak-movie-tvshow-starring-poc
I'm gonna shoot myself in the dick.
Nenad Grujić, Belgrade, Serbia
Очекујем подршку медија и виђенијих шитпостера, унапред хвала <3
Šta kažu hotulijanci, kolika je šansa da se Đovax vakciniše obzirom da svi najvaljuju obavezu sa drugih slamova.
Što nije ni problem jer kada imaš 97% imbecila tenisera koji se vakcinišu ne radi zdravlja nego da bi imali privilegije tj radili svoj posao, onda nije teško maltretirati onih 3% normalnih koji ne rade sve i po svaku cenu.
Oćel se đovax hotulijanizovati ili ostaje true?
Neka gromada poput celta koja sve predviđa 100% bi bila poželjna da se izjasni.
*101%
Cicipas prošlog avgusta bio avax, kenjao da nece vakcinu osim ako ga ne budu uslovljavali za turnire. Posle se vakcinisao i sada kenja po novaxu kako ne poštuje pravila.
Beskičmenjak
Cicipas je, kako rece neko sa tw, otvorena pavlaka od coveka