Prijava

Zanima me sa Jokicem koja ce biti kvaka. Verovatno nikad nece igrati za reprezentaciju.
Mozda je i bolje tako.

al bi bila fora da kecmanovic osvoji australijan open i da kaze nole ovo je za tebe

osvaja nadal brate, 100%

Anđus je lepo rekao: ti ljudi su gladijatori, vrhunski profesionalci. Za to su jako dobro plaćeni, i tako i treba da bude
ali ne treba ih pirati za mišljenje o bilo čemu van toga, jer realno kurcu ne vredi

sevast se bas sad solidno prosro sa kecmanovicem

E ste videli Andjusa i emisiju o Nolu, ahha, strane sluzbe, vatikan, NLO, svi se urotili protiv njega

Ozzy i Pantic > Mirobulj i Andjus

celt
Zanima me sa Jokicem koja ce biti kvaka. Verovatno nikad nece igrati za reprezentaciju.

Pa naravno, završio je on sa repkom i savezom, mnogo je to ispod njega sada. Ostaće u denveru do kraja karijere i zabošće super-mega max ugovor, nikad neće uzeti prsten naravno, a pošto košarku baš nešto i ne voli završiće karijeru sa nekih 32, 33 godine i vratiće se u sombor da puši konjske kurčeve.

Nolo oživeo i Tarzaniju mrtvu

Ma nema tekst nego ga prozivaju preko statusa, kakvi oni i tekst to je propalo otkad je zapata otpušten

Jel realno da su mu napravili doček na aerodromu a on se nije ni pojavio???

Aa ja reko vozdigli se iz pepela samo za ovu prilku, statusi me ne zanimaju

Pa naravno, završio je on sa repkom i savezom, mnogo je to ispod njega sada. Ostaće u denveru do kraja karijere i zabošće super-mega max ugovor, nikad neće uzeti prsten naravno, a pošto košarku baš nešto i ne voli završiće karijeru sa nekih 32, 33 godine i vratiće se u sombor da puši konjske kurčeve

najbolji komentar na temi o djokovicu je o jokicu.
imamo novog goata

sevast se bas sad solidno prosro sa kecmanovicem

sprdam se brt nisam bas tolko u oblacima

Е људи ај потпишите ово важно је за имиџ и будућност сина наших мајки:

https://www.change.org/novak-movie-tvshow-starring-poc

I'm gonna shoot myself in the dick.

Nenad Grujić, Belgrade, Serbia

Очекујем подршку медија и виђенијих шитпостера, унапред хвала <3

Šta kažu hotulijanci, kolika je šansa da se Đovax vakciniše obzirom da svi najvaljuju obavezu sa drugih slamova.

Što nije ni problem jer kada imaš 97% imbecila tenisera koji se vakcinišu ne radi zdravlja nego da bi imali privilegije tj radili svoj posao, onda nije teško maltretirati onih 3% normalnih koji ne rade sve i po svaku cenu.

Oćel se đovax hotulijanizovati ili ostaje true?
Neka gromada poput celta koja sve predviđa 100% bi bila poželjna da se izjasni.

*101%

Cicipas prošlog avgusta bio avax, kenjao da nece vakcinu osim ako ga ne budu uslovljavali za turnire. Posle se vakcinisao i sada kenja po novaxu kako ne poštuje pravila.

Beskičmenjak

Cicipas je, kako rece neko sa tw, otvorena pavlaka od coveka