Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A da odg cari, nece se nikada vakc novak.
Misliš da je true.
To mu sada i jeste teže od svih slemova.
Rizik da ostane tu gde je i bude šikaniran jer neće vakcinu koja ne štiti od omikron soja. Zvuči prilično razumno od strane zabrinutih vlada za svoje građanstvo.
Možete da ga mrzite al ne možete da ga mRZitE
Opet ponavljam, ima srece sto je korona na zalasku i sto ga ove mjere i restrikcije nece docekati u maju na RGu, u protivnom bi mogao u penziju lagano
Što nije ni problem jer kada imaš 97% imbecila tenisera koji se vakcinišu ne radi zdravlja nego da bi imali privilegije tj radili svoj posao, onda nije teško maltretirati onih 3% normalnih koji ne rade sve i po svaku cenu.
Oćel se đovax hotulijanizovati ili ostaje true?
Neka gromada poput celta koja sve predviđa 100% bi bila poželjna da se izjasni.
*101%
i ja mislim da se djovak nece vakcinisati
za ovo ostalo, bilo bi lepo isterati na cistac sta se izdesavalo sa onim djovakovim testovima, jali bio stvarno pozitivan, jali nije, ako nije zasto je pokusao da udje u australiju i odakle mu papir da jeste, ako jeste da se objasni ono da je isti sertifikat bio prvo negativan u bazi podataka, pa onda pozitivan i zasto je isao medju ljude dan posle rezultata testa
onda ce moci da se prosudi dal je covek od principa il je zapravo oportunista koji se plasi boce
Australija vaxx kazamat, taman kad pomisliš da su englezi najveće gliste na svetu njihovi izrodi te opovrgnu. Ne mislim na vladu njihovu, ona radi ono što bi radila svaka vlada, dakle jebe neomašćeno, mislim na narod koji je u fazonu bravo ministre ko jebe sud, isteruj majstore pa neće valjda on da šeta slobodno kad već nas karate već dve godine sa proizvoljnim merama. A i bogat je a mi nismo pa je zgodno za pičkaste izlive zavisti, napravićemo od ovoga neku klasnu pričicu
Šta će da bude - Novax će da sredi u srbiji fejk vakcinaciju (i to triplu dozu) i moći će da nastupa nesmetano. Svi će da sumnjaju na to ali neće toliko prostora za blokirati ga dalje. Guraće malo čak i tu spiku ali znaće se za slavskim stolovima da je to vesić sredio i da je i dalje košer naš nole
Iskreno saosećam sa poremećenim antivakserom LOL, zamisli da moraš da biraš, ili da prestaneš da se baviš sportom kojem si posvetio ceo svoj život i u kome ti baaaaš malo fali da postaneš najbolji ikada, ILI da primiš vakcinu za koju si ubeđen da je smrt. Mnogo retardirano što su ga okolnosti stavile u tako sjebanu poziciju. Bar ima pare jbg
Ovo bi trebalo da uradi da je pametan, međutim. We live in a society
Ma normalno da hoce, ako vec u maju bude imao isti problem sa RGom, sredit ce neku potvrdu
Pa nije budala da ga puši zbog jebene vakcine, a nijedan sportista nije veci od sporta tako da ostale boli kurac da mu izlaze u susret
Pliduuu
Jesi se oporavio od 0.2 jogurta i stvarno vratio prodigal sine, ili ti je samo dosadno
Jesam, oporavak je bio tezak ali tu sam
da je pametan, pred australiju bi uradio jednu od sledece tri stvari:
1) vakcinisao bi se
2) ako nece da se vakcinise, ostao kod kuce, sacekao da prodje ova polarizacija u drustvu, da vidi kako ce da ide s omikronom, mozda na leto sledi popustanje
3) ako nece da se vakcinise i da ostane kod kuce, vec oce po svaku cenu da igra, a da ne primi bocu, sredio bi kod vucka potvrdu o vakcini, izgubio bi svoje antivakser fanove (mozda cak ne i sve jer bi svakako opet neko tu i tamo verovao da je zapravo sredio fejk potvrdu)
ovako, moja hipoteza je da je hteo da zajebe sistem na nacin koji ga nece predstaviti izdajnikom u antivax krugovima, hteo je da se jebe al da mu ne udje, izmuljao neku potvrdu da je prelezao i kao sacuvacu imidz borca za pravdu i sirotinju, al necu izgubiti nijedno pravo i privilegiju; zbog toga je sad u situaciji da ce pred rolan garos verovatno imati ista ona 3 izbora koja je imao pred australiju, s tom razlikom da ce sad ispasti 5 puta veci luzer i savijac kicme koji god izbor da napravi
to je sustina koju neki nisu skapirali ni posle 15 dana vec ponavljaju
zAr je TuRnir SaMo zAA vakzzIniSanE
a mozda je i zaista bio bolestan/pozitivan na koronu u decembru i mozda ce zaista trpeti sve sankcije, nece igrati na gren slemovima itd
onda gresim dusu i izvinjavam mu se i skidam kapu za istrajnost, bez obzira na razlike u vakcionalnosti
al kladio bih se na ono prvo da moram
Pa istina, mozda, to niko ne zna a ponajmanje ne sudije u AU koje nisu imale vremena da se bakcu sa balkanskim malverzantom i da glume Serloka nego aj ti momak kuci pa se posle dogovori sa svojim mozgom jel si zarazan il ne i jel si negde putovao il ne
Ovo je Djovak, ovaj meme
https://i.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/737/325/c94.jpg
1) vakcinisao bi se
Hotulizacija No1 razume se.
Hahaha zanimljiv tip ovaj scouser
I ovaj se upiso:
https://www.youtube.com/watch?v=nbK3_MuSL2o
"...oni kao danas brinu što ne primi ti vakcinu,
đe da Zapad brine za nas, bacali su bombe na nas..."
Kako hotuli pogresno prate sled informacija.
Srb dal se kretao ili ne nebitno zarazen ne zarazen. Problem ovde.
Tamo je dosao cist sa vizom.
Administrativna greska lik pogresno zaokruzio. Da je teo da se skriva ne bi kacio fotke na instagram.
Ovo nije bilo sudjenje koki nego drugacijem stavu. Pokazna vezba a novax izmanipulisan. Ofc to bockavci ne mogu ukapiraju jer su tu mentalnu barijeru vec izgubili.